Hjem / Danmark / Polak plyndrer hellig gravhøj

Polak plyndrer hellig gravhøj

 

Vi må følge med tiden på Dagens Blæser, så derfor er det også en vigtig opgave at berette om små historier og med en svulstig overskrift bringe dem til torvs. Hvad har vi at gøre med her? Jo, en 3000 år gammel oldtidsgravhøj i Hedensted, markeret med en sten, havde pludselig et stort hul i siden. Gravhøjen var naturligvis fredet, og alle ved at man omgås disse høje med stor respekt. At nogen ville plyndre vores forfædres grav er en helt absurd tanke.

Knap 18.000 kroner.

Det er, hvad en kvinde skal betale, fordi hun sammen med sin stedsøn gravede en hule i en fredet oldtidsgravhøj på Mosegade i Hedensted. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kvinden havde imidlertid ingen anelse om, at den høj, som hun og hendes stedsøn gravede et hul i den dag i 2017, var en 3000 år gammel oldtidsgravhøj. Det var først, da Slots- og Kulturstyrelsen på Facebook i april i år oplyste, at en gammel gravhøj var blevet plyndret af gravrøvere, at hun blev klar over, at det måske var hende, der var en “gravrøver”, og hun meldte sig selv til politiet. Ifølge Karolina Romanowska havde hun ikke nogen anelse om, at der var tale om en gravhøj.

Javel, javel. Vi har altså at gøre med en polak, der som en elefant i en porcelænsbutik går frit rundt og ødelægger vores kulturarv, fordi hun ikke ved noget om hendes nuværende lokalområde eller om nordiske begravelsesskikke generelt. Det er hvad det er. Slemt nok, men man ved jo ikke alt som det uvelkomne, støjende polakindivid man er. Det værste er dog at hun brokker og klager og kvetcher uafbrudt i hendes udtalelser, dels over at skulle betale for hendes ufattelige hærværk og dels over at det er Danmarks skyld at hun er snotdum og uvidende!

Det er her at selv små kulturforskelle gør at vi må og skal udelukke selv kridhvide polakker fra at kunne indvandre til Danmark. De er ulidelige, larmende, uhøflige, frække, grove, uciviliserede, provokerende og irriterende mennesker som har meget bedre af at bo i Polen, hvor de kan udfolde deres polaktendenser (dog med trimmede grænser, da Polen p.t. er alt, alt for stort).

Romanowska er ved at tage en dansk 9. klasse (hun er knapt 30 år gammel) og siger: “Jeg havde aldrig hørt om gravhøje før. Hvis de skal beskyttes så meget, så synes jeg, man burde have lært om det i skolen.”

Det gennemført ulidelige kvindemenneske fortsætter:

“Jeg synes, at det skulle have været bedre markeret, at det var en fredet gravhøj, der lå på stedet.”

Om betalingen for ugerningen beretter hun:

“Jeg har ikke nogen opsparing, så det er rigtig mange penge for mig. Det bliver noget med at afdrage 300 kr. om måneden.”

Hvor er undskyldningen?

Hvor er ydmygheden?

Hvis man som gæst vanærer og ødelægger et fredet fortidsminde som denne smukke gravhøj, så betaler man selvfølgelig hurtigt og undskyldende. Hvert ord fra hendes mund er en respektløs provokation. Denne usle, usle, usle polak på gæstebud viser præcis hvorfor nationalisme er vejen frem. Fremmede, selv dem fra noget så nært som Polen, er ikke som os. De der er i Danmark, er her for at mele deres egen kage. Vi skal ikke række dem vores lillefinger. Vi skal gennem at værne om vores eget land og folk lægge en kompromisløs linje, som viser enhver fremmed gæst at dansken forventer eksemplarisk opførsel. Ellers er der et solidt spark i røven i vente. Jeg vil med glæde uddele et til Karolina Romanowska og skal være hos hende med times varsel. Med eller uden spark skylder hun stadig Danmark en uforbeholden undskyldning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenVikingIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hun har skam lært om det i skolen og det også en del af den polske historie og mytologi, Wielbarkkulturen som gik fra Ukraine helt op til Østersøen, havde gravhøje som en del af deres begravelses-ritual.

www.zbsa.eu/research/projects/completed/grabhuegel-der-wielbark-kultur/AC_Projekt1kl.jpg

en.wikipedia.org/wiki/Poland_in_antiquity#Wielbark_culture_and_its_burials

Man bruger endda tyskernes formøbling af denne kultur siden 1850erne som anti-tysk propaganda i Polen

Det fordækt af både myndigheder og polakken når hun lyver og de lader hende slippe afsted med det, så let.

Perkeren der skændede Jellings-stenen slap også afsted med et ubetydeligt erstatningskrav. Kommunen brugte selv 200.000 på at gøre den fin igen.

Viking
Gæst

There is no point in discriminating between people from Israel, Mexico, Turkey, Somalia, Nigeria, Poland etc.
They are all the same!

Oversætteren
Skribent

Hun gravede en hule!? Hvilken søn har nogensinde i verdenshistorien lavet en hule SAMMEN med sin (sted)mor!?