Hjem / Akbaring / Terroristmuggi vil tilbage til Danmark (lol)

Terroristmuggi vil tilbage til Danmark (lol)

TV2 er danmarksmester i mikrofonholderi for verdens værste menneskeaffald. De lader ingen chance gå til spilde for at give taletid til danskfjendske elementer. Enten er de bare den kønsløse løgnepresses pragteksempel eller også er de rent faktisk /voresmedie/. De fylder skærm og hjemmeside med så meget perkerfyldt tudepropaganda, at de ved Sofadanmark bliver radikaliseret og rasende over disse vamle, ækle fremmedes ustoppelige frækheder.

Første mulighed er nok den mest sandsynlige.

TV2 har fundet en muggi fra Islamisk Stat som i sit nye liv blev anholdt og som i dag befinder sig på en kurdisk militærbase. I denne nye terroristrede hælder han kamelpis ud af ørerne, og kræver adgang til Danmark igen sammen med hans ørkenkone. Argumenterne fra denne tyrker er få, men det er det sædvanlige: “jeg har boet i Danmark – mit land nu. Luk mig ind igen, vantro hunde, mkay?”.

En kurdisk minister, Abdulkarim Omar, som M̶u̶h̶a̶m̶e̶d̶a̶n̶e̶r̶i̶m̶p̶o̶r̶t̶k̶a̶n̶a̶l̶e̶n̶ TV2 har fået fat i fortæller at terrorister fra Mellemøsten, fanget i Mellemøsten skal tilbage til Nordeuropa. Præcis hvorfor lægger Omar ikke skjul på:

Abdelkarim Omar advarer om, at det på sigt er uholdbart for kurderne at holde de mange IS-krigere fængslet.

– I burde mande jer op og tage imod jeres folk. Det handler ikke om at have lyst eller ej. Det går jo ikke, at alle siger, at de ikke vil tage imod deres eget folk. Så sidder vi tilbage med den her krudttønde. Hvad skal vi så gøre?

Det er god humor, Abdulkarim Omar. Det er den forfriskende ærlighed vi mangler hos vores mere kynisk anlagte og taqiiya-bevidste hjemmeperkere.

Ja, muggier er en krudttønde. Sunnimuggier som tager til Syrien for at hore, dræbe og feste som var det år 530 er dobbelt op krudttønde.

Der er ikke noget der gør mig mere sur. Den HT-terminal var en mega øjebæ!! 🙁

Jeg vil ikke tage stilling til om en sandneger skal retur til Danmark. Det giver sig selv at alle fremmede ikke-europæere, såvel som et stort antal europæere, skal forlade Danmark for evigt.

Pointen i denne historie er to ting: dels at udstille “vores” medier i Danmark, som igen og igen og igen stabler det store cirkus på benene og laver ressourcekrævende journalistik – inklusiv en dokumentarudsendelse(!) – når selv en enkelt terrorperker ikke kan gøre entré igen i Casa Dinamarca. Pressen er landsforræderisk i stor stil og selv en kromosomudfordret rolling ville kunne dokumentere det.

Den anden sag er at vi nok engang får dokumenteret at tyrkere, kurdere, irakere, somaliere og andet bioaffald er fødte ballademagere. Vi skal ikke blot håbe at denne fætter fra Islamisk Stat, Ömer Kücükavci, møder døden. Vi skal stille politikerne og interesseorganisationerne bag importen og tilstedeværelsen af disse mennesker for retten.

De skal stå til ansvar for deres forbrydelser mod Danmark. Stå til ansvar for ofrene for multikultur. At denne gustne, klynkende muggidjævel til Ömer rejste til Raqqa for at sprede død,var selvfølgelig skidt for den almindelige Assad-støttende syrier, men den sande ugerning var, at han overhovedet befandt sig i Danmark til at begynde med.

For dét skal vi have et blodigt opgør, udenfor Minecraft, i Danmark, med overholdelse af fremtidigt vedtagne love med tilbagevirkende kraft. Det danske folk skal få bugt med den elite der søger at udskifte den og søge national retfærdighed. Måske kun i Mario Party 3 til at begynde med, men til sidst i Danmark. Hele Danmark. Fra Hedeby til Godthåb.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
JohnnyClausSimon TemplarMorningstarburg Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Folk hader generelt kurdere langt mindre, end de burde.

burg
Gæst
burg

Kurdere er enormt velintegrerede i det danske samfund. Deres tyrkerhad ville få Claus Boatsinker til at rødme.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor skyder kurderne ikke bare deres is-fanger? Så er den skid da slået..

Morningstar
Gæst
Morningstar

Vi har en muggikommunist i riksdagen vid namn Rossana Dinamarca. Ursprungligen från Chile och med en hel del mestisblod av utseendet att döma. Hur detta efternamn har uppkommit vet jag faktiskt inte. Men hon ser inte det allra minsta dansk ut. Fast det hade ni nog räknat ut själva vid det här laget.

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Hvis tudemuggien blev udhulet og fyldt med helium, kunne vi bruge ham som blimp ballon over København, snoren skal sidde bag pikhohdet

Johnny
Gæst
Johnny

De eneste muggier jeg vil se i Danmark, er i Knuthenborg Safaripark.

Jeg vil været udstyret med guide og en højkaliber rifle, og en fotograf når jeg har nedlagt mit bytte.

Smil til Facebook min lille hvidløgs kebab!

ps. jeg er ikke en advokat for vold, det lader jeg de lokale kebabruller om. Juhu! det er fedt at bo på den københavnsk vestegns ghetto. Hey det er bare værksted humor 😉