Hjem / Indsigt / Menneskesmuglere hos Mærsk vil dumpe negere i Italien

Menneskesmuglere hos Mærsk vil dumpe negere i Italien

Dette er en god historie at fokusere på. Den viser hvad det er man ikke skal gøre og hvad der skal ændres for at få stoppet den afrikanske plages søgang.

Et Mærsk skib opsamler 100 afrosnyltere og vil, som kotyme jo har været, dumpe dem i Italien. Italien har som bekendt påbegyndt en afskaffelse af selvskadende adfærd, så de vil ikke lade negertransporten blive fuldført. Mærsk, som mener de opfører sig heroisk ved at medvirke til den sorte storm på Europa, vil have aktion og får hjælp til at tørre deres øjne af Støjberg.

– Situationen er den, at vi har en besætning, der har gjort en heroisk indsats i forhold til at få reddet de mange mennesker (sic) om bord. Men de er ikke gearet til at varetage så mange menneskers velbefindende. De gør deres bedste, og situationen er for nuværende god. Men vi er nødt til at få løst situationen og gerne indenfor minutter og ikke timer eller dage, forklarer Palle Laursen, der er teknisk direktør i Mærsk.
Det er er langt fra første gang, at rederiet Mærsk Line har måttet redde nødstedte migranter – men det er første gang, at de ikke kan få sat dem sikkert af i land.
I de seneste år har Mærsk Lines skibe ifølge den tekniske direktør samlet tæt ved 2400 migranter op af Middelhavet. Det omtalte containerskib Alexander Mærsk har alene samlet 600 personer op. 

Så selv Mærsk er del af det systematiserede menneskesmuglerprogram, fordi negere i gummibåde i samarbejde med diverse grupperinger udsender nødsignaler som de reagerer på igen og igen. Kaptajn Hanrej fortæller at sorthuderne var på vej til Italien så derfor skal Italien tage dem. Wut??? Så hvis de havde sagt de var på vej til Sverige skulle de sætte af i Göteborg så?

Løsning: Middelhavspolitikken skal være at migranter ikke opsamles. Kun militærfartøjer må interagere med negerplagen, og det er kun for at presse/sætte dem tilbage på den libyske kyst. Resultatet er nul søfarende negere. Jeg har skrevet det før, men det er alligevel burhønselogik som ignoreres totalt. Ignoreres fordi EU ønsker Afrikas befolkningsoverskud.

Også udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) vil have situationen afklaret. Derfor sender hun mandag et brev til den italienske regering med en opfordring til at gøre, hvad den er forpligtet til.

Italien er ikke forpligtet til at tage imod los negros infinitos. Den italienske regering er til for at styre Italien til gavn for italienerne. At tage imod en evig strøm af negere er i kontrast til dette, din ulidelige (MEN BÆJSD) kattedame. Jesus.

– Jeg forventer, at den italienske regering bringer det her i orden, så migranterne ikke skal forblive på skibet.
– Det her er migranter, der var på vej mod Italien, og derfor er det selvfølgelig også Italien, der skal tage imod dem, siger hun.

NEJ. HVIS DE VAR PÅ VEJ MOD MÅNEN VILLE DET LIGELEDES VÆRE IRRELEVANT. Tåbe. (/voreståbe/)

Inger Støjberg har ikke sat tidsfrister for italiensk handling, men siger, at “det skal gå hurtigt”.
Den samme melding kommer fra Mærsk.
– Det er en uholdbar situation, hvor vores besætning står over for en opgave, der både kan være sundheds- og sikkerhedsmæssig uforsvarlig. Vi skal løst det her, så vi kan få de her stakkels mennesker i land hurtigst muligt, siger Palle Laursen.

Stakkels folk som voldtager. Stakkels folk som er led i en demografisk omvæltning der vil gøre de indfødte europæere til et forsvindende mindretal. Det er den virkelighed udviklingen dikterer. Du er ikke stakkels, Palle Laursen. Du er en hanrej som fortjener en gang stryg og som burde undskylde offentligt til ofrene for den migrantinvasion som Mærsk har medvirket til.

Betal erstatninger, tak. Og koncentrer jer om containertransport, ikke negertransport. Så kunne det være i kunne generere et overskud. Spader.

“Javist, vi er gået konkurs. Men vi nåede at opsamle negere. Det er hvad shipping handler om!”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
ClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Haha.. De vil gerne være godem men det skal helst ikke have nogle umiddelbare negative konsekvenser for dem.. Flydende venligboere.. Hvilket hykleri..