Hjem / Danmark / HELT ENORMT CHOKERENDE: næsten alle voldtægter begås af farvede “mennesker”

HELT ENORMT CHOKERENDE: næsten alle voldtægter begås af farvede “mennesker”

Jeg har før skrevet om voldtægtstendenserne hos den etnisk besværede andel af Danmarks befolkning. Jeg fandt i denne sammenhæng frem til, at den ikke-danske procentdel af landets befolkning (13,3%) i perioden 2007-2016 begik 37,8% af alle voldtægter.

Nogle mente, at selv dette virkede for lavt. Det kan måske også være sandt.

Én af grundene til dette kunne være måden, hvorpå Danmarks Statistik (hvis tal, jeg har brugt) definerer en dansker. Iflg. dem er du nemlig dansker, hvis du har blot én forælder, der er dansk statsborger. En somalier, der har opnået dansk statsborgerskab, kan altså få sin somaliske kone fragtet til Danmark, hvorefter de to kan få et barn, der herefter af Danmarks Statistik vil blive opfattet som dansker. Hvis et sådant “dansk” barn vokser op og går ud og muh-dikker en ufrivillig kvinde, vil dette tælle som en voldtægt begået af en dansker. Er der nok af disse statistiske (men ikke etniske) danskere, vil det selvfølgelig få det til at se ud som om, danskere begår en langt større andel af landets voldtægter, end vi egentlig gør.

En anden forklaring er imidlertid denne: langt størstedelen af tiden er hhv. voldtægsforbrydere og -ofre nemlig folk, der kender hinanden. Det forekommer mig ikke ligefrem usandsynligt, at vi aldrig hører om en stor del af de voldtægter, der foregår internt i diverse indvandrergrupper rundt omkring i landets ghettoer, osv.; hvis dette er tilfældet, vil vi derfor undervurdere hvor meget, indvandrere voldtager.

I så fald ville vi forvente, at indvandrere skulle være langt mere overrepræsenterede blandt voldtægtsforbrydere, der har voldtaget fremmede—og det viser det sig nu, at de helt bestemt også er.

I løbet af det sidste halvandet år er 12 mænd, hvoraf 10 var indvandrere, nemlig blevet dømt for overfaldsvoldtægt.

BT, der står bag denne optælling, kan ydermere fortælle os, at voldtægtsforbryderne stammer fra bl.a. Makedonien, Somalia, Bulgarien, Irak og Eritrea (hvorfor vi ikke får en komplet liste, når nu der blot er tale om 10 mænd, forstår jeg ikke helt).

Men særligt sidstnævnte land, Eritrea, overrasker mig. Jeg kan nemlig læse mig til, at størstedelen af landets befolkning er kristne, og at netop mange af disse flygter pga. religiøs forfølgelse. Kan det virkelig passe, at negre både kan tro på Jesus og voldtage tilfældige hvide kvinder?

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
OversætterenJill KewsJohnnyBalderDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Begrebet Taharrush bliver vel snart alment kendt.

Claus Boatsinker
Administrator

Brun kurs er voldtægtskurs.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Imens sidder den hvide mand alene på værelset og onanerer til porno… Ude af stand til at tage dette brune voldtægtsproblem seriøst…

En anden ting er, at vores liberalistiske tankegang, for mig at se, er vigtiger end vores etniske sammenhold som hvide mennesker. “Alle er lige under loven” og selvom du som pakistansk voldtægtsgruppe har udnyttet 1500 piger seksuelt igennem ti år, er det som om, der ikke er nogen direkte konsekvens for en fremmed gruppe mænd, som voldtager den indfødte befolknings døtre og søstre. På papiret er de jo “englændere”, men på den anden side er det jo “racistisk” at dømme dem på deres udseende, når de ikke lige ligner en etnisk brite.

“Liberalism is moral syphilis” mener jeg Jonathan Bowden sagde, og jeg synes, for flere år der går, at han har ret.

Oversætteren
Skribent

Hvis vi alle er ens og det samme, så er det jo ikke 1500 hvide, der er blevet voldtaget, eller 1500 englændere eller endda 1500 kvinder. Det er bare 1500 mennesker. Så med den indstilling, så er det jo klart, at folk er ligeglade. Det er jo ikke anderledes end, hvad der sker alle mulige steder i denne verden.

Jill Kews
Gæst

Netop af den årsag er jøderne så farlige, de har via dekaders indoktrinering via media og uddannelse ødelagt generationer.
Folk er religiøse analfabeter og deres svage begavelse indenfor fysik og matematik gør dem til lette ofre for satanisk perversion af videnskaben, såsom troen på “tyngdekræften” eller den “Heliocentriske model”.

Oversætteren
Skribent

Gider man blive ved? Kvinder stemmer jo for multikultur og derved voldtæger..

burg
Gæst
burg

Jeg er sikker på at europæiske mænd gennem historien har beskyldt kvinder for at have tabt dem krigen (lol). Man er nødt til at forlade det kulturmarxistiske paradigme, hvis man vil forstå virkeligheden. At beskylde kvinder for den drejning vores land, or Vesten, har taget er ærligt talt ynkeligt.

Oversætteren
Skribent

Kulturmarxisme skaber en falsk følelse af undertrykkelse (eller overdriver en reel). At sige at kvinder går ind for multikultur er ikke et falsum eller en overdrivelse. 8% af alle tyske kvinder stemte på afd ved det sidste tyske valg. Og hvis vi tager de veluddannede kvinder, så var det kun 6%. Og trenden er generel.

Jill Kews
Gæst

Oversætteren,
Jamen så må du vel mene at kvinderne skal nedkæmpes som en del af fjenden?
Naturligvis er det jøderne og deres dukker, der har ødelagt kvinderne samt den store andel af feminiserede beta-mænd, der er problemet.

Selv, i eget selvbillede, machomænd danner oftest par med domminerende skøger.

Oversætteren
Skribent

Staten skal bruge sin magt til at tvinge kvinder tilbage i deres naturlige rolle. Det er sket mange gange før og kan gøres meget nemt.

At kvinder horer og er selviske, hvis de får muligheden, ser jeg som meget naturligt. Det er deres natur ligesom mænd, hvis de får lov. Man ser de samme tendenser i fx Kina, så her kan vi vist ikke give jøderne hele skylden, selvom de selvfølgelig presser på.

burg
Gæst
burg

Var det ikke i Norge, at en politichef indrømmede at alle voldtægter blev begået af indvandrere? Jeg tror altså ikke helt på de der tal fra Danmarks Statistik…

Johnny
Gæst
Johnny
Daniel
Gæst
Daniel

Hun skulle skydes i hovedet med en AK47 (i Counter Strike)

Johnny
Gæst
Johnny

Er 100% enig

Jill Kews
Gæst

Problemet er jo at religiøse analfabeter og ateister i det hele taget, hverken har noget at leve eller dø for og af samme årsag tør ingen ofre noget for at påvirke sådan en kvinde.

Balder
Gæst

Balder Blog 17 april 2009 – Norge: Alle overfalds-voldtægter de sidste tre år begået af ikke vestlige indvandrere

Kurdere og afrikanere dominerer

En gennemgang af de 41 sager i Oslo viser videre at de fleste gerningsmænd har kurdisk eller afrikansk baggrund.

Det som kendetegner overfaldsvoldtægterne, er brugen af grov vold.

Læs mere: blog.balder.org/?p=660

Relateret:

Balder Blog 23 juli 2012 – Denmark: Half of all rape convicts are immigrants and their descendants

blog.balder.org/?p=1447

Balder Blog 18 november 2009 – Scotland Yard afslører at 92% af alle gruppevoldtægtsmænd i London er ikke-hvide

blog.balder.org/?p=830

Mange flere relaterede links til andre artikler under de enkelte artikler

På Balder Blog finder du mange artikler – ofte oversættelser, fra / til dansk – engelsk, hvor de oprindelige artikler er blevet begravet i internettets sorte hul.

Artikeloversigten “All Articles Index” som der linkes til på forsiden er et godt sted hvis man skal finde noget.

Jill Kews
Gæst

Niggere kan ikke være kristne, men det tror man naturligvis når man aqldrig har studeret Bibelen / Guds Ord og er religiøs analfabet som europæerne er flest – netop derfor er udrensningen mulig.