Hjem / Danmark / Naser Khaders antinaziislamistiske jihad mod imamordning

Naser Khaders antinaziislamistiske jihad mod imamordning

Naser Khader har skrevet en dødkedelig kronik i Jyllands Posten, hvor han foreslår at Danmark skrotter den særordning der giver Tyrkiet lov til at ansætte imamer i de mange, mange kakerlakmoskéer som inficerer danske byer.

Khader mener at kakerlakkongen Erdogans muhamedanerkurs er en kende for krydret, så derfor er det ifølge Naser skidt at Tyrkiet kan ansætte og udpege imamer.

Ordningen har fungeret fint, så længe Tyrkiet var et sekulært samfund, men efter præsident Recep Tayyip Erdogan er blevet magtfuldkommen og har vist sit sande islamistiske ansigt, har de udsendte imamer i stigende grad prædiket politisk og nationalistisk og medvirker i dag til at true og terrorisere Erdogan-kritiske danske statsborgere. Derfor mener jeg, at ordningen bør afskaffes hurtigst muligt.

I Danmark har vi 170 moskeer, og omkring 28 er godkendt af Kirkeministeriet, hvilket giver dem særlige privilegier og blåstempling, men også en række krav og pligter. De tyrkiske imamer er undtaget fra kravet, der ellers gælder udenlandske forkyndere, om indvandringsprøve og kursus i familieret, frihed og folkestyre, hvis de søger om forlængelse af deres opholdstilladelse. Andre moskeer kan selv beslutte, hvor de henter deres imamer fra, og de kan invitere udefra.

Imamer, udpeget eller ej, opererer ud fra terrormanualen for sandnegere, koranen, der meget tydeligt fortæller at ikke-muggier skal dræbes og slagtes. Hvorledes dette gradbøjes (eller ej), kommer den antinaziislamistiske superaktivist Khader ikke ind på.Det er vel alt andet lige irrelevant hvem der åbner dåsen med surströmming. Indholdet er stadig stinkende rådden fisk.

Det er også ret ligegyldigt.

For vi skal ikke afskaffe ordninger for imamer. Vi skal afskaffe de fremmede. Uden fremmede, ingen tyrkere. Uden tyrkere, ingen kakerlakimamer.

Sameksistens med tyrken er en virkelighedsfjern (((utopi))).

At Naser Khader kan koge suppe på dette tema, bør sandelig udløse reaktioner. Men ikke specifikt angående godkendelsesprocesser vedrørende religiøse lærde fra Perkerstan. Reaktionen bør være at få ryddet op og sparket dem alle ud. Imamer, Naser Khader… ikke-europæere raus.

Hver gang vi lulles ind i en diskussion om at detaljeregulere vores uvelkomne fremmede, herunder ikke mindst muhamedanerne, så skal vi huske på at Danmark tilhører danskerne, og disse fremmede skal kort og godt have den kolde skulder. Spørg ikke hvad en imam udpeget af tyrkiske myndigheder laver i Danmark. Spørg hvad i helvede så meget som én tyrker laver på vores hellige Danejord!

Indvendinger, klynken og kvetchen mod enhver danskvenlig politik møder vi med et “synd. skrid”.

Synd. Skrid.

Danmark er vores hjem. Vi har kun dette hjem. Vi bor her allerede. Tyrkere kan pisse af. Kinesere kan tage til Kina. Skrid. Vi har én dagsorden: at arbejde for at sikre vort folks eksistens og en fremtid for danske børn. Vi er ikke bundet af forræderiske politikeres fremmedimport. Er du tredje generation af muggiplagen?

Synd.

Skrid.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Så fedt at /voresnydansker/ Naser Khader vælger at tage opgøret med de islamistiske mørkemænd. Forhåbentlig vil vi snart se pride- og/eller israelske flag i alle danske moskéer.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

100% enig, det er et fejlfrit argument