Hjem / Danmark / Slovak dømt for selvforsvar mod Papes numseneger

Slovak dømt for selvforsvar mod Papes numseneger

 

Så fandt retssagen over alle retssager netop sin afslutning. Søren Pape Poulsens importerede bøssegut, Josue Medina Vasquez, fik dømt en uskyldig slovak for vold, efter på vammel, usmagelig vis at have lagt an på denne sagesløse familiefar, der var på besøg for at opleve VM i ishockey.

Den tydeligt sygdomsramte Tom Morello-klon forlader her retten med sin kattedameadvokat efter deres nederdrægtige angreb på en slovakisk familiefar.

Forestil dig det: du er på besøg i Danmarks hovedstad og er ude på en bytur og få en tår over tørsten i hyggeligt selskab. Stedet du frekeventerer kan på grund af “moderne værdier” ikke foretage en meningsfyldt sortering ved døren, så i dit nærvær er en homofil neger, som med sine uhæmmede tendenser, befamler og antaster normale mennesker.

En sådan uønsket, kvalmende oplevelse er forhåbentlig noget de fleste aldrig kommer til at opleve, men tanken alene er vederstyggelig, og en vred reaktion er mildest talt at forvente.

På overvågningsvideoen, som blev afspillet under retssagen, var ingen vold at spore, og ej heller noget der kunne bakke den løgnefyldte bagdørsnegers beskyldninger om at slovakken skulle have været clairvoyant og have vidst at Josue “vaselinekongen” Vasquez var bærytter, og have sagt “jeg kan ikke lide homoer” til ham.

Det er ret sært at starte en samtale med en fremmed person og indlede med den sætning, men hvis man gør, så er det vel i forventning om at modparten siger “det kan jeg sateme heller ikke, brah, skål!”. Men beskyldningen kom jo nok netop, fordi denne opkastfremkaldende dominikaner havde begået et overgreb på den naive slovakiske turist forinden.

Sagen fik stor opmærksomhed, da den kom frem i offentligheden den 17. maj.

Dengang var den 34-årig slovak sigtet for både vold og hadforbrydelse mod Josue Medina Vasquez.

Det fik statsministeren til at kommentere sagen på Twitter, hvor han blandt andet skrev: “Rystet over, at Søren Papes samlever Josue Medina Vasquez er blevet udsat for en hadforbrydelse”.

Anklageskriftet har dog ikke indeholdt en tiltale for hadforbrydelser, men kun for vold.

Vi husker med skam at vores lands fremmeste repræsentant, Lars Løkke, tog parti for Papes legetøj, i stedet for at have en smule objektivitet og retfærdighedssans. Men bare lugten af en hadforbrydelse, dette perverterede koncept, fik en stenhård Løkke til tasterne i sin iver for at cementere Klovnedanmarks status.

Er der en fair løsning?

Dette var en hændelse der aldrig burde være sket. Vi bør ægre os over at en europæisk turist skulle opleve den slags. To ting kunne have forhindret denne hændelse: Dels en striks, striks, ultrastriks indvandringspolitik som ikke tillader folk fra den dominikanske republik andet end et turistvisum, ført til dørs af en ligeledes effektivt udført repatrieringspolitik af de allerede rodslåede fremmede. Dels en kompromisløs kurs mod homofile, som uden omsvøb kriminaliserer deres adfærd og således sikrer at ingen af disse afvigende stoddere forulemper raske mænd i bylivet eller andensteds. Når deres status er på lige fod med pædofile, så er vi i mål, og så har vi et samfund som kan fokusere på at beskytte og sikre trivsel for den traditionelle kernefamilie. Og familiefædre kan med sindsro gå i byen uden at skulle døjes med afskum som Vasquez.

Fra Danmark til slovakken skal det lyde: UNDSKYLD!

#AldrigMere #FællesFront

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Jill KewsJohnnyOversætterenMorten NorupTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Er der en fair Løsning?
Slovakken bliver slået til ridder og homo-negeren samt dennes samlever bliver kastet ned i et dybt hul fyldt med creepere i Minecraft.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Min private World of Warcraft-server har akut brug for kraner.

Oversætteren
Skribent

Lars Løkke har forsøgt at påvirke et retssag inden, der var afgivet dom. I brummen sammen med Tommy Robinson med ham.

JILL KEWS
Gæst

Nu er Tommy Robinson en jøde og en for UK landsskadelig agent, så glem blot alt om det svin.

Oversætteren
Skribent

Hvis han kan starte lavinen, så er det jo fint.. Men ja han er bestemt ikke our guy. Men som regel er min fjendes fjende min ven.

Morten Norup
Gæst

Og det er fejlen ateister begår, at tro at “min fjendes fjende er min ven”.
– Derudover gør Robinson ingen nytte, snarre tværtom.
Men det forekommer mig at du har et stykke endnu ift. at forstå omfanget af jødernes magt og had.

Oversætteren
Skribent

Tommy Robinson har fået hvide engelske mænd på gaden for at gøre oprør mod deres regering, og derudover har han sat fokus på muslimers kriminalitet over there. Det anser jeg bestemt som nyttefuldt.

Jill Kews
Gæst

Du tror da vel ikke at unge briter ikke havde mærket konsekvenserne ude ham?
Han er en Jødisk agitator, der skal hjælpe med at afsløre modstand og derudover vise masserne at demonstrationer mm. ingen effekt har.

Tom Venster
Gæst

Huff, homofile ministre som tar en dominikaner til “elsker”. Dette forfallet som tvinges på oss når stadig nye høyder!

Johnny
Gæst
Johnny

Det irritere mig at mænd der dyrker røv-tatar, nærmest har kendis status i lille Danmark.

JILL KEWS
Gæst

Det har de da i hele Vesten. Tak jøderne for det.

Johnny
Gæst
Johnny

Ja, og det er trist.

Morten Norup
Gæst

Du kan jo gøre dit for at bekæmpe tilstanden ved ihærdigt at søge sanheden vedr. din identitet / arv og sande historie – det er nemlig vejen til dels forståelsen af problemets omfang og dels svaret på hvilke løsninger, der findes.
– Og dernæst, naturligvis, at gøre dit for at være et godt eksempel, som aktivt søger at påvirke venner og familie.

Mvh.

Johnny
Gæst
Johnny

“Du kan jo gøre dit for at bekæmpe tilstanden ved ihærdigt at søge sanheden vedr. din identitet / arv og sande historie…”

Det gør jeg også. 🙂

Jeg dropper små røde piller, når lejligheden byder sig, men det vigtig at ikke gå for hårdt til værks når man snakker med normies. Bare små hints om hvorfor tingene er som de er.

Et eksempel. En af mine kolegaer på arbejdet, skulle på sommerferie for 2 eller 3 år siden. Han sagde at ham og hans kærste skulle til Paris i 3 uger,…åh kælighedens by. Jeg sagde til ham at det glansbillede han så i medierne var ikke 100% sandt, men han var ligeglad.

Han var bestemt ikke glad da ham kom hjem.

Næste år skulle han så til London, i en forlænget weekend. Jeg advarede ham igen om faren ved at besøge et tredje verdens land, men han slog det tilside endnu en gang.

Da han kom hjem spurgte han mig om hvordan jeg viste alle disse thing, så jeg forklarede ham, at alt hvad han så i Mainstream News Media er løgn, og så gav jeg ham et links til diverse nationale hjemmesider.

Morten Norup
Gæst

Johnny,
Cool – Det er nemlig præcis det der skal til og en fin taktik.

Når jeg taler om din sande identitet, arv og historie, så har det naturligvis “religiøse” rødder og det trækker tråde både til “the JQ” og snudernes endeløse perversion af historien.

Kort sagt, så er du som kaukasisk (hvid) dansker er du præcis det jøderne udgiver sig for at være og de er negationen af deres påståede identitet.

– At begribe graden af indoktrinering vi har været udsat for samt graden af perversionene af videnskaberne er en umulighed for det store flertal.

Johnny
Gæst
Johnny

“At begribe graden af indoktrinering vi har været udsat for samt graden af perversionene af videnskaberne er en umulighed for det store flertal.”

Jeg er 100% enig.

For mig personligt var det et chok, da omfanget af alt den historiske løgn jeg havde være udsat for, endelig gik op for mig.

Især det som vi lære i folkeskolen, er jo virkelige forskruet.

Jill Kews
Gæst

Ja, men det er hele vejen rundt.
Medicinalindustrien arbejder på højttryk for at aflive os via “vacciner” og “medicin”.

Fysik, er i den grad perverteret, alt hvad der vedrører atsronomi, rumfart, heliocentrisme, tyngdekraft og globe er løgn.

Vi er Israelitter / Hebræere. Jøderne er af Kain (Satans afkom)

Dette fremstår naturligvis vanvittigt – men det er sandheden.