Hjem / Akbaring / Racistisk teenage-pige anklager uskyldige arabere for gruppevoldtægt

Racistisk teenage-pige anklager uskyldige arabere for gruppevoldtægt

En gruppe bestående af otte perkerdrenge er beskyldt for forbrydelser.

Næh, siger du nok, hvilke forbrydelser kan det dog være.

Jo, svarer jeg, der er såmænd tale om gruppevoldtægt—på mindst fire forskellige piger, hvoraf to er under den seksuelle lavalder.

Du tænker måske: hvorfor dog skrive om dét? Perkere, der (gruppe)voldtager, er jo ikke noget nyt. Bare rolig, det bliver bedre (læs: værre).

De evigt gavmilde medier har nemlig besluttet sig for at berige os med én af muggimødrenes geniale udtalelser. Det siger givetvis sig selv, at hendes araberyngel dindu nuffin. Næsten lige så selvfølgeligt er det, at han er offer racisme.

Ja, det må være sådan, det hænger sammen, udbryder du højlydt; du har da også altid vidst, at politiet var de vildeste racister.

Men kom nu ikke for godt i gang. Det er altså ikke politiet, der er beskyldt for racisme. Se selv, hvorledes muggimama forklarer situationen:

»Jeg græder, når jeg tænker på ham. Jeg har kun ham. Han er rigtig sød og høflig, og han laver ikke ballade,« lyder det grædende på besværet dansk.

»Lige pludselig kommer politiet og tager ham. Nu vil jeg forstå hvorfor. Jeg synes, det er mærkeligt. Måske er hun racist eller har noget imod udlændinge,« fortsætter hun.

Hvis jeg ikke har sagt dette før, så siger jeg det i hvert fald nu: racismebegrebet er et våben, der skal legitimere vold mod hvide.

Her mener jeg ikke bare, at du får en lussing for at gøre nar af en etnisk handicappets etniske handicap. I et sådant scenarie må vrede og frustration være at forvente, særligt når du meget insisterende begynder at spørge til, hvor løgnen mon er.

Jeg mener også, som i den pågældende sag, at 14- og 15-årige piger mistænkeliggøres, fordi de vælger at anklage de fremmede mænd, der har voldtaget dem.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
JohnnyClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Backlashet bliver ikke kønt..

Claus Boatsinker
Administrator

Kattedamer brokker sig over overfald men insisterer stadig på at probemet kun er at “mænd” voldtager og det skal de bare stoppe med. Sambo, Bobo og Habib nævnes aldrig.

Johnny
Gæst
Johnny

“Jeg græder, når jeg tænker på ham. Jeg har kun ham. Han er rigtig sød og høflig, og han laver ikke ballade” lyder det grædende på besværet dansk.

Jeg græder også over vi ikke har nok lygtepæle, og reb nok.