Hjem / Danmark / Multikultur mod studenterkørsel

Multikultur mod studenterkørsel

Studenterkørslen er så vidt jeg ved overstået for i år, men spørgsmålet er om traditionen ikke snart er overstået permanent.

Denne fejring af uddannelse er ikke kompatibel med det multikulturelle samfund! For hvad er et bedre symbol på institutionaliseret racisme end HVIDE unge mennesker der fejre at de har taget en uddannelse ved at køre rundt og fremvise deres HVIDE huer?! Det må der sættes en stopper for. Det multikulturelle samfund er godt i gang med krigen og udvider nu til en to-front offensiv mod denne racistiske tradition.

I årevis har dumme anderledes kloge brune underpriviligerede ballademagere sociale aktivister kastet vand, sten, æg, kanonslag, og for 2 år siden endda syre, mod disse sagesløse studenter undertrykkende hvide djævle. Denne flereårige offensiv har dog ikke kunne stoppe den hadske hyldes af hvid normalitet, på trods af stadig større mængder af æg, og dette skyldes uden tvivl den racistiske ordensmagt der undertrykker kriminelle tabere retfærdighedens forkæmpere. Derfor indleder multikulturens soldater nu en ny front, en lovgivningsmæssig front; Forbyd studenterkørsel.

Med baggrund i enkelte tragiske uheld fortalte Enhedslistens transportordfører Henning Hyllested søndag d. 1. at han og partiet ønskede at stramme sikkerheden eller direkte forbyde traditionen.

Enhedslisten vil se på, om sikkerheden kan strammes, og hvis det ikke er en mulighed, går jeg ind for et forbud. Det er i hvert fald blandt de tanker, jeg gør mig

Forslaget blev dog ikke positivt modtaget hos nogen som helst, og enhedslisten måtte på deres facebook sige at de ikke ville forbyde traditionen, bare gøre den mere sikker.

Det er ikke Enhedslistens holdning, at studenterkørsel skal forbydes.Sådan fremgik det ellers i en artikel fra DR…

Geplaatst door Enhedslisten op Zondag 1 juli 2018

Selvom det kunne ligne et nederlag for multikulturens tro tjenere, så kan en forøgelse af sikkerheden ved for eksempel at spænde de unge fast så det bliver ligesom en hver anden bustur, stadig have en effekt. Hvis de unge er spændt fast, så bliver det sværre for dem at undgå æg og sten der kastes mod deres vogn, og dermed forøger det virkningen af angrebene. Samtidig kan det fjerne de unges lyst til at tage på traditionel studenterkørsel hvis de er fastspændte og ikke kan feste på samme måde under kørslen.

Og selv hvis forslaget ikke kommer nogen steder, så har det allerede opfyldt en vigtig rolle i multikulturens kamp mod den onde danske monokultur. For mens folk var/er sure over det latterlige forslag, så kom der i år mindre spalteplads hvor folk kunne høre om de brune bæster nydanskere der kaster ting efter studenterne. Som en tryllekunstner der vifter dramatisk med den ene hånd for at trække opmærksomheden væk fra hvad han gør med den anden. Det er vigtigt at gammeldanmark ikke får øjnene op for hvad nydanmark har gang i, for hvis den almindelige dansker der stadig tror på racistiske koncepter som sikkerhed, respekt og, Allah forbyde det, danske traditioner, finder ud af at nydanskere er ved at befri dem for disse normer med æg og sten, ja så kan det være gammeldanskerne begynder at kæmpe imod og det kan vi ikke have!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
VikingClausDingo JørgenOversætterenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ok tak til medierne for at være komplette gennemskuelige i deres agenda, det fandeme dumt at de godtager ham der perkerens “it was just a prank, bro”, som er anden løgn, i første omgang forsøgte de at kalde det en tradition. Samtidig undgår de etniske-danske studenter der ikke syntes det var en “prank” at få tyret æg i skallen.

Det der med kranen, skal vi ikke også bare gøre til en tradition snart?

Oversætteren
Skribent

Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om studenterkørsel: Det er noget værre dekadent noget og at gå så meget op i at bestå en ligegyldig uddannelse, som flertallet af Danmarks befolkning enten har eller kan tage. Det gav mening før i tiden, hvor eliten kun blev studenter men idag er det bare en dårlig undskyldning for (mere) hedonisme.

Men dermed ikke sagt, at Muhammed ikke skal ud af landet. Det er bare ikke fordi han kaster æg efter skøger.

Dingo Jørgen
Gæst

Vi ganske enige. Det er trist at overvære fejringen af 3 års marxistisk indoktrinering på vor egen regning.
– Men ja, Jødernes frontropper skal nedkæmpes/udvises.

Claus Boatsinker
Administrator

“Dingo Jørgen” *tommel op*

Viking
Gæst
Viking

Godt skrevet.