Hjem / Verden / USA: “vi vil knuse (((menneskerettighederne)))”

USA: “vi vil knuse (((menneskerettighederne)))”

USA’s udenrigsminister Mike Pompeo og FN-ambassadør Nimrata “Nikki” Haley har erklæret landets tilbagetrækning fra FN’s Menneskerettighedsråd. Deres forklaring er ret overraskende. “Efter vi har læst Siege og The Turner Diaries er det gået op for os, at menneskerettigheder blot er en jødisk konstruktion, der skal bruges til at undertrykke den indoariske herskerrace”, udtaler de til CNN.

Men spøg til side. Jeg havde håbet på, at dette faktisk ville være en positiv nyhed; at man måske havde fået øjnene op for, at FN-menneskerettigheder, mildest talt, er noget pjat. Det er ikke helt tilfældet.

Forklaringen på USA’s antipati for menneskerettighedsrådet er faktisk, at man ser det som værende for fjendtligt indstillet over for Israel. Ambassadør Haley har eksempelvis kritiseret rådet for dets “patologiske kampagne” mod landet. USA kritiserer samtidig rådet for at være så optaget af netop Israel, når adskillige af dets medlemmer næppe selv er menneskeretlige pragteksemplarer.

Her er de nok ikke helt ved siden. Rådet har p.t. medlemmer som Saudi-Arabien, Qatar, Afghanistan og Kina. Måske ikke ligefrem klodens mest fanatiske menneskerettighedsdildokrater. Rådet har også repræsentanter fra adskillige negerlande, der sikkert ikke en gang kan stave til ordet “mænnøskerattiheder” [staveforslag indsendt af vores trofaste afrikanske læser Mdik Mfuga].

Men selvom USA’s jødiske tåslikken er latterlig, er der ingen tvivl om, at FN’s menneskerettighedsråd er ren cancer. Få dage inden USA’s fratræden havde de en “højkommissær”, i form af en perker fra Jordan, til at skabe sig over USA’s behandling af illegale tacoslugere ved grænsen. Seriøst, lad os få gang i en Minecraft-server, hvor vi smider menneskerettighedskommissærer i havet med tunge kæder om benene.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Den her artikel beskriver meget godt de farer som Israel står over for.

No one was hurt, but crops were damaged.

A private beekeeper lost 40 hives.

At least three Palestinians were reportedly hurt by an Israeli drone strike on a terrorist cell that was launching the explosive kites, Palestinian media reported. The IDF confirmed the strike, saying it had fired warning shots.

“We are doing everything we can to both minimize casualties, and at the same time protect Israeli lives.”

worldisraelnews.com/gaza-fire-kites-land-near-israeli-homes-damage-crops-and-nature-reserves/

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvad skulle vi gøre uden Mdik?

Oversætteren
Skribent

Det er ligesom burkaforbuddet: Latterlig begrundelse men et skridt i den rigtige retning.