Hjem / Samfund / Den amerikanske højesteret forbyder perkere

Den amerikanske højesteret forbyder perkere

Præsident Trumps omstridte indrejseforbud, der allerede tidligere har været til behandling hos den amerikanske højesteret, har nu endegyldigt fået grønt lys.

Beslutningen var 5-4, da højesterettens fire hvide mænd samt BÆJSD konservanigger Clarence Thomas alle stemte for at opretholde indrejseforbuddet, mens (((Ruth Bader-Ginsburg))), (((Elena Kagan))), (((Stephen Breyer))) og Sonia ‘shabbos Consuela’ Sotomayor stemte imod.

Indrejseforbuddet gælder for folk fra Iran, Libyen, Nordkorea, Somalia, Syrien, Venezuela og Yemen. Tchad stod også oprindeligt på listen, men blev fjernet i april. Højst sandsynligt pga. de der sjove memes.

Den store kontrovers ang. forbuddet var, at det iflg. kritikere kunne ses som værende rettet specifikt mod muslimer (åbenbart også selvom det ikke er alle landene på listen, der er muslimske; eller, for den sags skyld, selvom forbuddet omfatter langt fra størstedelen af verdens muslimske lande.) Dette afviser højesteretten dog. Højesteretten afviser også, at Trumps tweets, hvoraf nogle efter sigende skulle insinuere, at han ønsker et forbud mod netop muslimer, skulle være relevante.

Men egentlig burde et indrejseforbud—eller endda et “muslimforbud”—ikke være nogen kontroversiel sag. Den amerikanske præsident har nemlig lov til at forbyde folk at rejse til Amerika, hvis han mener, der er grund til det. Sektion 212(f) af den amerikanske Indvandrings- og Naturalisationslov siger følgende:

“Whenever the President finds that the entry of any aliens or of any class of aliens into the United States would be detrimental to the interests of the United States, he may by proclamation, and for such period as he shall deem necessary, suspend the entry of all aliens or any class of aliens as immigrants or nonimmigrants, or impose on the entry of aliens any restrictions he may deem to be appropriate.”

Med andre ord må præsident når som helst indføre en hvilken som helst form for restriktioner på en hvilken som helst gruppe indvandrere, såfremt han mener, der er grund til det.

Men hvorfor så alt dette postyr, når nu loven taler så klart og tydeligt?

Tja…

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
JohnnyKom ind i kampen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

3 fra stammen og en latina stemmer i mod den Amerikanske forfatning. Får virkelig en til at tænke🤔

Johnny
Gæst
Johnny

Ruth Bader-Ginsburg har i mange år været advokat for at den seksuel lavalder, skulle sættes ned til 10 eller 13 år.

Det er sjovt som alle de echo’bergs altid undergraver.