Hjem / Akbaring / Neutral, informationsfattig kriminalitetsdækning er den nye standard

Neutral, informationsfattig kriminalitetsdækning er den nye standard

Jeg pløjede dr.dk igennem for at se hvad den danskfjendske løgnepresse havde af materiale til at blive ophøjet til en artikel på Dagens Blæser, althøjrens ubestridte hoforgan i Stordanmark. Igen falder man over en artikel som 99,1488% af læserne på såvel Blæseren som DR, godt ved handler om muggihærgen.

Men de sidste par årtier er vi gået fra “hallo, Palle Bodegavom, det er da hel’ gal’ med de perkere der da for søren da”, til en hverdag hvor alle gammelmedier omtaler de fremmedes komplette monopol på vold og drab i neutrale, kønsløse vendinger uden nogen form for henvisning til deres herkomst. Det er ikke overskrifter der griber folk, eller virker relevante for andre end dem der er uheldige nok til at være naboer til de kriminelle rottetyper.

Det er bare “ting” der sker i “samfundet”.

Fakta opremses. Blot ikke de væsentlige.

At fremmede hærger, myrder og terroriserer vores land, mens de folk der har inviteret dem ind minimerer deres gøren og ignorerer situationens kerne: et kolossalt antal fremmede, lavintelligente sandnegere og sortskaller betyder en kolossal kriminalitet.

Københavns Politi har anholdt fire mænd for et skyderi i Husum i sidste uge, hvor tre unge mænd blev ramt, oplyser politiinspektør Torben Svarrer.

Ved skyderiet, der fandt sted ved Gadelandet, blev tre mænd på 19, 21 og 22 år ramt. De blev bragt på hospitalet, men var ikke i livsfare.

De fire sigtes for medvirken til drabsforsøg, og en dommer i Retten i Frederiksberg skal onsdag tage stilling til, om de skal varetægtsfængsles. De anholdte er 25, 24, 22 og 21 år.

Anklageren vil anmode om at få lukkede døre, og derfor forventes de sigtedes forklaring at blive hemmeligholdt.

Ved anholdelsen har politiet desuden anholdt en 18-årig mad for at være i besiddelse af 13,3 kilo hash, og han bliver også fremstillet.

Der har den seneste tid været flere skyderier i Husum og Rødovre. Politiet har tidligere oplyst, at man mener, at der en konflikt mellem to grupper – en fra Husum og en fra Rødovre.

“Unge mænd” bliver ramt af skud. “Tre mænd” ramt. “Fire mænd” bliver anholdt. “To grupper” er åbenbart i konflikt. Udvalgte fakta. Der skydes igen og igen med skarpt af uvelkomne snylterperkere på Danmarks gader, og denne vanvidsrealitet pakkes ind i en omfavnende neutralitet og gemmes langt væk fra forsiderne i nyhedsstoffet.

Kun ved tudehistorier nævnes muggiernes muggihed. Kun ved anklager mod værtsfolket sættes disse brune udyr på mediernes piedestal. Kun ved den mindste ubelejlige hændelse eller beslutning til skade for deres primitive udfoldelse, ses Mahmouds brune hud og fæle stemme i medierne. Så selvsamme medier kan slå hr. og fru Symbolpolitiker i hovedet for deres tåbelige symbolpolitik. Når Mahmoud skyder, voldtager eller køllesvinger, så er han “ung” eller “mand”. Magisk.

“Trylle, trylle, med sprogets magt skjuler jeg din herkomst, raketprofessor Håndvåben McMuggifjæs”

Vi har brug for en del ting. Herunder en fri, danskvenlig presse, som vil tjene folkets interesser. En del af ændringen som kan skabe en stor nok masse af danskere til at få reelle ændringer til at ske, kræver at vores sunde, familievenlige, nationalistiske budskab når ud til så mange som muligt.

Så del Dagens Blæser med alle. Selv boomere.

Nej. Ikke boomere. Det er at tage en for stor mundfuld. De er uden for kontrapædagogisk rækkevidde. Men så dem under 55, som ikke er i en rus af navlepilleri, ansvarsløshed og forbrug. Alle skal vide at Danmark (og Grønland) for danskerne, er et kampråb som mere end nogensinde er den eneste levedygtige løsning der skal arbejdes for. Ikke nødvendigvis parlamentarisk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
En russisk flodEric KreutzmannClausGrønlandsk ImperialistOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Har vi endegyldige beviser på disse “unge mænds” etniske ophav?

Grønlandsk Imperialist
Gæst
Grønlandsk Imperialist

Ja, de Danske er til pride alle i job.

Grønlandsk Imperialist
Gæst
Grønlandsk Imperialist

Før var jeg tit træt og deprimeret og var temmelig ligeglad med Grønland. Så prøvede jeg Bådsænker, tak Hr. Bådsænker.

Nu er jeg ikke længere træt eller deprimeret, men vil ha’ Grønland på Danske hænder.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Unge mænd skyder hinanden, 13,3 kg hash. Typisk den højreekstreme presse ikke at ville give os nogen detaljer vedr. Guardians of Scandinavias forbrydelser.

En Russisk Flod
Blæser læser

Venlig påmindelse om at det er din pligt som dansker ikke at betale licens til medier som agerer landsforræder.