Hjem / Andet / Nationalkonservativ analviking: “jeg blev kneppet som barn”

Nationalkonservativ analviking: “jeg blev kneppet som barn”

Den homoseksuelle modedesigner og konservative hedning, Jim Lyngvild, fortæller i en ny artikel om sin barndom og sit sexliv—hvilket viser sig at være to sider af samme sag.

Han erindrer bl.a. den første røvpuling, der fandt sted, da han var blot ni år gammel.

»De var nogle år ældre. Nogle, jeg mødte på fritidshjemmet. Jeg har altid været en udspekuleret rad, som har vidst, hvad jeg ville. Så jeg har kunnet lokke folk til at gøre, hvad jeg ville have ud af det,« siger Jim Lyngvild til Ekstra Bladet.

Da Jim Lyngvild bliver spurgt ind til, hvad han mener med ’seksuelt aktivt’, og om han mener penetration, er svaret: »Hele lortet«.

Nu er jeg ikke (((psykolog))), men jeg har hørt om, at misbrugte børn skulle have tendens til at bilde sig selv ind, at de var villige deltagere i deres misbrug for bedre at kunne håndtere traumerne.

(Om Lyngvilds nuværende partiformand, Søren Pape Poulsen, var blandt de ældre drenge, melder historien i øvrigt intet om.)

Vederstyggelighederne stopper imidlertid ikke hér. Lyngvild fortæller nemlig også (advarsel, denne artikel indeholder et nøgenbillede af tarmbersærkeren), at han som 13-14-årig havde sex med mænd i 30-årsalderen. Dette var dog slet ikke misbrug, siger han. Rent faktisk var det praktisk talt ham, der misbrugte dem, at I bare lige ved det.

Hvis I vil tillade mig igen at iføre mig psykologkalotten, så forekommer det mig plausibelt, at en dreng eller ung mand, der blevet misbrugt seksuelt, udvikler en fetich for ældre mænd, men at vedkommende samtidig vil have det markant sværere end den gennemsnitlige person med de følelsesmæssige aspekter af seksualiteten. Det er selvfølgelig bare en lægmands spekulationer. Det skulle da være et under, om det kunne fortælle os noget om Lyngvilds psyke.

– Jeg har altid vidst, hvad jeg var til. Jeg har altid haft sexpartnere, som var ældre end mig selv. Men et kys af kærlighed fik jeg først, da jeg var 18-19 år, det var en, der hed Glenn. Han var 40 år. Det var i byen i København. Det var ikke kærlighed, men det var første gang, jeg fik et kys, hvor jeg tænkte, at der kunne være mere i det end sex. Vi sås aldrig igen, men jeg blev SÅ forelsket, fortæller Jim Lyngvild

brb, konverterer til islam

Et hyggeligt billede af Lyngvild og hans hund. Om han også knepper dén, informeres vi ikke om.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Politi og anti-fascister i ømt og bedårende samarbejde 😘❤️😘❤️#scandza

Den internationale storfinans sagde: "LUK DET NED"! og forsøgte at lukke et systemkritisk arrangement, men endte med at afslører politiet i tæt samarbejde med storkapitalens vagtsjakler: nemlig Simon Bünger og Redox.

14
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æJill KewsLord of the FrogsClausKom ind i kampen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

“Et hyggeligt billede af Lyngvild og hans hund. Om han også knepper dén, informeres vi ikke om”

Argh…mon ikke det er omvendt, nu når han er så glad for, at få ting op bagfra.

burg
Gæst
burg

“Homoseksuelle har intet at gøre med pædofili”

“Islam er en fredsreligion”

lol

Balder
Gæst

Det her må ikke mangle i den forbindelse: Bondam – Familien gjorde mig til bøsse Skuespilleren og Københavns miljøborgmester Klaus Bondam (R) siger i en ny bog, at homoseksualitet ikke er medfødt. Det skriver B.T. onsdag. – Jeg tror ikke, at homoseksualitet er medfødt. Jeg tror, det er noget, som en række forudsætninger i dit liv har skabt. For mit vedkommende var det min opvækst, hvor jeg var omgivet af mange kvinder og en distanceret far, siger Klaus Bondam bl.a. i bogen, som Jacob Rosenkrands har skrevet. – Som tingene udviklede sig, var det på mange måder lettere for mig… Læs mere »

JILL KEWS
Gæst

Stakkel. Ødelagt af Moderens hang til jødisk sociologi.

Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

(((Rosenkrands)))???

Jill Kews
Gæst

Rosenkrands er ikke jøde, blot en dybt feminiseret mandsling med en svag begavelse.

JILL KEWS
Gæst

Blot som et lille indspark i forhold til den afsluttende kommentar, i sjov, om at konvertere til islam, så vil jeg blot indskyde at vi kristne har pligt til at aflive sodomitter / homofile.

Based National Konservativ
Gæst

I er racister, homofober, transfober, nazister og anti-semitter. Føj.

Jill Kews
Gæst

Cry me a river. “Based” – what a joke.
Ps. Jøderne (satans afkom) er ikke Semitter.

Bjarne
Gæst
Bjarne

Artikel i top niveau, Eric. Hands down (eller højre arm strakt til hilsen).

Claus Boatsinker
Redaktør

Misbrugte drenge bliver homoer. Hvilket tilfælde!

Lord of the Frogs
Administrator

🤔🤔🤔🤔

Jill Kews
Gæst

Intet nyt under solen. Ca 73% af amerikanske sodomitter indrømmer at være blevet misbrugt som børn.
Homofile rekuterer, intet nyt i det – men accepten af dem er uforståelig, hvis man da ikke var bevist om afkristningens endeøse skyggesider.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

forstår ikke hvorfor der ikke er andre medier der har taget fat i den her sag. Hans udtalelser kan jo føre til flere overgreb på børn.