Hjem / Verden / I Nigeria spiser de nigerianere

I Nigeria spiser de nigerianere

Nogen kulinariske præferencer hører til særlige grupper af livsformer. Det kan være et kendetegn for hele ens kultur og noget man forbinder specifikt med folkekarakteren. Den pastagnaskende italiener, den risguffende kineser, den knækbrødstyggende svensker. Når man rejser vil man inspireres af det hele. Omgivelserne, sproget, kulturen, arkitekturen og ikke mindst maden.

Så når du tager på charterferie til Nigeria, så tag en luns kindkød eller en mør underarmsfilet. Fra en neger. For du kan give infrastruktur og mobiltelefoner til afrikaneren. Du kan nedbringe børnedødeligheden og skabe et ubegribeligt negermylder. Men du kan godt glemme alt om at give dem vestlige madvaner (hvilket også ville være en etnocentrisk ugerning). Du skal dog være en kende på vagt, når du frekventerer en kannibalrestaurant i Lagos, så du bliver betjent og ikke serveret.

Negerkød er guf, og kannibalismen trives stadigvæk.

Jeg mindes at have læst bogen Negroes in Negroland, et værk der samler adskillige opdagelsesrejsendes beretninger fra de første færd ind i det sorte Afrika, hvor utæmmede kannibaler myrdede løs på hinanden i et vedvarende blodbad. Det var en brutalitet, kortsynethed og ligegyldighed overfor lidelse, som vil chokere læseren den dag i dag. Det er ondskaben inkarneret i et tobenet væsen. Det er historien om negerens sande natur. En bog der bør være læsepligt for alle børn, til skræk og advarsel.

Kannibalisme er normen hvor afrikansk levevis får lov at udfolde sig. I dag var der en video på nyhedssiden LiveLeak hvor en nigerianer kan høres sige “hvis du ikke har smagt menneske, har du ikke smagt det bedste kød”, mens man ser en stor gryde på et bål med arme, hænder og et enkelt hoved stå og simre. Duften må vi tænke os til.

En tidligere rapport fra Nigeria fortæller følgende om en aktion mod negro cuisine:

“A hotel restaurant in Anambra, Nigeria has been shuttered by authorities for serving human flesh. According to the BBC, suspicious residents told police of rumors that the restaurant was cooking human meat for customers. Police then raided the restaurant, where they discovered fresh human heads that were still bleeding. The blood was in the process of being drained into a plastic bag.”

Jeg er stor tilhænger af selvbestemmelse, og hvis negere vil spise negere så er det helt fint med mig. I modsætning til de fleste opinionsdannere herhjemme er jeg umådeligt tolerant. Jeg vil endda foreslå at vi i hjemsendelseslejre, indtil processen er overstået, lader dem spise løs som de vil, selv udvælge hvem der skal på menuen og endda supplere med en komisk stor gryde.

Du kan ikke tage kannibalismen ud af den afrikanske folkesjæl, men du kan nemt fjerne afrikaneren fra hvides jord. Og adskilt skal vi hver især nyde vores kulinariske yndlingsretter. Jeg vil have blomkålsgratin og karbonader. Bobo vil have negerflæsk og lårbøf. Med tusindvis af kilometers afstand vil vi hver især sige “velbekomme”.

Tilbage til Afrika. Tilbage til friheden. Spis din nabo før din nabo spiser dig.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Deres adfærd giver perfekt mening, når man tænker på, under hvilke omstændigheder de er udviklet under. De er ikke “onde”.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor føler jeg som hvid en kraftig kvalme overfor kannibalisme, når sorte åbenbart ikke gør? Bider menneskekød-bakterierne ikke på sorte?

Kan stadig ikke få det ansigt, der ligger ned i gryden ud af hovedet..