Hjem / Verden / Van Damme flyvesparker homofile “ægteskaber”

Van Damme flyvesparker homofile “ægteskaber”

Jean Claude Van Damme har et styrkeniveau, som han af og til løfter låget på og giver et glimt af. Han er uden tvivl /voresfirserhelt/. Når denne modige belgier går rundt i Bruxelles omgivet af 79% negere, så må kvalmen og sparkelysten formentlig melde sig konstant.

Van Damme har netop været på fransk tv og er efterfølgende blevet anmeldt til de franske myndigheder, der styrer medieindholdet i det totalitære regime. Multikulturelle lortehuller har ikke plads til ytringsfrihed, men monsieur JCVD fik dog sagt et par ting for åben mikrofon, trods alt (se klippet i denne artikel).

Han diskuterede af uvisse årsager emner som ligestilling og sodomitrelationer med blandt andet den franske kønsligestillingsminister og ultrakattedame Márlene Schiappa. Jean Claude sagde blandt andet:

  • Kvinder burde fokusere på børneopdragelse. Det er mandens rolle at forsørge sin familie.
  • Mænd bliver gift med mænd. Hunde bliver gift med hunde. Alle bliver gift. Alle bliver skilt.
  • Hvis alle drenge gifter sig med drenge, hvordan skal vi så skaffe børn?

‘On n’est pas couch’: programmet hvor JCVD verbalknockouter samfundsundergravende regimedamer.

Jeg er sikker på at Van Damme gerne ville tage et opgør med homolobbyen i en ring med glasskårsindsmurte knoer, og cirkelsparke alle disse vamle afvigere, der tilsøler familiens domæne og perverterer vores mest grundlæggende institutioner. Det eneste han gjorde var dog at sige et par selvfølgeligheder omkring kønsroller og ægteskab, som for ganske kort tid siden var ufravigelige grundholdninger hos 99,99% af alle normale borgere.

I dagens Klovneeuropa er grundpillerne i vores samfund, bestående af familie, folk og fædreland eroderet og inficeret, og lidt klar tale fra personligheder fra Jean Claude Van Damme bliver med statsgaranti modtaget med klapsalver ude i stuerne. Men som altid, når nogen ved besked, vil andre lukke det ned.

According to media reports, France’s ombudsman for broadcasting standards, the Conseil Supérieur de l’Audiovisuel (CSA), has already received approximately 20 complaints about Van Damme’s comments on the program, and plans to investigate whether the actor violated any broadcast standards.

Græd mere, svanser. Det er vigtigt hele tiden at tale imod det degenererede samfunds værste afskum. Der er meget få stemmer der i dag kæmper for et traditionelt Europa. De fleste er tilfredse med at være bedøvet af Luksusfælden og X-Factor, mens de bæller k̶u̶l̶s̶y̶r̶e̶j̶ø̶d̶e̶n̶ Coca Cola og lader sofavommen vokse. Måsker brokker sig lidt over i-SLAM. Men er du vågen og nationalt bevidst, vil du folkets bedste, så er det ikke nok blot at tale imod muggiplagen men også vedholdende påtale bærytteri og “ligestilling”, homorettigheder og feminisme. Det er gift for samfundet med vidtrækkende skadevirkninger. Vær en enlig stemme, der først bliver et kor og siden et råb fra folkedybet. Jean Claude Van Damme er et forbillede for denne aktivisme.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
JohnnyHiding in plain sightJill KewsClausburg Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Hold da fast mand, jeg var ikke klar over Van Damme var så Based. Nice!

burg
Gæst
burg

Johnny
Gæst
Johnny

Holy shit, han tæppebomber med fakta! Tak for det link!

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Elefanten i rummet og så er 20 klager da heller ikke særlig mange. Det svarer til at der er 2 der klager til DR i Danmark.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

og hvorfor er det i øvrigt værre at gifte sig med en hund, end det er at gifte sig med et menneske af samme køn?

burg
Gæst
burg

Jeg morer mig over folk, der er overraskede over Van Damme’s udtalelser.

Han har før nævnt >>Rothschilds<< i et andet interview.

Det er med sikkerhed, jeg kan fortælle jer at denne mand har mere end én privat minecraft server.

Johnny
Gæst
Johnny

Det kom bag på mig haha. Jeg har ikke fulgt med i hans karriere siden 90’s

Jeg ville ønske jeg kunne “like” din kommentar 1000 gange 😀

Oversætteren
Skribent

Stor respekt herfra.. Overton vinduet er virkeligt ved at flytte sig.. Det er super..

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Godt at se at der faktisk er nogle af 80’er actionheltene, der er lidt fornuftige, og at de ikke allesammen er som (((Steven Seagal))) og Arnold Schwarzeniggerelsker.

burg
Gæst
burg

Det, at en person bogstaveligt talt hedder “sorte neger” til efternavn, og stadigvæk drager til Amerika for at blive amerikansk multi-kulturalist, det siger lidt om, hvor idiotiske disse “muskelmænd” er…

Johnny
Gæst
Johnny

Arnold Schwarzenegger giftede sig med Maria Shriver, en jøde så vidt jeg ved.

Og så han hende utro med deres husholderske, nok den mest grimme mexicaner jeg har set.

Hiding in plain sight
Gæst

Umiddelbart har jeg ikke kunne finde noget om Maria Shiver skulle være en del af de Udvalgte(tm).

Tværtimod faktisk.

Lidt historie for de interesseret:
Hendes far var med til at grundlægge America First komiteen der var meget i mod involvering i 2. verdenskrig, bla. sammen med Lindbergh, der jo kostede et myrdet barn. Hendes mor var søster til JFK, der som bekendt roste Adolf Hitler, senere advarede I en offentlig tale i mod (((hemmelige selskaber))) og meget kort tid efter blev skudt af Lee Harvey Oswald der kun lidt over et døgn senere blev skudt og dræbt, omgivet af bevæbnet politi vel og mærket, af Jack Ruby eller (((Jacob Leon Rubinstein))) som var hans rigtige navn. Selvfølgelig var der meget behændigt live dækning, noget der var uhyr sjældent på det tidspunkt, af mordet, så millioner så med.

Jack Ruby havde en natklub i Dallas, så han havde alt at tabe. Dømt til døden, men sagen blev appelleret og han dødede, meget behændigt, før den nye sag skulle for retten, kun lidt over 3 år efter han skød Oswald.

Der er meget meget mere, der kun gør det endnu mere pudsig, men alt sammen er nok helt tilfældige sammenfald.

Johnny
Gæst
Johnny

Hvis hun ikke er en af de Udvalgte(tm), så må jeg undskylde.

Jill Kews
Gæst

Samtlige klager kom fra jøder eller deres indoktrinrede ofre.
PS. der er også et ældre klip med JCVD hvor han kommer med kritik.