Hjem / Danmark / Tal arabisk og bær en stor kæp

Tal arabisk og bær en stor kæp

En flok muggier i Gribskov syntes her den anden dag at de skulle have et lille hyggebål for at fejre at deres årlige sulte- og terroritual Ramadan har nået sin ende, og var rimelig ligeglade med at der var afbrændingsforbud.

Flere familier har fået lov til at fortsætte bålfesten i Gribskov i Nordsjælland, hvor de hele dagen har fejret den muslimske eid.
Det fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Ekstra Bladet.
Bålfesten fortsætter, selv om politiet har fået flere anmeldelser fra bekymrede borgere, som ikke har kunnet forstå, at deltagerne ved festen har valgt at tænde bål på trods af afbrændingsforbud under tørken.
Først ankom brandvæsenet for at slukke bålene i skoven ud til Gammel Frederiksborgvej ved Helsinge, hvor næsten 30 havde slået telte op og sad og hyggede sig ved bålet. Men da brandfolkene ikke kunne få deltagerne til at forstå nødvendigheden af at slukke bålet, måtte politiet tilkaldes, så brandfolkene kunne få arbejdsro.

Når ekstrabladet siger at brandfolkene ikke kunne få deltagerne til at forstå nødvendigheden af at slukke bålet, så menes der at de stilte sig i vejen og angreb brandfolkene. Hvis det bare var svært at overbevise dem og de ikke var fysiske problemer, så ville brandfolkene bare have slukket bålet og kørt igen uden at involvere politiet andet end til at komme og gi dem en bøde når brandvæsnet var væk. Men det er den formulering man får når chefredaktøren Poul Madsen enten får eller drømmer om at få et trut i kødfløjten af kurderen Cekic.

Ved politiets ankomst blev flere af deltagerne imidlertid ualmindelig oprørte over udsigten til, at bålet skulle slukkes.
Vidner har fortalt til Ekstra Bladet, at der – mens politi og brandvæsen forsøgte at komme til – blandt andet blev kastet med grene efter politi og brandvæsen.
– Som jeg har fået det refereret, var flere temmelig ophidsede. Vi vurderede, at det var bedre at trække os, fordi vi ikke ønskede en konfrontation med de mennesker. Der var både kvinder og børn til stede, siger Dan Houtved til Ekstra Bladet.

Tag kvinder, børn og nogle bøgekæppe med når du røver en bank, så trækker politiet sig.

Vagtchefen fortæller til Ekstra Bladet, at eid-festen allerede begyndte til formiddag i Gribskov. Politiet har fundet ud af, at den lokale skovfoged havde givet tilsagn til, at de muslimske familier anvendte en bålplads i skoven. Skovfogeden havde også givet tilsagn til, at deltagerne brændte bål af.
– Det var der så en indsatsleder fra brandvæsenet, der var noget uenig i, og brandvæsenet ville derfor slukke bålet alligevel. Der måtte vi så fortælle til indsatslederen, at det ikke er lige til, når de faktisk har fået accept i strid med afbrændingsforbuddet af den lokale skovfoged, siger Dan Houtved til Ekstra Bladet.

Det er sgu sjovt, for ifølge politikken afviser naturstyrelsen på det klareste at der var nogen som helst tilladelse. Altså lyver enten vagtchef Houtved ellers lyver naturstyrelsen, og jeg kan virkelig ikke se hvad naturstyrelsen ville få ud af at lyve. Houtved er en forræder der prøver at dække sin egen og Nordsjællands politis kollektive røve, så folk ikke opdager at de lader muggier bryde statens magtmonopol ved at jage politiet væk med grene.

Så hvis afbrændingsforbuddet ikke er ophævet til Sankt Hans, smør jer ind i sovsekulør og saml lidt ekstra grene ind så i kan kaste dem efter politiet, for så gælder love og bestemmelser ikke.

Hver by har sin ghetto, og hver politikreds sine trolde.
Dem vil vi fra bålet med bøgekvist holde!

 

Man kan også høre os joke om emnet i ugens Radio266b; Lollandsk etnostat i Minecraft

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æOversætterenArnEn russisk flodClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

“Vi elsker vort land
Men ved eid-fejring mest
Når de vantro med grene
får bålslukning afvist”

En Russisk Flod
Blæser læser

“Politi og brandvæsen forsøgte at komme til”? De havde formentligt adgang til en vandkanon, så jeg tvivler stærkt på at der blev gjort noget kan beskrives som et forsøg.

Syd- og Sønderjyllands Politi skal nok også til at passe på, ellers bliver deres titel som mest cucked politikreds snart overtaget.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Er dette måden vi kan omvælte den forræderiske regering? Hvis vi bare kaster nok grene imod borgen kan det være at politikerne flygter. Vi rammer seriøst snart peak-klovn, det kan sgu ikke blive meget mere useriøst.

Oversætteren
Skribent

Politiet ønskede ikke en konfrontation.. Den lader vi lige stå et øjeblik..

Den Danske stat er brudt sammen. Vi bliver nødt til at skabe de ydelser selv, som vi før kunne forvente at få fra staten.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Nu ved jeg godt at bål-forbuddet er ophævet men jeg synes det er værd at nævne at mens muggierne fik lov at have bål INDE I EN SKOV, så fik danskere forbud mod at have bål UDE PÅ EN SØ! I den samme kommune!

gribskov.lokalavisen.dk/nyheder/2018-06-15/-Sankt-Hans-i-Gadek%C3%A6ret-er-aflyst-2365602.html