Hjem / Andet / Unge hvide rygdolker den sortbrune regnbuekoalition

Unge hvide rygdolker den sortbrune regnbuekoalition

Det er almindeligt kendt, at unge mennesker er en flok dildohoveder, der elsker bøsser, indvandrere og kommunisme. Men noget tyder på, at denne opfattelse måske ikke i fremtiden vil holde stik.

En undersøgelse fra analyseinstituttet Reuters viser, at en stor del af unge hvide amerikanere har flyttet sig til højre politisk. Blandt de godt 16.000 adspurgte, der var mellem 18 og 34, var der lige så mange, der foretrak republikanerne som foretrak demokraterne (39%). Dette skal sidestilles med en lignende analyse fra 2016, der viste, at 47% af hvide i alderen 18-34 foretrak demokraterne, mens kun 33% foretrak republikanerne.

Men dette er ikke kun et amerikansk fænomen. Data fra det franske præsidentvalg sidste år viser nemlig, at de yngste vælgere (18-24 år) hverken var mere eller mindre begejstrede for Marine Le Pen end den gennemsnitlige franskmand. I første valgrunde, hvor Le Pen modtog 21,3% af stemmerne, stemte 21% af de 18-24-årige på hende; i anden valgrunde, hvor hun modtog 33,9% af stemmerne, stemte 34% af de 18-24-årige på hende.

Dette er ikke kun positivt fordi det viser, at unge i Frankrig—som man jo ville forvente, skulle være mere venstreorienterede end gennemsnittet—ligger omkring gennemsnittet, i hvert fald ift. støtte til Marine Le Pen. Det lader også til at vise, at unge etniske franskmænd faktisk støtter Le Pen i højere grad end den gennemsnitlige franskmand. Jeg siger dette fordi, Europas tredjeverdensbefolkninger i gennemsnit er yngre end de indfødte befolkninger; derfor må aldersgruppen 18-24 have en relativt større andel af fremmede, der nok næppe stemmer Front National—og alligevel formår aldersgruppen samlet set at bibeholde en gennemsnitlig grad af støtte til Le Pen.

At disse tal kommer fra USA og Frankrig, to af de vestlige lande, der hurtigst daler mod hvid minoritetsstatus—og endda hhv. i forbindelse med og efter et præsidentvalg med en højrepopulistisk kandidat—er nok ikke helt tilfældigt. De unge hvide vælgere er måske ikke ligefrem i mindretal i deres aldersgrupper, men man kan forestille sig, at de, særligt i USA, kan mærke, at de er godt på vej derhenad.

Lad os håbe på mere ungdomsoprør mod Globo-Bobo-Homo-Shlomo-systemet.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Jeppe Kofoed og det bundløse hykleri

Det er helt klart at Dagens Blæser bør knytte en kommentar til det skingre hylekor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenburgClaus BoatsinkerLars Agerbæk med æEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Gode og naturlige takter. Nationalisme kommer altid, når der er brug for den..

Komponisten
Gæst
Komponisten

Den dekadente café-latterlig levestil synger forhåbentligt snart på sidste vers i Vesten… Den hvide mand har sovet alt for længe i komfortens seng, nu må han rejse sig, ære sine forfædre og gøre sine efterkommere stolte!

1488.

Claus Boatsinker
Administrator

Rygdolkning er eneste dolkning.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg er mere end 20 år forud for min tid

burg
Gæst
burg

Den nationale følelse vækkes først når nationen er truet, så det er jo helt naturligt, det vi ser i vesten så småt at begynde.