Hjem / Danmark / Ægtepar inviterer Yahya Hassan indenfor *dårlig ide*

Ægtepar inviterer Yahya Hassan indenfor *dårlig ide*

Et jydsk ægtepar valgte at invitere en ko ind i deres lejlighed. Koen sked på gulvet.

Et jydsk ægtepar valgte at invitere 88 duer fra gågaden ind i deres lejlighed. Duerne sked over det hele.

Det jydske ægtepar Toril og Ole Hulaa (håber ikke numerologen flåede dem for det tåbelige navnevalg), ville give husly til en kendismuggi, som de nok vidste var ultrakriminel, voldelig og på stoffer, men som de i deres venligbohjerter troede de kunne håndtere som gæst i deres Air-bnb-lejlighed.

Helt ærligt, hvor meget ballade kan man nå at lave på et døgns tid, når man tager bolig i en lejlighed? Du og jeg, nok ikke noget overhovedet. Måske bruger man for meget varmt vand, taber en makrelsalatsmad på deres tæppe eller spilder kaffe i fjernbetjeningen.

Yahya Hassan: “hold min heroinske”.

»Jeg vil advare folk mod at lukke Yahya Hassan ind i deres private hjem. har stjålet vores bil, men værst er den psykiske terror, han har kørt på os,« fortæller Toril Hulaas.

På en dags tid har indvandreren, der trods talrige domme stadig tøffer uhindret rundt i Danmark, altså skabt så meget ballade at biltyveri er en sekundær konsekvens for hans ofre.

»Han var blank i øjnene og rendte rundt med min gamle badekåbe i vores og naboernes haver. Det var meget tydeligt, at han var påvirket af stoffer, og vi har efterfølgende fundet blodpapir og tobak i lejligheden,« fortæller Toril Hulaas.

Ægteparret blev enige om, at Yahya Hassan skulle ud den næste dag, men de ville tage natten med for at undgå postyr.

Morgenen efter kontaktede parret digterens tidligere socialpædagog for at få ham ud. Det lykkedes dem ikke, og socialpædagogen kontaktede politiet.

»Han havde en helt ændret, aggressiv adfærd, med primitivt sprog. Han var ikke voldelig, men meget verbal,« siger Toril Hulaas.

Ved en søgning på YouTube kan man hurtigt få et overblik over hvad en “meget verbal” Hassan betyder. Han er meget liberal med trusler, som jo blot er improviserede digte. “Jar fåggin smadrer jeg, jar slår dig ihjel din fåggin svin” er jo den type lyrik som kattedamer falder i svime og tilsøler deres trusser over.

Da parret begyndte oprydningen onsdag formiddag af blodpapir, smadrede lysestager og håndklæder og dyner, der var spredt over lamper og vinduer, dukkede Yahya Hassan pludselig op på adressen igen.

Han havde glemt sin habitjakke i lejligheden, men løb ind i parrets private hjem, hvor han stjal to mobiltelefoner, der lå i køkkenet.

Her vurderer Toril Hulaas, at han også har taget parrets nøgler til huset, lejligheden og deres biler.

For da parret torsdag morgen skulle afsted på bilferie i Danmark, var bilen væk. Yahya Hassan havde sparket dørene op, som Toril Hulaas og hendes mand havde barrikaderet.

Efterfølgende har parret indset, at Yahya Hassan har stjålet flere ting fra hjemmet, bl.a. dyre, italienske vine og parfumer. Nogle af tingene er dukket op, mens bilen her halvanden uge senere stadig er efterlyst.

Lektie lært. Forhåbentlig. Vil man se billeder fra tornadoperkerens besøg hos ægteparret kan de beskues i artiklen fra BT. En artikel der i øvrigt er så absurd, at jeg dobbeltjekkede om det skulle være en aprilsnar.

Indtil vi kommer af med de af Christiansborg inviterede forbrydere, så kan de i det mindste give os råderum til ikke at skulle servicere og omgås dem. For eksempel det at kunne afvise junkiearabere ved døren og ikke skulle trækkes i retten for diskrimination.

Vi har kontaktet Yahya Hassan for at få en kommentar og han sendte via Torils iPhone dette korte digt:

I kan fåggin få tæsk

Tag over mit hoved, tag og prop jeres PH-lort i æ røv

Fåggin mine stoffer, hvor min smøg, min fåggin smøg

Hallå mand, fuck dig. Skyder dig

En bil mand, fåg da det mand

Søbrise over Løgstør, en hornbille kravler på mit jointpapir

“Vi sagde: ingen hærgen!”. Husaa-parret skulle have vidst bedre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
JILL KEWSJohnnyOversætterenClausTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Bjarne
Gæst
Bjarne

Guys, prøv face Toril Hulaa. Hun ligner den typiske landsforræderiske kattedame, der fantaserer om sex med macho perkere. Den luder so.

JILL KEWS
Gæst

Tak for info. Husk at fortæl hende det. Det har jeg netop gjort.

Mvh.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Utroligt. Hvem kunne have forudset den opførsel?

Tom Venster
Gæst

De inviterer mangfoldet inn i sitt hjem og så endte de opp med å angre på det? Hold meg før jeg dåner. Dette er noe av det mest sjokkerende jeg noen gang har lest.

Oversætteren
Skribent

Det er det, der skal til: Det skal gå udover dem selv..

Johnny
Gæst
Johnny

Historien minder mig lidt om en artikel jeg læste på Jyllands Posten (tror jeg det var). Et ungt par, mener de begge to var medlem af Radikale Ungdom.

For at bevise at de ikke var racister, flyttede de ind i Gellerup Parken, og det gik jo kun som kunne forvente.

Han blev truet og overfaldet, hun blev kaldt luder og spyttet efter, næsten dagligt. Efter 6 måneder måtte de flytte ud fra ghettoen.

Det er så godt at læse når selv fede hippier, får en stor dosis af den virkelige verden.