Hjem / Akbaring / Ambassadør slået til plukfisk i N̶e̶w̶ ̶I̶s̶l̶a̶m̶a̶b̶a̶d̶ London

Ambassadør slået til plukfisk i N̶e̶w̶ ̶I̶s̶l̶a̶m̶a̶b̶a̶d̶ London

 

Storbritanniens tidligere ambassadør i USA, Christopher Meyer, var på vej til en tænketank via undergrundsbanen, da han blev kulturelt beriget med et voldeligt røverisk overfald. Artiklerne omkring dette bruger alle kodebetegnelsen “youths”, som når der ikke angives etnicitet altid betyder ikke-hvid. Præcis som i Danmark. Løgnepressen kunne også kaldes Tiepressen for det er de konsekvente udeladelser for at skjule multikulturens rædsler, der er et af deres primære, samfundsundergravende værktøjer.

His wife Catherine, Baroness Meyer, said Sir Christopher was set upon while taking the Tube to a think tank.

She told the Times: “He looks terrible. His left eye is like a golf ball and bleeding, the nose looks like it could be broken.

“I’m absolutely shocked by the level of the brutality. They really beat him. It’s appalling – like something you would see in a war zone.”

A shocking photo showed Sir Christopher, who was the UK’s ambassador to the US between 1997 and 2003, covered in blood while lying in a hospital bed.

He is waiting to hear whether or not he would be operated on for injuries to his hand and face, his wife said.

Det var så endnu et overfald. Endnu en dag i den for få årtier siden kridhvide by London. Men for en gangs skyld får dagligdags-jihaden lidt spalteplads, når nu ofret er så prominent. Det er det interessante i denne sammenhæng.

“At least they didn’t call me racist, ole chap!”

Christopher Meyer er ikke værre eller bedre end andre. En del at etablissementet, den globale elite. Han er klar over (((magtstrukturen))) i amerikansk udenrigspolitik:

Meyer, when asked (in an interview with the BBC) “Which foreign government has the most influence on Washington?”, unequivocally responded: “Israel.” When he was then asked “And then?”, he said, “Well, in the hit parade I think Israel is in a class of its own…”

M-må man g-godt sige det…? Ja, det var bare et bette sidespring.

Jeg tænker om det kan være en katalysator for forandring når arkitekterne for befolkningsudskiftningen selv udsættes for deres inviterede udyrs adfærd? I Danmark kan man jo som velhaver afskærme sig selv fra det meste multikultur, mens man samtidig arbejder for at afskaffe nationalstaten og kaste landet ud i kaos og mørke. Men når bølgen af voldelige, lavintelligente horder når denne klasse af beslutningstagere, vil de så vågne op til dåd og tage deres folks parti?

Jeg holder ikke just vejret i håbet, men det er da i det mindste en sølle trøst at de, i begrænset omfang trods alt, møder konsekvenserne for deres opførsel og politik. Igen, Meyer var ikke en central brik i dette spil som ambassadør under forbryderen Tony Blair, men han er utvivlsomt en repræsentant for præcis denne forræderklasse.

Så når muggibander hopper på hoveder i hovedstadsområdet for at berige sig selv, mens de ydmyger deres ofre, så ville det være optimalt hvis dette skete for dem der åbnede Danmarks  porte, eller på nogen vis støttede denne udvikling.

Alt har en pris.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Jill KewsOversætterenJohnnyLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Han ligger bogstaveligt talt, som han har redt.. Ingen sympati herfra..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Det forstår jeg ikke. Nævn en anden politikker på hans niveau der har beskrevet forholdet mellem Israel og USA på den måde

Oversætteren
Skribent

Det er slet ikke nok. Han kunne have sagt op og begyndt at lave podcasts på youtube med David Duke og Jared Taylor. Så havde det været noget andet..

Jill Kews
Gæst

@Oversætteren.
Jeg er ganske enig, dog er Jared Taylor en del af problemet.

Johnny
Gæst
Johnny

Oi, do you have a license to bleed on that hospital bed mate?