Hjem / Danmark / Papes jernnæve penetrerer de kriminelle bander

Papes jernnæve penetrerer de kriminelle bander

Symbolpolitik kan være en god ting. Men… Symbolpolitik skal akkompagneres af ægte handling. Et eksempel kunne være at plante Dannebrog på taget af det inuitiske “parlament”, som en symbolsk handling efter at have lavet en effektiv uddrivning af de frække øtyve.

Justitsminister Søren Pape Poulsen har erklæret sejr mod “bander”, men det er kun med tunnelsyn at man kan finde den positive historie. I al den danske elendighed finder Pape et lille hul, som han presser sig ind i, prøver at få plads, virkelig hugger i det, roder rundt med sin jernnæve, for at kunne skabe plads til sin solstrålehistorie og erklære sejr på Folkemødet.

»Det danske samfund vinder – banderne taber.«

Med tydelig stolthed i stemmen indtog justitsminister Søren Pape Poulsen (K) lørdag hovedscenen på Folkemødet på Bornholm og slog fast, at det seneste års hårde kurs over for kriminelle bander har virket.

Flere rocker- og bandemedlemmer sidder nu bag tremmer end nogensinde før. Omkring 440 styks, og senest er 15 medlemmer af LTF-banden blevet tiltalt for drabsforsøg.

»Det er godt. Politik virker. Konservativ lov og orden-politik virker,« sagde Pape og modtog klapsalver fra publikummet i formiddagssolen i Allinge.

Sidste sommer rasede bandekonflikten i hovedstadsområdet med flere drab og skyderier på næsten daglig basis. Regeringens modsvar var en række stramninger og hårdere straffe. Bandepakken − populært kaldet Papes »jernnæve« − indførte bl.a. opholdsforbud mod bandemedlemmer i bestemte zoner, en minimumsstraf på to års fængsel, hvis man bliver taget med et våben på sig, og gjorde det sværere for bandemedlemmer at blive prøveløsladt fra fængsler.

»I dag er jeg stolt af, at vi har lavet nye love,« sagde Pape.

Vi havde ellers på Dagens Blæser via Poulsen selv fået oplyst, at Papes jernæve var en del af den ømhedsstrategi, som skulle skabe ro i fængslerne gennem implementeringen af de to sideløbende programmer “Tab sæben” og “Dialog gennem samkvem”.

Spøg til side.

Jeg er absolut tilhænger af en (heteronormativ) hård kurs mod fremmede forbrydere. Jeg kunne sagtens gå ind for en terrorkurs, hvor hver dømte hajifætter betød hængning af 100 slægtninge. Men det er ikke pointen. Med fremmede får man kriminalitet og besatte bydele som en bivirkning. Mange fremmede betyder øget territorial dominans. At sætte Habib og Bobo bag tremmer, uden at se deres opførsel som en konsekvens af det massive antal fremmede i Danmark, fører intet brugbart med sig.

Det svarer til at en kræftpatient oplever kvalme og smerter i forbindelse med svulsternes vækst og hærgen. Man kan medicinere mod det, men hvis man ikke laver andet end symptombehandling, så søger man blot at få en så komfortabel død som muligt.

Pape og hans parti, sammen med andre lignende forræderentiteter, har skylden for at en million fremmede producerer bander og alle andre manifestationer af deres landsødelæggende tilstedeværelse. Når han står og klapper sig selv på skulderen, så er det samtidigt et slag i ansigtet på Familien Danmark. Han har marginalt skabt færre skyderier på åben gade, ifølge hans egne tal, men intet gjort for at løse det virkelige problem: den kolossale mængde muggiaffald hvorfra kriminaliteten udspringer. Vel at mærke fremmede som hans eget parti har kaldt hid fra verdens værste skidthuller i 6 årtier.

Javist, det vil være grænseoverskridende for Søren Pape Poulsen at sige nej til brune mænds ophold på dansk jord, men det er dér den reelle kriminalitetsbekæmpelse bør finde sted. Alt andet er meningsløst. Hvad skal vi med konservativ lov og orden i et fremtidigt Danmark, hvor folket er et mindretal i et hav af mellemøstlige og afrikanske skabninger?

Giv de fremmede et spark i røven, Pape. Eller et andet billedsprogligt udtryk der utvetydigt er forståeligt som repatriering.

Alle forstår helikopterudsmidning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
ClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Godt at se en politiker, der virkelig formår at trænge igennem. Jeg tror, at måden hvorpå vi bedst kommer bandeproblemet til livs, er ved at finde den ideelle kombination af næven, pisken og guleroden.