Afrikanske optøjer og massebrande i Frankrig (ultrachok)

Spred kærligheden

Der virker som om der altid er optøjer i Frankrig. I gamle dage var det som regel sure landmænd, der blokerede trafik i Paris på grund af unfair baguettepriser hos EU. Eller noget. De sidste tyve år er det arabere og afrikanere, der bruger den mindste undskyldning for at vise deres dominans og territoriale overtagelse gennem angreb på frøgnaskende myndigheder.

Som vi kender det fra Danmark, så opfører den fremmede sig aggressivt og voldeligt i mødet med for eksempel politifolk, og disse konfrontationer eskalerer derfor. Nu er en afrikaner igen død og således stikkes bygninger, biler og andre førsteverdenskonstruktioner i brand. Biblioteker, politistationer, parkeringskældere og ikke mindst borgmesterens egen bil kan listes i Nantes som ofre for afrikanerens brug af ild.

The attacks started after Fofana was pulled over in his car by officers for an inspection. He was identified as a wanted suspect for drug trafficking, but was not carrying any identification.

After he provided a false name, the police tried to apprehend him. The nonwhite refused to surrender, and an altercation ensued. At some point in the struggle, an officer’s firearm went off, fatally wounding the nonwhite.

Riots also flared up in the Paris suburb of Garges-les-Gonesse where Fofana had previously lived.

Man kan læse om de omfattende ødelæggelser i New Observer’s artikel, men en finurlig detalje, som udstiller Klovnefrankrigs kapitulation overfor negerplagen, er værd at fokusere på: man har forbudt salg af benzin, fyrværkeri og benzindunke indtil 13. juli…

Ja, forbyd benzinen. Hvorfor ikke også forbyde de kondisko der bærer afrikanerne rundt?

Nuvel, hvis dette forbud var en lille detalje i bekæmpelsen af disse terroriserende udyr, hvor hovedelementet var varmt bly i sorte hoveder, så kunne man måske se det som en acceptabel ide. Men ingen af disse uhyrlige forbrydere møder konsekvenser for deres jihadbrande. Ingen. Der skulle sættes ind med maskingeværsild, nedrivning af deres bosteder, luftbombardementer og massedeportationer. Kun magt og vold er en sprogform der trænger ind hos M’Pupu og Abdullah, og det er ligeledes en bekæmpelse som vil være værdig overfor det franske folk. Det er altid værd at huske på at franskmænd i Frankrig, såvel som danskere i Danmark, tidligere boede i de mange bydele der i dag er fyldt med fremmede, primitive horder. Når disse skabninger, der har trængt de indfødte på flugt, kvittererer med brandterror og vold, så er den eneste oprejsning og respons at udradere dem med brutal magtudøvelse.

Men man forbyder i stedet salg af benzin.

Efterlad et svar

25 Kommentarer på "Afrikanske optøjer og massebrande i Frankrig (ultrachok)"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Johnny
Gæst
Johnny

Frankrig er et fortabt land efter min mening. Med mindre at franskmændene pludselig vågner op, og starter en ny revolution med guillotine og hele pivtøjet, så har de tabt.

burg
Gæst
burg

Så længe der er franskmænd er der stadigvæk et Frankrig, det håber jeg ihvertfald fordi vi ikke er langt fra at være i samme situation. Men det ser sort ud.

Johnny
Gæst
Johnny

Enig.

Jill Kews
Gæst

Den franske “Revolution” var langt hend ad vejen som den russike ditto, nemlig en øvelse i udrensningen af sande kristne, tyveri og almen pervertion.

burg
Gæst
burg

Hvorfor vælger du egentlig sådan et navn, når du kommenterer på deres hjemmeside?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Meget trist, Frankrig er et smukt land. Håber på frørevoloution snarest.

Daniel
Gæst
Daniel

Her er en historie som Dagens Blæser/Radio266b nemt kan koge lidt suppe op
https://www.bt.dk/danmark/aegtepar-lod-yahya-hassan-bo-hos-dem-det-blev-et-sandt-mareridt

Bjarne
Gæst
Bjarne

Hold kæft, et par ludere. Hvor de fortjener det!

Claus
Gæst
Claus

Tak!

burg
Gæst
burg

wtf

Claus
Gæst
Claus

Tak til ovenstående for link, bro.

Daniel
Gæst
Daniel

Der skulle stå ”på” i stedet for op. Det er hvad der sker når man skriver for hurtigt. Nu forventer jeg at i snakker om det i Radio266b i morgen.

Claus
Gæst
Claus

Jeg pudser Lolland på dig omgående!

Grønlandsk Imperialist
Gæst
Grønlandsk Imperialist

F

Jill Kews
Gæst

Læg lige mærke til denne afslørende detalie fra artiklen “vi har efterfølgende fundet blodpapir og tobak”, altså junker han et eller andet, sandsynligvis heroin.

Claus
Gæst
Claus

Done.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Jeg håber lidt, at det at USA stille og roligt er ved at trække sig ud af Europa vil gøre at deres modbydelige anglo-liberalisme også forsvinder med. Nationalisme har jo en lang og smuk historie i Europa, og det er meget naturligt for os ift. USA og de andre tidligere britiske kolonier.

Ikke Marie Kammerer
Gæst
Ikke Marie Kammerer

*Judeo-liberalism

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Nu er liberalisme og personlige rettigheder jo ikke helt fremmed for angelsakserne. Også uden jødisk influence. De er jo også oprindeligt en blandingsrace. Myths of the 20th century har lavet en spændende podcast om anglo-sakserne, hvori dette behandles: https://www.youtube.com/watch?v=YTbwrdURNw4

Jill Kews
Gæst

@Oversætteren,
Det var da forhåbenligt sagt med en vis ironi, da USA jo har været aldeles jøde-dommienret siden 1913.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Jeg mente, at deres liberalisme ville forsvinde fra Europa (eller i hvert fald blive mindre udbredt), hvis USA trak sig militært og handelsmæssigt ud af Europa. Og det tyder det på, at de stille og roligt er igang med.

Jill Kews
Gæst

Oversætteren,
Jeg formoder at du er vel klar over at USA blot er Israels dukke?

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvad er din pointe?

Jill Kews
Gæst

Naturligvis den ganske åbenlyse, at USA ikke træffer beslutninger som en selvstændig stat, men er fuldstændig underlagt den jødiske domminans.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Og hvordan er det relevant ift. at hvis den største liberale magt i verden får mindre indflydelse i Europa, så vil Europa jo helt naturligt blive mindre liberalt?