Modbydelig jødeorganisation betaler over $3 mio. i erstatning til BÆJSD moderat muslim

Spred kærligheden

Den anti-hvide jødeorganisation Southern Poverty Law Center har indgået et forlig med den “britiske” muslim og selverklærede anti-ekstremist Maajid Nawaz. Dette sker efter de sidste år valgte at føje ham til deres oversigt over “anti-muslimske ekstremister”. Nu må de langnæsede slyngler af med $3,375 mio.

SPLC’s formand, Richard Cohen (ingen paranteser, ekkomaskinen er sat på strømsparingsfunktion), har endda set sig nødsaget til at undskylde over for den beskidte brune goy Maajid Nawaz, der faktisk—synes Cohen pludselig—har spillet en vigtig rolle i den offentlige debat og både har fordømt anti-muslimsk had og islamisk ekstremisme. (Man kan nærmest høre svedperlerne, der løber ned ad hans pande og drypper fra hans store semitiske tud.)

Jeg ved ikke helt, hvad muslimsk anti-ekstremisme rent faktisk er. Betyder det blot, at man ikke sprænger sig selv i luften? Eller tror man på, at Allah er tilhænger af “et hul er et hul og en pik kan vaskes”-skolen, når det kommer til seksualmoral? I sidste ende er det måske ikke så vigtigt. “Muslimsk anti-ekstremisme” lyder haram—men så længe de rodløse kyllingesvingere jævnligt skal af med store summer penge, er jeg glad.

Efterlad et svar

4 Kommentarer på "Modbydelig jødeorganisation betaler over $3 mio. i erstatning til BÆJSD moderat muslim"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvor meget man mon kan få fra redox?

Claus
Gæst
Claus

At sagsøge dem var måske en god ide for deres ofre. Det ee en stenrig terrororganisation.