Leder: skal albanere i en kødkværn?

Spred kærligheden

En diskussion opstod i slutningen af programmet Radio 266b, da vi nævnte de to albanske scoringer der sikrede “Schweiz” sejren over vores serbiske brødre. De respektive scoringer af disse forbryderiske undermennesker blev fulgt op af en ørnehilsen til deres lorteland. Se billederne af dem på uriasposten. Jeg vil ikke tilsmudse Dagens Blæser med deres sataniske, sjælsforladte muggifjæs.

Men kernen er om alle albanere burde komme i en kødkværn, med overholdelse af love og regler og i et fiktivt spilunivers. Jeg kan nu konkludere at denne løsning bør ske, og følgende scenarier er særdeles ønskværdige:

Smid albanere i en kødkværn i Minecraft.

Smid albanere i en kødkværn i Diablo 3.

Smid albanere i en kødkværn og dump resterne i troldmandsgryden inden bonusrunden i Wizball.

I den virkelige verden bør det måske være mere nuanceret. Vi skal opildne til en krig med kontinental støtte til Serbien, så de kan få deres Republik Serbska i “Bosnien” samt en komplet udrensning af hjerteprovinsen Kosovo.

Albanere er en regional plage, som man skal have bugt med gennem human krigsføring og total underkuelse. De er et erobret folk som i deres islamiserede tilstand har begået ubeskrivelige forbrydelser mod Europas kristne heltefolk. Jeg forstår at mange vil hævne sig og ønske dem alle i kødkværne. Jeg forstår. Men vi må være den voksne stemme og sprede tanken om et fornuftens kompromis, hvor en total udrensning af albanere fra serbisk jord, og en afstemt erstatningsplyndring af deres ressourcer må være nok.

Så for at opsummere og præcisere:

Albanere i kødkværne i strengt definerede universer.

Udrensning af 3D albanere fra serbisk jord foruden naturligvis det øvrige Europa (ikke mindst Schweiz).

Tak for jeres opmærksomhed. Som altid er du velkommen til at lægge en kommentar. Hvad er den rigtige tilgang til albanerspørgsmålet?

Efterlad et svar

12 Kommentarer på "Leder: skal albanere i en kødkværn?"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Er albanere raceblandet med tyrkere, eller hvad er der sket her?

M K
Gæst
M K

Nogle er, men der findes hvide albanere.

Claus
Gæst
Claus

De var måske hvide, men bosniere ligeså. De var serbere og kroater, men nu muhamedanere som fortjener udrensning. Eller 400 års konvertering. Udrensning er nemmere.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
De var serbere og kroatere, men blev blandet med muslimer og Islamifiiceret af Osmanerne igennem 200 år. etniske-serberne og nationalistiske-serbere (andre slaver f.eks. kroater) som ikke gad “assimilere” sig med muslimerne bekrigede dem i samme periode, men måtte i sidste ende flygte til Ungarn, hvor de fik husly i 1500-tallet. Hermed var Kosovo, Serbernes oprindelige landområde Gammel-Serbien (bl.a Kosovo og Makedonien tabt) Indtil man i 1600-tallet via Pave Inoocens d.9 og den den hellige liga generobrede storedele af Balkan fra Tyrkerne. I en kort periode i 1700-tallet fik Serberne igen, efter 400 år, deres eget kongedømme. Men de blev konstant… Læs mere »
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Lidt mere om Soros i Kosovo.

https://www.antiwar.com/justin/j081600.html

Eric Kreutzmann
Skribent

Løsningen på albanerproblemet: man besejrer dem i Warcraft 3 ved at få sin beastmaster i lvl. 6 og derefter bruge stampede på dem.

Claus
Gæst
Claus

Jeg tror du tager styringen og får styr på alle disse vigtige detaljer, min broder.

En russisk flod
Gæst
En russisk flod

Jeg foreslår at vi bruger Victoria 2, da grund arbejdet allerede er lavet, vi skal bare downloade en mod der omdanner albanere til brændstof i vores fabrikker, og så modder vi bare selv fabrikker ind til resten af de folkegrupper vi vil af med.

Viking
Gæst

“vores serbiske brødre”
Som rigtig dansker, er jeg germaner og kunne aldrig drømme om at kalde slaver og andre ikke-hvide for brødre.
Der er en grund til, at alle slaviske lande er lorte huller.

Claus
Gæst
Claus

Uenig! I en historisk kontekst, i europæisk kontekst er serbere og andre kristne europæere som har lidt under muhamedanismens hærgen vore brødre. Ikke i etnisk forstand. Det giver sig selv. Og serbere er selvfølgelig uvelkomne som tilflyttere. Men vi kan og bør have et interesseoverlap og en fælles kamp som ikke skal kastes bort på et autistisk snobbebål.

Viking
Gæst

“Men vi kan og bør have et interesseoverlap og en fælles kamp som ikke skal kastes bort på et autistisk snobbebål.”

Enig, men det kan vi også have med andre folkeslag uden for Europa.
Fætre ville måske være et bedre valg.
Personligt så jeg helst, at vi havde en mur mod syd og øst Europa.

burg
Gæst
burg

Der er forskel på at være solidarisk overfor-, og at ønske et opblanding med et andet folkeslag.