Hjem / Danmark / VM-analyse: Negereksperimentet

VM-analyse: Negereksperimentet

 

Nu er det brune vm-hold på vej tilbage til Danmark. Ærgeligt at man ikke kunne holde visse elementer permanent på den rigtige side af grænsen dog.

Men gik det multikulturalistiske eksperiment godt?

Man skal jo på de racepluralistiske hold spille bare for kampen. Er gejsten så den samme som hvis man spiller som en etnisk enhed? For sine forfædre? For sit fædreland?

Næppe.

Når du vandrer ind på grønsværen i en lige linje og foran dig går et kulsort hoved uden synderlige tegn på intellektuel aktivitet, så splintres illusionen om at gå ind og spille for Danmark. Det er ligesom ikke det samme. Javist, nationalsangen afspilles og Sofadanmark sidder savlende parat til at heppe på Bobo, men gejsten for den danske spiller må alt andet lige mangle det sidste. Når man “pynter” sig med lånte negerfjer, så blegner glæden. Det er Kipketer om igen.

Det var en skændsel mod Danmark at Åge Hareide (antidansk norsk agent!) valgte at fylde truppen med afrikanere. En kæmpe skændsel. Selv Sverige stillede op med et mere etnisk rent hold end Danmark. Sverige! Vi valgte at gå Fuld Neger, og nu er det heldigvis slut. Gudskelov og tak for det. Morten Olsen startede det, Åge Hareide fuldførte det. Der er desværre nok ingen ende i sigte og glæden ved at heppe på det danske landshold må være et ungdomsminde.

Men rusen over en dansk sejr er stadig for fristende for normie-danskeren. Han vil kunne tolerere nok så mange negere. Polariseringen i samfundet er ikke heftig nok. Man er stadig ikke konsekvent med at vælge sin egen side på kort og lang sigt. Så Neger-Åge vil kunne stille med et muggihold næste gang. Og næste gang.

Men nu er mareridtet heldigvis ovre for denne gang. Afro-DBU tabte. Ingen vandt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æClausJohan WaldheimburgClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Så ærgerligt at Danmark ikke vinder VM i nigger.

burg
Gæst
burg

Svømning er en mere interessant sport, bare et vink 😛

Oversætteren
Skribent

Hvad er den mest hvide sport i verden?

burg
Gæst
burg

svømning

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Har aldrig set en neger i touren,

Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim

(((Jacqus Derrida))) var kæmpe snookerfan. 🙂 🙂

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Jeg havde egentlig gerne set Sverige ryge ud af turneringen så hurtigt som muligt. Jeg tænkte at det ville få dem til at ‘lukke sig om sig selv’ som venstrefløjen plejede at sige om os i nullerne men efter at have set deres hold, tænker jeg at de måske kan blive endnu mere nationalistiske ved at komme langt i turneringen.
Jeg holder dog med England da jeg tænker at en sejer kan give dem den selvtillid de har brug for, for at forhandle sig helt ud af EU. Det er min teori i hvert fald.
comment image