Hjem / Indsigt / Storbritannien har dekret om at udsmide jøderne

Storbritannien har dekret om at udsmide jøderne

 

God lovgivning er ikke noget vi er vant til som borgere i Klovnedanmark(TM). Hvornår har man sidst været på gaden for at juble over politikeres beslutninger? Hvornår har man senest følt, at dem der hersker træffer store valg til gavn for folket?

Vi finder at man tidligere har lavet lovgivning som skulle være bolværk mod dette og hint, men som blot ignoreres. For eksempel er det åbenlyst at nogle mellemøstreligioner bør være strengt forbudte, idet de strider mod såvel sædelighed som offentlig orden. Men det sker ikke, selvom det er vores højtagtede Grundlov der er tale om. Der er også lovgivning mod legemsbeskadigelse, men hverken Shlomo eller Ahmed arresteres for at organisere lemlæstelse af værgeløse spædbørn.

I England har de dog et gammelt dekret, en forordning fra 1290 fra Kong Edward I. “Forordning om Udsmidning”. Ordene alene udløser endorfiner nok til at få gråvejr til at ligne paradis.

According to an article published by Israeli historian Ori Katzir on his blog, Aplaton, King Edward I decided in 1290 to evict all Jews from Britain. The reasons for this were many and varied, including blood libel against the Jews.

King Edward signed edicts sent to sheriffs across England, in which he stated that all Jews are to leave the country or to be executed. The signatory date coincided with the Jewish date of Tisha b’Av.

The edict has not been cancelled

Katzir writes, “Although this sounds surprising – even unbelievable – the edict has not been cancelled and is still listed among British legal documents. It was actively in effect for decades until Oliver Cromwell allowed the Jews to return in the middle of the 17th century. In the past 350 years, the British Jewish community has become one of the largest and most thriving in the world, but the edict is still in effect.”

“OI MATE, YOU GOT A BLOODY LOICENSE FOR THAT HAND RUBBING GESTURE, THERE MATE?!” Men det vi desværre ser igen og igen, ikke mindst med Norge, der også havde lært lektien med deres uvorne jødegæster, var at selv når man smider sin dødsfjende på porten og henretter dem der ikke vil fly, så kommer de igen. Eller mere specifikt: jøder der udsmides, som det er sket utallige gange, utallige steder, vender tilbage. Igen og igen. Gennem indflydelse. Med afpresning. Via gældssætning. At holde dem ude af ens land og beskytte ens samfund mod undergravning er hver generations pligt. Det er en opgave der skal gå fra far til søn, fra generation til generation. For de vil altid prøve at finde vej til goyim og stikke sugerøret ind. Selv Reykjavik fik sidste år en rabbiner. Der gik, hvad, 5 dage inden han krævede at Island skulle tage imod 6 millioner negere?

Men Storbritannien har lært lektien på den hårde måde. Oliver Cromwells landsforræderi har kastet dem ud i finansiel udbytning, verdenskrige og en befolkningsudskiftning der foregår med en fart, så selv svenske politikere bliver lettere grønne af jalousi. Derfor vil de igen kigge på forordningen. Ikke for at eliminere den, som svedende jøder kræver, men for at lære af historien. Blive inspirerede af historiens største personligheder og blive løsningsorienterede. Se hvad der er hændt tidligere på dette plagede ørige. Og agere. Implementere.

Unge briter står allerede i kø for at blive optaget i det prestigefyldte SES (Shlomo Expulsion Squad), som på ganske hurtg vis skal få fjernet det ukrudt i den engelske have, det rodløse diaspora repræsenterer.

Måske er tiden inde til at også Skandinavien lærer af tidligere fejl, og råder bod på skade? Konger og embedsmænd har gjort gode ting såvel som katastrofale ting. I dag har vi politikere som mest gør det sidste. Men hvis de flytter fokus fra implementeringen af endeløse EU-forordninger og love til gennemlæsning af gammel visdom og historiske lektier, så kan vi måske opnå mirakuløse resultater.

Gud velsigne kong Edward I’s minde. Et fyrtårn for det moderne Europa, ja hele den hvide verden.

“Yeah, gotta do it mate. Just how it goes, innit?”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ArnOversætterenEric KreutzmannStrawmaniusLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Vi må ha os en kong Edward.

Strawmanius
Gæst
Strawmanius

“Ordene alene udløser endorfiner nok til at få gråvejr til at ligne paradis.”

haha

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

OI M8, U GOT AN EDICT FOR THAT EXPULSION?!

Oversætteren
Skribent

Er der nogle nyere eksempler på “blood libel”? Tror kun jeg har hørt om en enkel episode i nyere tid..

Goseph
Blæser læser
Goseph

Det er derfor der er så meget anti enevælde/diktatur propaganda i vesten. Hele schlomos plan står og falder ved demokratiets illusion om folkekontrol, hvis først folks øjne bliver åbnet for gode diktatorer der beskytter deres lande, f.eks. Assad, falder hele illusionen fra hinanden.