Hjem / Verden / Engelsk dame fundet skyldig i at være musikalsk

Engelsk dame fundet skyldig i at være musikalsk

Engelsk-Schweiziske Alison Chabloz blev d. 25. Maj fundet skyldig i at bryde en lov der forbyder fornærmelser og trusler, den orwellske ‘kommunikationslov’ som også blev brugt til at dømme Marcus Meekan for hans mageløse mops-hunds herlige heilen. Ikke fordi hun gik og sendte hadbreve til folk hun ikke kunne lide, men fordi hendes hobby er at skrive små sange og ligge dem op på youtube; sange såsom Nemos antisemitiske univers med dens indledende linje “Skete holocaust overhoved eller var det bare en masse løgne?”, der er altså tale om ‘fornærmende’ og ikke truende beskeder, men af den værste art, de fornærmer et hvis folkefærd!

Retssagen skulle have været et underholdende spektakel på linje med sangene den omhandlede, under krydsforhøret opfordrede den 54-årige til en officiel undersøgelse af hvor mange der døde i “det såkaldte holocaust”, sagde at “Israel er en kriminel stat”, at det er indoktrinering at sende skolebørn til Auschwitz og at jøder har disproportionelt meget magt. Dagens Blæsers løgnedetektor blev fodret med alle disse udtalelser og maskinen meldte en kode 1488 hvilket betyder “hvor er løgnen?”.

Grunden til at vi først skriver om det nu er A, fordi sagen var gået min næse forbi i første ombæring, og B fordi det først er i denne uge der har været strafudmåling. For hendes muntre melodier er Chabloz blevet idømt 20 ugers betinget fængsel, og undgår dermed fængsel så længe hun ikke bruger sociale medier i et år og udfører 180 timers samfundstjeneste. Om hun har tænkt sig at overholde betingelserne er ikke klart, men man kan tvivle når man mindes hendes sang fra julen 2017 ‘Find me guilty’ (Kend mig skyldig) hvor hun gør grin med retssagen.

Chabolz sange kan findes på www.youtube.com/user/blogdoex/videos, men er desværre alle i youtubes ‘begrænset modus’ så man kan ikke lægge kommentarer, dele, indlejre dem i hjemmesider (derfor vi kun linker og ikke har en youtube afspiller her til sangene), eller se lignende videoer. Man kan også besøge hendes egen blog på alisonchabloz.com

Chabloz heltekarikatur lavet af den verdensberømte, højtbeskattede hadkunstner “Boatsinker”.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Er der overhovedet nogen sager hvor dissidenter ikke er blevet dømt i Britbongstan?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Denne dame er en hjemmegroet terrorist der bare VENTER på at eksplodere!!! Den engelske stat er nød til at putte hende væk og stoppe hendes sange. Det er for det engelske folks ve og vel, forstås.