Hjem / Verden / Kina producerer ubrugeligt skrammel – til kinesere

Kina producerer ubrugeligt skrammel – til kinesere

Når man taler om fremmede som ikke indpasser sig i det danske samfund, så er det normalt koranmuggier man refererer til. Vi taler sjældent om de mange, mange asiater der via automatiserede snyltesystemer, arbejdstilladelser og proforma-forhold med fedladne tabere med gul feber, har fået adgang til Danmark. Den kriminalitet de begår er minimal og som regel intern.

Således fylder de ikke så meget i overskrifterne. Men de er meget fremmede i alt deres væsen. De medbringer en kultur og tankegang, som man ikke kan forholde sig til. Kort og godt: de har intet at gøre i Danmark. Det kan være godt at få et indblik i præcis hvor anderledes de er. Se derfor nedenstående video fra Kina. Deres byggeiver er de fleste bekendt. Deres store spøgelsesbyer, hvor du kan køre i lang tid gennem højhusområder der er mere eller mindre ubeboede, har mange også set videoer af. Nogen har ligeledes oplevet klip med sure kinesere, der med en finger stikker hul i muren på deres højhus, som viser sig ikke at være massiv beton, men i stedet hulrum proppet med gamle aviser og andet fyld.

De tager røven på hinanden og lader folk investere store milliarbeløb i bygninger, der er i så dårlig stand at de trænger til desperat renovering allerede inden de står klar. Nedrivningsklare dødsfælder, mere eller mindre.

Denne video viser et velhaverområde med nye bygninger, som ligner et område der har mødt en atombombe. Alt er i forfald. Alt er byggesjusk. Alt er lavet halvt med materialer der har holdbarhed som en sæbebobbel. Hvorfor spilde ressourcer på så stor en skala, tænker man. Fordi Kina, er det utilfredsstillende svar åbenbart.

Mega øv, når du sidder og ser Rice Factor og så styrter din boligblok sammen.

Det er et indblik i en mentalitet man ikke forstår. De har en intelligens der på papiret burde være lig med et velfungerende samfund. Men de udviser i stedet en kargokultmentalitet. De laver noget der ligner en bygning. I stedet for en rigtig bygning. Det er tydeligt at det er ubrugeligt. Vel både for køber og sælger – og bygherre. Men det er den standard man accepterer og fortsætter med indtil korthuset kollapser.

Jeg forstår det ikke. Men jeg forstår, at jeg ikke forstår det. Og at fremmede kulturer hører hjemme i egen kreds. Jeg vil have et Danmark for danskerne. Ikke kun på grund af byggekvalitet, men fordi disse mennesker ikke er os. De har deres egne lande. Vi har vores. Kun vores. Er kinesere danskere? Nej. De er noget man fra en etnocentrisk, dansk vinkel ville kalde et kollektiv af psykopater.

Se selv!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
burgIngolf GaboldsenJohnnyVikingClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ikke Marie Kammerer
Gæst
Ikke Marie Kammerer

Rice Factor. 😂😂😂

Oversætteren
Skribent

Multikultur er altid dårligt. Ligemeget hvor høj iq de fremmede har.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Multikultur er altid dårligere for europæere, ser ud til at være konklusionen her. Den kinesiske mono-kultur ser ikke ud til at være særlig god.

JILL KEWS
Gæst

Hvordan så mange tror på kinesernes “høje IQ” er mig en sand gåde.
Ækle jøde-løgne og perversion af videnskaben. Præcis som. Løgnen om at jøder skulle være højintelligente.

Lord of the Frogs
Administrator

Fordi IQ ikke er alt og fordi IQ ikke kan måle kreativitet som den Hvide mand har til overflod med. Læs om det i stedet for at tro alt er løgn. Man bliver squ så træt.

Jill Kews
Gæst

Nu forholder dit sig blot således, at det er en LØGN mht. jødernes påståede høje IQ – og det siger jeg netop på baggrund af, at jeg naturligvis har gennemgået en del af den tilgængelige forskning / data på området.
IQ og empati er svært ad adskillige og særligt der vor styrke er.
Man bliver så træt af vesterlændinge, der hverken interesserer sig for vor arv og historie, eller graden af perversionen af videnskaben, såsom troen på “Big Bang”, “Evolutions-teorien” samt naturligvis “tyngdekræften” – og vigtigst af alt, årsagen til perversionen.

Johnny
Gæst
Johnny

Kineserne er kun kendt for at stjæle og kopiere ting, alt fra biler til elektronik.

Hvis du virkelig vil se noglet sygt, så gå til hjemmesiden Liveleak.com (søg på China) Her kan du se hvor fucked up deres samfund er. I sær når det kommer til dyrevelfærd. Ja de spiser hunde i Kina.

Den eneste ros Kina skal havde, er deres måde at håndtere det muslimeske mindertal på.

Balder
Gæst

Jeg har længe og ofte advaret om den massive asiatiske indvandring som nærmest foregår i det skjulte.

Her kan I læse min spådom om den allernærmeste fremtid i Danmark og andre dele af Europa.

Hvilket samtidigt er grunden til at vi ikke kan nøjes med indvandrerstop og halve løsninger. Der må et totalt systemskifte til for at gennemføre en etnisk genopretning.

I mellemtiden skal vi sørge for at benytte shaming mod dem som udsætter det danske genom for livsfarlige eksperimenter i den situation vi er i. Liderlighed ingen undskyldning.

www.uriasposten.net/archives/93213#comment-4997075

Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

Åh kosherposten, ikke om jeg gider bruge 5 nano-sekunder på at trykke på linket, men hatten af for du forsætter kampen Balder der. Jeg ved din webside bliver delt flittigt i udlandet.

Btw. hvis du har brug for hjælp til at få “shinet” siden lidt op, så den bliver en kende mere moderne og overskuelig, så må du endelig sige til! Og selvfølgelig uden vederlag, kampen er squ for vigtig til at tage små penge for det.

JILL KEWS
Gæst

“Kom ind i kampen”
Jeg kunne godt bruge noget hjælp med. En hjemmeside, eventuelt mod betaling.
Indholdet bliver historisk revisionisme, den sande kristendom samt Jødernes sande identitet og de satabiske bud afledt af den degenerede Talmud.

– Vil du hjælpe mig?

Med venlig hilsen
Morten,.

JILL KEWS
Gæst

Kom ind i kampen,

Jeg kan fanges på, minmaildk66@gmail.com

burg
Gæst
burg

Det er første gang jeg læser kommentarfeltet på Uriasposten, og for fanden hvor er det sørgeligt.

Alle opfordrer til raceblanding i kommentarene. LOL.

Danskere der læser den avis må være vores version af “White Trash”.

Viking
Gæst
Viking

Godt skrevet.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg kan anbefale Mythofthe20thcentury ep75 om Kina.

www.youtube.com/watch?v=yNnFq7Hoejs

Man kan også se Kowloon Walled City er et godt eksempel på kineseres mentalitet.