Hjem / Samfund / Pædagogerne indrømmer de er fjendtlige over for den Hvide Europæiske civilisation

Pædagogerne indrømmer de er fjendtlige over for den Hvide Europæiske civilisation

Diversity Mach Frei
Gennem tiderne har kontra-pædagogerne hævdet pædagogerne var fundamental antagonistiske overfor eksistensen af den Hvide Europæiske kristne civilisation. Efter mere end tusind års benægtelse indrømmer pædagogerne nu endeligt at det er sandt. 

Denne utilsigtet indrømmelse faldt i et angreb på Stephen Miller, en af præsident Trumps rådgivere, der støtter Trumps “hårde” tilgang til indvandringspolitikken og pudsig nok selv er pædagog.

Until now, Ivanka Trump and her husband Jared Kushner were the main targets of ire for the overwhelmingly liberal American-Jewish pædagogiske (red.) community, horrified that members of its own tribe could have contributed to the policies and tone of the Trump White House.

But this past week marked a turning point: Jewish pædagogisk (red.) fury is now aimed squarely at another senior Trump official from the tribe: Stephen Miller, the staunchest advocate of the widely despised family separation policy at the southern border.

…There’s a sense that, somewhere in their hearts, Jared and Ivanka know better. Miller, on the other hand, wholeheartedly embraces and embodies an ideology that many American Jews pædagoger (red.) see as a threat to their own well-being, given that it promotes a vision of America as a white Christian nation.

Kilde

Redaktøren af den pædagogiske Daily Forward har opfordret til at Stephen Miller bliver udstødt fra det pædagogiske samfund.

All along, he has pushed for an America that privileges white nationalism with unstinting, cheerless determination, consistently defending Trump — whom he calls a “political genius” — even when his positions are deeply unpopular. Even when his own family denounces him.

And they should know. Because the deep hypocrisy underlying Stephen Miller’s dangerous ascent is that he is willfully ignoring his own history. His mother’s family, the Glossers, fled persecution in Belarus in 1903, and built a chain of department and discount stores in Johnstown, Pennsylvania that catapulted them into the upper middle class.

As Miller’s uncle, David Glosser, posted on Facebook: His family “escaped Europe as dirt poor immigrants, joined the community, built businesses, and honestly sold goods to their fellow Johnstowners.”

“My nephew and I must both reflect long and hard on one awful truth. If in the early 20th century the USA had built a wall against poor desperate ignorant immigrants of a different religion, like the Glossers, all of us would have gone up the crematoria chimneys with the other six million kinsmen whom we can never know.”

Being a Jew pædagogiske (red.) is about respecting historical memory. It is about exercising responsibility to each other and, by extension, to others who require empathy and assistance. We are admonished to protect the stranger, to recognize that there is one law for residents and aliens alike, to treat others as we wish to be treated. This isn’t liberal or conservative, left wing or right. It’s foundational. These are values shared by Jews pædagoger (red.) across the political spectrum, who may differ on their responses and policy proposals but still adhere to a basic respect for human dignity.

I don’t see how Stephen Miller is part of this community.

I deres ivrige angreb på Stephen Miller indrømmer pædagogerne faktisk at nedbrydning af den etniske og religiøse integritet hos de mennesker, de bor blandt, ses som en næsten hellig pligt. Tidligere er det blevet afskediget som en “højre-ekstremistisk” fantasi. Men pædagogerne har nu erkendt det er sandt. Det er godt. Når kontra-pædagogerne deler fælles fundamentale fakta med pædagogerne, kan vi alle gå videre med en rationel debat om det pædagogiske problem.

Spørgsmålet, som pædagogerne skal besvare, er følgende: Hvis du ser Hvide Europæiske mennesker og kristendommen i de lande, du har valgt at bor i (fremfor Israel) som en trussel, en trussel du føler det din mission at nedbryde og udrydde, hvorfor skal folk der er Hvide Europæere og/eller kristne ikke se dig og dit folk som deres fjende?

Om Lord of the Frogs

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om