Hjem / Indsigt / Dansk ghettopolitik hudflettes på New York Times

Dansk ghettopolitik hudflettes på New York Times

 

Ananas i egen juice. Et velkendt koncept. Et koncept der lever højt i medieverdenen. Danske medier trækker øjeblikkeligt sneglespor intime steder, hvis et aspekt af dansk indenrigspolitik får opmærksomhed i det store udland. Det er som regel en eller anden stupid undersøgelse omkring livsglæde eller cykelstier der giver fødsel til en artikel, men denne gang er det den ekstremistiske jødeblog “New York Times”, der har Danmark i dets sekskantsstjernede sigtekorn. Læs TV2’s artikel omkring denne artikel.

Det er ekstra vigtigt. Hvorfor? Fordi selvom danske medier ikke er fyldt med jøder, i en grad som det er tilfældet hos amerikanske medier, omend de i Danmark er voldsomt overrepræsenteret, så er det narrativet fra Jew York Times der kopieres hos andre medier i USA og Europa. De lægger linjen og bestemmer hvad der skal fokuseres på. Ikke alene, naturligvis, men de er ekstremt indflydelsesrige. Så når DR, Politiken, Information og andre medlemmer af den danske løgnepresse går Fuld Retardo omkring Trump, udlændingepolitik, Bashar al-Assad-hetz og så videre, så har de oftest taget deres retningslinjer fra udgivelser som New York Times. Eller CNN. Eller NBC. Eller Washington Times. Eller The Economist.

Vi har nævnte smudsblad til højre…

Denne jødiske avis har altså skrevet kritisk om regeringens idiotiske ghettoudspil, blandt andet om at tage muggiafkom i dagpleje 25 timer om ugen.

“Debatten raser”

Der er mange kommentarer til artiklen, beretter TV2. Blandt andet skriver (((Joshua Steiner))) at Danmark skal have et slag i ansigtet og at dette er en parallel til fascismen og nazismens tidligere fremkomst. Hvis bare. Men New York Times skaber det røre i vandene de ønsker, og deres stammefrænder går i selvsving. Og TV2 er i ekstase over at få opmærksomhed fra selveste hjerteblodet i Løgnepressen. De forstår at slå Danmark i hovedet med autoritet. Nøøj!

New York Times, trods underskud, holdes kunstigt i live. Ikke mindst gennem salg af forhudssnacks.

Det værste i TV2’s artikel er ikke så meget viderebringelsen af jødebloggens kritik af en vitterligt tåbelig politik, men de ubeskriveligt nederdrægtige udtalelser fra vores politikere omkring deres integrationsfetish. Det er igen en udstilling af demokratiets fallit i denne skæbnetid (et demokrati hvor de fremmede kan stemme, men som skal være en legitim, mulig løsning på de fremmedes afskaffelse?), og systemets indædte modvilje mod at tage danskernes parti og arbejde for folkets overlevelse og trivsel.

For eksempel socialdemokraten Karsten Dybvad:

– Det er afgørende, at vi i Danmark lever sammen, og at rengøringsassistentens søn spiller fodbold sammen med direktørens datter. Derfor ønsker vi, at der kommer flere ejerboliger i de udsatte boligområder, og vi ønsker, at der kommer flere almene boliger i dyre kvarterer. Det tager vi et første skridt mod med den her aftale, siger Socialdemokratiets boligordfører, Kaare Dybvad.

Christiansborg, fra de liberale fantaster i LA, over Venstre og Konservativt Sexgyngeparti til Socialdemokraterne, vil alle have multikultur i alle afkroge af Danmark. De vil udvande ghettoerne og sprede plagen til “dyre kvarterer”, det vil sige de områder hvor danskerne er flygtet til efterhånden som deres byer er blevet overtaget af fremmede horder, importeret af selvsamme partier. Der hvor danskerne bruger en overdrevent stor del af deres disponible indkomst, for at kunne leve en stund endnu i fred for den fremmede muggitsunami.

Det er landsforræderi på højeste plan. Politikerne er landsforrædere. Det kommer der nok ikke en vinklet artikel om i New York Times, men det bør være fokus i “ghettobekæmpelsen”.

Vi skal have disse fremmede ud af vores land.

Vi skal sikre vort folks eksistens og en fremtid for danske børn.

Danmark tilhører danskerne. Grønland tilhører danskerne.

Vores tid nærmer sig. Den danske folkevilje skal nok vise sig. Først hos et aktivt mindretal. Når vores ufravigelige linje omkring total selvbestemmelse giver gejst til Sofadanmark, så kan ting ske. Det starter med dig. Bliv aktiv og kom ud og mød dine brødre i kødrummet. Finansier en kran.

Hvad angår ghettopolitikken så skal Løkke, Olesen, Dybvad og de andre arkitekter for befolkningsudskiftningen blive husket for deres forræderi i tusind år.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausOversætterenEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Når man ser på den reaktion som de (((international medier))) har overfor selv den fuldstændige cucked og latterlige ineffektive politik der er ghetto-planen, så kan vi, så snart at Danmark er tilbage i danske hænder, lige så godt give den fuld gas (pun intended) og gå hele vejen (i Minecraft eller Diablo 3), for at sikre Danmarks fremtid.

Allerede nu, inden der overhovedet er sket noget, manér (((de))) tilbage til de seks billioner og kvetcher som om at selv var på vej ind i brusekammeret.

Oversætteren
Skribent

At fjerne mediestøtten til løgnepressen må være en af de allerførste ting, der skal ske efter revolutionen..