Hjem / Danmark / Minimal modgang minimerer asylturisters hjemvendelsestrang

Minimal modgang minimerer asylturisters hjemvendelsestrang

 

“Jeg havde tænkt mig at vende hjem til Mogadishu, men så brækkede jeg en negl og khatpriserne steg, og det var rimelig dårligt vejr og min gamle cykel var blevet stjålet og jeg har tabt min nøgle til bryggerset. Åh pis, jeg tror vist jeg bare bliver i Vendsyssel”.

Sådan tror de fleste kunder i Asylshoppen de kan fodre værten, og så vil han, mæt af tynde historier og ligegyldigheder, acceptere asylantens permanente ophold. Såvel velfungerende som tabersnyltende mellemøstturister bruger denne retorik. Små ubelejlige ting i lige netop deres personlige situation benyttes som argument for at være på et fjernt kontinent.

Som Hassan forklarer i Berlingske, der gladeligt giver spalteplads til hans vandudhældning fra øreregionen, mens violinmusik fra Schwindlers Liste spiller diskret:

Egentlig er Hassan og hans familie glade for at bo i Stenstrup lidt uden for Svendborg. Han har fundet arbejde, og hans fire børn har fået venner i børnehaven og skolen. Alligevel håber han, at familien en dag kan vende hjem til Syrien.

For på en af de dyreste grunde i den syriske by Deraa står fundamentet til Hassans drømmehus. Væggene er stadig ikke mere end en halv meter høje. Men når krigen i Syrien slutter, planlægger han at rejse tilbage og gøre huset færdigt.

»Det ligger lige midt i min hjemby, og det kommer til at blive rigtig flot,« siger Hassan, som flygtede fra Syrien i 2014, da han frygtede at blive arresteret af det syriske politi.

Herefter begynder han at dreje det ind på en syrisk ejendomslov, som gør det svært for ham at få hans murbrokker retur (formoder jeg). Denne del er bag en betalingsmur, og kun endnu en kvalitetsartikel om althøjren, Dagens Blæser og mig selv, kan få en sådan betaling til at ske. Chop chop, Andersson.

Men hans håb om at vende tilbage er dels ikke noget vi kan realistisk forvente vil ske og dels ikke en beslutning som disse frække snyltere, der er rejst tusindvis af kilometer for at få adgang til honning og fløde, skal være med til at træffe. Er det svært at få din grund tilbage? Synd, skrid! Er din syge moster i fængsel for at have støttet Al-Qaeda? Synd, skrid!

De har en uendelig liste af undskyldninger klar i skuffen og burde som visa-løse indtrængere være mødt af kugleregn da de vraltede til Europa. Men Hassan og en million andre muggier, afrikanere og østaber har fundet vej til Danmark. De forsvinder ikke før vi med vold og magt tvinger dem dertil.

Lad mig supplere med en personlig beretning om en anden syrer, Lahoud Lahdo. En højtuddannet retsoversætter som har studeret finansvidenskab. Han deltog i konferencen Vendepunkt Syrien i Göteborg som en af talerne.

Lahoud, nummer to fra venstre. Vil ikke hjem til Grimstad. Eller Homs eller hvor han nu var fra.

Han talte også ganske fornuftigt om udviklingen i Syrien fra et velinformeret standpunkt. Men som en indskudt bemærkning sagde han lige, at syrere som han jo ikke kunne vende tilbage. “Hu-wat?!”, ville Jared Taylor nok have råbt, og der var da også en højlydt, meget utilfreds mumlen blandt publikum. Det tætteste høflige nationalister kommer på en lynchstemning i sådant regi. Selv denne Assad-støttende syrer er vi altså ikke interesseret i at gemme på. Og Lahdos eneste begrundelse var, at han ikke havde boet i Syrien i et stykke tid. Der er brug for ham og hans store hjerne derhjemme. Alene udsagnet om at han ikke ville hjem frivilligt var en provokation. Den tanke var fælles blandt mange tilstedeværende. Så du har boet i Bruxelles i årevis. Og? Synd, skrid!

Den der har det mageligt, vil selvfølgelig undgå forpligtelser, slid og planlægning, hvis alternativet til at dase og nyde vestlig civilisation ikke fravristes vedkommende. Vores gibsmedat er deres heroin. Vi slipper af med såvel pigemyrdende Yosuf som oversættende Lahdo, den dag vi siger, “så er det kraftedeme ud, makker!”. Ikke før. Vi kan ikke dele vores land. Vi kan ikke dele vores kontinent.

Synd, skrid!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
ClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tænk at man ikke kan udtrykke hvordan og hvorledes Danmark tilhører danskerne uden voldsom kvetchen og tilsværtning