Hjem / Akbaring / Trafikal kulturforståelse

Trafikal kulturforståelse

Jeg bliver så ærgelig når jeg læser om disse meningsløse overfald! En mand mødes af spark og slag af tilrejsende medmennesker, fordi han ikke kan eller vil forstå deres anderledes tilgang til køretøjsbehandling. Er vi ikke nået længere? Kan vi ikke snart lære at acceptere at kedelig dansk regelrytteri og “fartgrænser” virker unødvendige for visse andre kulturer?

Politiet søger vidner til et overfald i Ringsted fredag middag, hvor en 45-årig mand blev overfaldet og slået og sparket af en gruppe unge mænd.

Overfaldet foregik på Nørregade klokken 11.53 fredag foran en ejendomsmæglerbutik, og overfaldsmændene har en anden etinisk oprindelse end dansk.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Offeret til overfaldet havde påtalt en uansvarlig overhaling, og det havde ophidset de unge mænd så meget, at de hev manden ud af bilen og holdt ham fast, mens han blev slået og sparket i blandt andet hovedet.

Politiet har identificeret bilen med de fire unge mænd, men mangler endnu at fastslå, hvem der kørte bilen, og hvem der var med som passager, da overfaldet fandt sted.

Derfor vil de meget gerne høre fra vidner, der har bemærket overfaldet i Nørregade.

Når man vil lave en gigantisk, multikulturel omelet, så kommer man uundgåeligt til at tabe et par æg. Denne misforståelse kunne have været undgået. Ser du brune folk køre hvad vi i en etnocentrisk rus vil kalde dødskørsel, så husk at det er bare brun kørsel. Kørsel vi skal lære at respektere; måske endda elske.

Brune kører brun kørsel. Det er ikke mindre værdigt end “dansk” kørsel. Vi har en infrastruktur som vi skal dele alle sammen. Hvis du vil komme med racistiske hadytringer og vifte med din finger overfor arabere og andre danskere, så få dog for pokker eftermonteret effektive låse på din bil og få panserglas installeret, så de kan udtrykke deres helt forståelige frustration over eddikesure danskere, uden at nogen ved et uheld trampes i hovedet i et par minutter.

Hvis du vil påtale Hassans adfærd i trafikken, så tal hans sprog. Med våben og trusler kommer man meget længere end med gammeldags fnysen og brok. Skrevne og uskrevne regler er levn fra en monokulturel fortid.

Hvis vi vil have flertal af danskere med afrikansk, centralasiatisk og mellemøstlig baggrund, så vi kan blive et nyt spændende folk, få spændende mad og inspirerende sexpartnere til vores småpiger, så må vi også acceptere en ny trafikal kultur vi ikke er vant til.

Trafikkulturen bliver i stigende grad multikulturel. Uden denne udvikling vil Danmarks trafik ikke overleve. Politikere, medier og (((andre))) vil blive skyldspålagt for denne udvikling. Men denne nye tilstand er nødvendig for at et ægte, post-hvidt Danmark kan eksistere.

Så næste gang du ser vores landsmænd med mørk pigmentering køre alternativt, så giv dem et smil i stedet, eller, hvis en misforståelse opstår, hav et bundt pengesedler og noget daddelmix klar i handskerummet. Eventuelt en pose khat også. Så mildnes deres sind og alle kan dele krammere såvel som vejnet.

DYT…

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vi ved alle hvad der kommer efter DYT… BÅT BÅT