Hjem / Andet / Italiensk borgmester bør nakkeskydes (i Minecraft)

Italiensk borgmester bør nakkeskydes (i Minecraft)

Leoluca Orlando er borgmester i Palermo, den største by på Sicilien. Han er derudover, ligesom blot 20% af sine landsmænd, ikke begejstret for den nye regerings planer om at skrue ned for den brune invasion (muligvis fordi han frygter, at sicilianere vil blive ude af stand til at besøge resten af Italien).

Artiklen om borgmesterens folkeforræderiske tendenser er bag en (((betalingsmur))), og jeg er for (((nærig))) til at give penge til den slags. Det er dog tydeligt, ud fra den korte introduktion til artiklen jeg kan se, at signor Orlando fortjener at blive spærret inde og aldrig så meget som se en skål pasta nogensinde igen.

Som det allerførste nævnes det, at han beskylder EU for folkedrab. Det er selvfølgelig ikke helt forkert, men noget siger mig dog, at han og jeg ikke snakker om helt det samme folkedrab.

Sicilianerlogik: ingen infinity niggers = folkedrab.

Leoluca Orlando er tilsynelande en relativt kendt politiker i Italien, fordi han i sin tid spillede en rolle i bekæmpelsen af den sicilianske mafia (åbenbart til fordel for kriminelle negre). Interessant nok begyndte hans korstog mod mafiaen, da de slog hans ven, polikeren Piersanti Mattarella, ihjel. De, der følger Blæserens (efterhånden ret mange) artikler om Italien, tænker måske, at der er noget bekendt ved dette navn—og det er der så sandelig også. Piersanti Mattarella var nemlig storebror til Sergio Mattarella, den nuværende italienske præsident, der (forgæves) gjorde sit bedste for at spolere den selvsamme regering, som Orlando skaber sig over.

Italiens antinationale koalition er tilsyneladende ligeså tæt sammenfiltret som en grydefuld spaghetti.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Eric KreutzmannClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Jeg tror kulhydratsjøden spiller deres hjerner et puds. Hvordan kan man føre selvudslettelse som ens idealpolitik? Mama mia! Mindre pasta, mere piskefløde.