Hjem / Akbaring / VM i falafel

VM i falafel

Med en meget stor og hastigt voksende eksotisk befolkning i lille Danmark får vi utroligt store mængder ligeså eksotisk mad. Det er dét multikultur handler om: fremmed mad. Alt hvad vi hører om trælse øv-oplevelser i forbindelse med udskiftningen af folket med hele verdens b̶i̶o̶a̶f̶f̶a̶l̶d̶  farverige mangfoldighed, blegner ved konstateringen om at vi har virkeliggørelsen af et kulinarisk utopia lige her, lige nu.

Nogen af disse ørkenkokke ved, at det ikke bare er noget man gør. At lave en perkerlagkage, “pizza” som den hedder i Italien, eller klaske en falafel sammen er ikke så nemt, du. Så de bedste af de bedste muggifolk dyster om at lave det samme mad som de hakker i sig i deres hjemlande.

Kun fantasien sætter grænser for denne delikatesses anvendelsesmuligheder.

Der er et verdensmesterskab i Falafel. Det afholdes meget passende i Marokko. Aprilsnar. Det foregår selvfølgelig i Malmø, en østdansk by svenskerne har fyldt med mellmøstfolk, som en pervers hævn for et eller andet blodbad. Dette mesterskab har DR’s “journalist” Mikael Ladegaard Laursen naturligvis klemt en artikel ud omkring, med fokus på deltageren Yosef Houji, som laver sine falafler på Østerbro.

Der er ikke så meget interessant at sige om selve artiklen, andet end at Yosef prøver at få det til at lyde som raketvidenskab at lave primitiv arabermad med 2-3 ingredienser. De gør et større nummer ud af at lade som om “VM i falafel” er et seriøst arrangement, og ikke et møde for storkriminelle moms- og skattesvindlere, der kan udveksle historier om hvordan de spytter i maden og sælger narko under disken.

Hvad kan Nydanmark byde på i øvrigt?

Jeg har kigget lidt på kulturkalenderen og fandt mange andre interessante arrangementer og konkurrencer. Der er så meget mere end blot maddyster at dykke ned i. Lad os promovere et par stykker.

VM i gadeskidning.

– Denne meget spændende konkurrence, hvor fortrinsvis indere dyster om at lægge den største pølle på det mest ubelejlige sted, finder for 34. gang sted. Denne gang i København. Følg med på Vesterbro fra 3-5. august. Bliver det sidste års vinder Sandaharaj Vindulu, der sked sig til tops i Rotterdam? Duk op og se/lugt det med egne sanseorganer. Læs mere på www.streetpoopwc.org og tilmeld din lokale kioskejer.

EM i fortovskørsel

– Med de mange angreb med last- og varebiler på europæsike fortove og gågader, med mange døde og kvæstede til følge, så har kunsten at manøvrere store køretøjer på fodgængerarealer fået et stigma. Det vil EM i fortovskørsel råde bod på. Med fokus på denne disciplin vil den nyklækkede mellemøsttradition få et værdigt skær, og når de bedste hajichauffører viser deres færdigheder med at ramme opstillede objekter på en længere strækning, vil billedet af denne type aktion blive iblandet respekt og ikke blot foragt. Fortovskørsel er et kulturmøde. Vær en del af fremtiden. I år afholdes EM i fortovskørsel i Vejle den 14. september. Info: www.kuffarroadtruckers.org.

Stenkastfestival

Start en bilbrand, kast en brosten, smadr en brandbil! Slip kreativiteten løs. Ghettoopførsel har fået et dårligt ry på grund af den højreekstremistiske mediedækning. Tag stenen i den anden hånd og vis at man godt kan kombinere smil og venlighed med aggression og vandalisme. Smid fordommene og lev dig ind i den nyeuropæiske levevis. Bliv ét med jihad i øjenhøjde. Sæt kryds i kalenderen 11-23. juli og kom til Slagelse. www.eatthrowpray.com.

Men tilbage til maden et øjeblik. Det er muligt Mehmet McMuggifjæs har høje tanker om sin egen hajikost, men ulandsmad er ret så simpel at lave. Det bedste er, at vi har opskrifterne, så om vi skal gnaske rå fisk, humuskugler, ris med grousaia eller andre egnsretter fra fjerne kontinenter, så kan vi bare lave dem selv.

Der findes endda en bog.

VM i falafel? Hvor er tilmeldingsblanketten til “Mest effektive dødspatrulje”?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Fortovskørsel i Vejle? Storartet! *Så* fedt, at noget af al den herlige multikultur nu endelig kommer til Jylland.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg har hørt at det er en del af regeringens plan om at flytte arbejdspladser ud af københavn… Storartet