Pastahelten Salvini vil udslette alle sigøjnere (i Minecraft)

Spred kærligheden

Matteo Salvini griber ind mod sigøjnerplagen. Han efterspørger en folketælling af landets sigøjnere med henblik på at udvise dem, der ikke har opholdstilladelse.

Italien har åbenbart et sted mellem 130.000 og 170.000, hvoraf ca. halvdelen menes at være italienske statsborgere. Disse, skal Salvini åbenbart have udtalt, “er man desværre nødt til at beholde herhjemme”. Manden har tydeligvis hjertet på det rette sted, men samtidig er denne udtalelse noget uambitiøs.

Salvinis parti har allerede foreslået, at man fjerner sigøjnerbørn fra deres forældre (forhåbentlig planlægger man ikke derefter at give dem til italienske forældre med henblik på at opfostre BÆJSD sigøjnere), hvis børnene ikke kommer i skole. Og Salvini selv har foreslået, at man bulldozer sigøjnerlejre og har beskyldt sigøjnerne for at foretrække kriminalitet fremfor arbejde.

I sammenhæng med sidstnævnte påstand har jeg slukket og tændt min løgnedetektor i hvert fald tre gange, bare for at være sikker. Den finder ingen løgn.

Desværre kan Salvinis storslåede plan godt blive sværere at føre ud i livet, end man lige skulle tro. Etnisk baserede folketælling er ikke tilladte i Italien, fortæller Carlo Stastolla, en eller anden modbydelig sigøjnerelsker, der endda er formand for en forening for modbydelige sigøjnerelskere. Desuden, siger han, er de sigøjnere, der ikke har opholdstilladelse, for det meste er statsløse og derfor ikke kan udvises. I ved nok, (((menneskerettigheder))) og alt det der.

Send dem dog bare hjem til Indien. Hvis de ikke vil tage imod, boykotter vi deres børnearbejde.

Efterlad et svar

4 Kommentarer på "Pastahelten Salvini vil udslette alle sigøjnere (i Minecraft)"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Forpulede sigøjnerelskere!!

Claus
Gæst
Claus

Inspiration til Løkke. Det er bare at komme i gang.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Selvfølgelig kan man løse problemet, hvis man virkeligt ønsker det.

Tom Venster
Gæst

Salvini er et frisk pust. Om vi bare kunne få slike politikere i Norge og Danmark. En dag skal vi få det til å skje.