Hjem / Verden / Ungarn: nationalister fra Jobbik danner nyt parti

Ungarn: nationalister fra Jobbik danner nyt parti

Mere godt nyt fra Ungarn. Der er som regel kun gode nyheder at rapportere fra Ungarn. De satte sig resolut mod den iscenesatte migrantinvasion fra Afrika, Mellemøsten og Centralasien, har neutraliseret finansstærke jødeterrorister som Soros og har fostret et politisk miljø, hvor der kan skabes spillerum for nationale partier, der kæmper for at implementere politiske dagsordener til gavn for folket.

Javel, Orban er EU-tilhænger og der er ikke udsigt til at Ungarn bliver frit fra denne fædrelandsbekæmpende mastodont i Bruxelles, men på de skæbnesvangre punkter hvor EU’s skadevirkninger er mest åbenlyse, har Ungarn og Orban trods alt sagt fra igen og igen.

Tidligere havde partiet Jobbik rollen som det gennemført nationalistiske alternativ til Orbans Fidesz, men kræfter i partiet har forsøgt at gøre det til et centerparti for at søge “indflydelse” og vinde valgsejre. Men vindene blæser ikke mod en moderat, tandløs sojapolitik i Ungarn og at ændre partiprofilen er blevet mødt af vælgerflugt. Folk der støtter et nationalistisk parti gør det jo for at få en nationalistisk politik gennemført.

De nationalistiske dele af Jobbik har selvfølgelig også været utilfredse med kursskiftet og har forsøgt at ændre dette. Lederen af denne fraktion er Laszlo Toroczkai og efter han tabte afstemningen om at blive partileder med 298 mod 256 til Sneider, så har han taget konsekvensen og startet et nyt parti. Det har fået navnet Vort Fædreland og skal videreføre den nationalistiske linje med grundpolitikken at kun ungarere er ansvarlige for Ungarn.

Vort Fædreland. I modsætning til “geografisk område uden ejer som egentlig bare kunne fyldes med savlende afrikanere”.

Det er et sundhedstegn, at man er villig til at tage konsekvensen af et vanstyret parti og sikre overlevelsen af en eksplicit nationalistisk bevægelse som folket kan tilslutte sig. Det er ikke kun relevant i demokratisk forstand hvor man skal deltage i konstante valg og kampagner, men mere som en folkebevægelse, der kan sprede den nationale ånd lokalt og være med til at forankre denne hos alle ungarere, så den kan stå som en folkelig enhed mod alle tidens nuværende farer såvel som nogen af ældre dato, ikke mindst den forfærdelige sigøjnerplage som også Ungarn lider under. Hvis man fortsatte i Jobbik med en kompromissøgende politik, så ville man ikke være en troværdig repræsentant for en nationalistisk politik ude blandt vælgerne. Derfor er Vort Fædreland en velkommen størrelse.

Tyggegummirødt hår i Ungarn skyldes ikke kattedametendenser men overdrevent indtag af paprika.

Når et parti ikke leverer, eller ligefrem afstikker en kurs væk fra den linje det er blevet skabt på, så holder man sine medlemmer for nar. Nok trækker man nye medlemmer til, men har man påtaget sig rollen som en nøglebrik i et spil om selve nationens overlevelse, så er det et dobbelt svigt hvis man blot er en svamp, der suger den nationale vilje til handling til sig og smider den på møddingen. Dette er til dels rettet mod Dansk Folkeparti og de andre håbløse partier som vil føre en “””stram udlændingepolitik”””. DF er selvfølgelig ærkeeksemplet på manglende handling og direkte forræderisk ageren i fremmedspørgsmålet med deres politik om integration og statsborgerskabsuddeling.

Dansk Folkeparti vil løse fremmedproblemet gennem lovgivning om statsborgerskab. Når Bobo og Mahmoud er pæredanske, så er der jo intet fremmedproblem. Det kræver nosser at tage så stygt pis på sine vælgere, så golfklap herfra.

Tyve års udrensning af nationalt sindede medlemmer har gjort at en opsplitning af Dansk Folkeparti ikke er sket og ikke vil ske. Det samme kan siges om Sverigedemokraterne. Ekskluderinger fjerner enhver intern dynamik og river tænderne ud af løvens mund inden den når at overveje om den skal bide. Jobbik havde tænder og disse viser nu endelig igen deres vilje til at sætte tænderne i Ungarns fjender.

Tillykke til Ungarn, Vort Fædreland og Laszlo Toroczkai. Må det gå dem vel.

Kilde: New Observer Online

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
burgDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg læste at grunden til at Fidesz/Orban fik et meget godt valg var fordi at mange Jobbikvælgere var gået til Fidesz af den grund at Jobbik var blevet meget blødere og kulturradigal end Fidesz/Orban. Jeg har dog ikke rigtig undersøgt det så meget

burg
Gæst
burg

Jeg hørte en samtale på counter currents, hvor der er en Ungarn-ekspert eller noget i den dur, der forklarer lidt om det.

Daniel
Gæst
Daniel

Har du et link? Jeg vil gode vide mere om hvorfor og hvornår Jobbik cuckede så de ligger til venstre for Fidesz i indvandringspolitikken.

burg
Gæst
burg

De snakker med én der har en del viden om Ungarn, han har vist familie dér, og er der tit udfra hvad jeg kan forstå.

Her diskuteres Jobbiks kursændring bl. a.:

cdn.counter-currents (.) com/radio/ThePopulistWaveInEurope.mp3

Her snakker de om det nye parti (har ikke lyttet endnu.):

cdn.counter-currents (.) com/radio/OurHomeland.mp3