Hjem / Verden / Spansk hanrej vil have “infinito negros”

Spansk hanrej vil have “infinito negros”

Matteo Salvini fik til italienernes lykke afvist afrikanertransportfartøjet Aquarius og dermed slap tortellinilandet for 629 blodtørstige negere, der allerede havde væddet om hvem der kunne partere den første teenagetøs. Disse kommende mordere og voldtægtsmænd måtte se deres potentielle kvindelige ofre gå udenom faren, eftersom deres snylteri blev henvist til Spanien.

Hvorfor Spanien? Jo, de har en ny regeringsleder. Spanien er som sådan ikke attraktivt for negerplagen, fordi gibsmedat ikke er så høje som ønsket og oven i det har politikere i Spanien søgt at beskytte sig selv mod netop horderne fra Bongobongolandene. Dette vil premierminister Pedro Sanchez (som optræder i Guiness Rekordborg for det mest ordinære navn i Spanien) ændre, så han inviterede immigrantmafiaen til at læsse det sorte affald af i Spanien. Med velkomstkomite og det hele. Godhedssignalering: uden for kategori.

Det er 15 dage siden, Pedro Sanchez satte sig for bordenden i Spaniens nye regering.

På den korte tid har premierministeren bebudet nedrivning af omstridte flygtningehegn i Nordafrika, indført lægehjælp til migranter og taget imod et stort antal nordafrikanske flygtninge, der har krydset Middelhavet i de såkaldte “legetøjsbåde” – særdeles små, ustabile fartøjer, hvoraf nogle faktisk menes at være købt i legetøjsforretninger.

Og i dag søndag fastslår Sanchez med al tydelighed, at forgængeren Mariano Rajoys strenge immigrationspolitik er fortid, når Middelhavets kastebold, immigrationsskibet Aquarius, lægger til i havnen i Valencia.

Aquarius er et større skib ejet af den fransk-tyske velgørenhedsorganisation SOS Méditerranée. Skibet har til opgave at sejle rundt i Middelhavet og hjælpe flygtninge og migranter i overfyldte, farlige både med at komme det sidste stykke til Europa.

Lige så sikkert som at solen står op i Øst, kan vi være sikre på at TV2 spreder fæjk nuus, når det drejer sig om fremmedspørgsmålet. Det er dokumenteret at 99% af negerparasitterne opsamles ved den libyske kyst. Det er ligeledes dokumenteret at dette sker koordineret mellem menneskesmuglerne på fastlandet og menneskesmuglerne på aktivistfartøjerne. Det “sidste stykke til Europa” TV2 fodrer til deres læsere er reelt HELE REJSEN.

Men som ovenstående citat viser, så vil de få bolværker mod uhæmmet masseindvandring blive fjernet af de nye herskere i Spanien. Spanien havde jo ligesom Danmark en folkeafstemning om hvorvidt de skulle blive et masseindvandringsland og starte en hurtig proces med at lade det indfødte folk blive et mindretal i deres eget land. Præcis som i Danmark endte denne folkeafstemning med et stort JA til befolkningsudskiftning og multikultur.

Eller? Vi stemte da om det. Gjorde vi ikke..?

Ja nu bliver jeg helt i tvivl.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Jeg så engang for længe siden på 4chans /pol/ board at nogen mente spaniolere ikke var hvide europæere, og jeg svarede at det var noget pjat og at spaniolere er hvide.
Nu arbejder den spanske regering hårdt på at gøre mig til løgner og jeg føler mig dybt fornærmet.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Desværre har venstreorienteret indoktrinering siden Francos død, sørget for at spaniolerne vælger en socialistisk tilgang, når centerpartiere ikke kan komme med løsninger.

Selvom der er stærk faktisk er en organiseret nationalorienteret højrefløj, med dagsorden på flere forskellige områder, så har de svært ved at overkomme Franco spøgelset.

Vi husker alle, da nationalister (La Falange & Democracia Nacional) umiddelbart efter terrorangrebet i Barcelona gik på gaden i solidaritet med ofrene i et angreb på Islam og de landsforrædere der bare lader stå til, blev angrebet og jaget ud af byen er venstreorienteret marxister.