Hjem / Indsigt / Hvem hader ytringsfrihed?

Hvem hader ytringsfrihed?

 

Jeg læste en fremragende artikel på vores eminente broderside Dagens Blest. Faktisk er der ikke andet end fremragende artikler fra Tom Venster og co.’s hånd, men jeg er ikke typen der er misundelig. Blest beretter om den jødiske terrororganisation Antirasisitisk Senter, ledet af (((Ervin Kohn))), som til alles chok bakker op om en muggis krav om indskrænkelse af ytringsfriheden og bekæmpelsen af norske dissidenter. Der er tale om en Sylo Taraku, der er tilknyttet en tænketank ved navn Agenda, og det er det helt rette navn, for folk der så tydligt har en (samfundsundergravende) dagsorden.

Denne Taraku rygklappes af en anden fjeldperker, Antirasistisk Senters Shoaib “Shoah” Sultan (ja, min tilføjelse), som agiterer for at lukke kritik af multikulturen ned, med påskud af det kulturmarxistiske, nysproglige begreb “hadtale”. Læs om hele denne ækle terroraktion her.

Sultanen ham selv. De konkrete, vanvittige udgydelser fra disse sataniske mellemøstgæster overskygger den grundlæggende frækhed, at disse fremmede overhovedet blander sig i norske forhold og ligefrem vil undertrykke den indfødte befolkning. Tålmodighedsstatus: til ende.

Forfatteren af artiklen kommer med en ferm redegørelse for, hvorfor det er så vigtigt for visse folk at indskrænke ytringsfriheden og kriminalisere det frie ord.

Hvis din makt er avhengig av at folk ikke snakker om den, vil du naturligvis bruke lover mot at folk skal si noe om din makt hvis du har muligheten. Hvis du har toleranse for andres meninger og er sikker på at du har rett, er det ingenting de kan si som du burde frykte. Kun folk som frykter sannheten vil ønske å innskrenke hva som kan sies «for å bevare et åpent samfunn».

Sandheden frygter intet. Løgne skal derimode lovbeskyttes. Magt bygget på løgn kræver at sandheden undertrykkes. Selvfølgelig mest tydeligt med Den store Løgn om de seks trilliarder, som er et net af groteske løgnehistorier, der hver især kollapser, så snart man stikker til dem. Men med lov i hånd er land efter land begyndt at beskytte dette for længst dekonstruerede narrativ. Hvis det var sandheder der kunne stå på egne ben, ville folk ikke skulle smides i fængsel. Samme taktik bruges for at tvinge befolkningsudskiftningen og multikultur ned over de europæiske folk. Racismeparagraffer, “hetz mod folkegruppe” og andre lovgivningsmæssige værktøjer skal opretholde overtaget hos nationernes dødsfjender, og drive heksejagt på de modigste iblandt os. En åben debat uden tabuer, eller ligefrem en afstemning, ville øjeblikkeligt give sejr til nationales argumenter, og en berettiget vrede mod de fremmede kræfter i for eksempel Antirasistisk Senter ville endelig kunne blive sluppet løs.

Yderst interessant er det også at Sultan nævner Karl Poppers toleranceparadoks, som af Dagens Blest udstilles som det det vitterligt er: talmudisk Jiu-Jitsu. For Popper er…. jep. Endnu et sammenfald mellem indskrænkelse af europæeres frihed og en jødisk baggrund.

Læs Dagens Blest. Giv dem en venlig kommentar. Fjeldenes helte.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

22
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
16 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Kom ind i KampenClausDanielburgKom ind i Kampen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Kommer de til [redakkkted]?

Tom Venster
Gæst

Utmerket! Det er bra at også våre danske venner opplyses om virksomheten til disse terroristene som står bak (((Antirasistisk Senter))). Jo flere som vet om dette, jo bedre. Meget god artikkel og takk for omtalen.

Oversætteren
Skribent

Norge og Danmark: Brødre for evigt..

Daniel
Gæst
Daniel

Er det lovligt at give en romersk hilsen i Norge? Det er fuldt lovligt i Danmark men det er hvis ulovligt i Sverige. Jeg ved ikke med Norge.

Kom ind i Kampen
Gæst

Nej det er ikke lovligt i Danmark, hvis politiet ikke mener det er lovligt. Danmark er en bananrepublik og er ikke en retsstat.

I Danmark har vi ordensbekendtgørelsen, der giver politiet uindskrænket magt til at gøre som det passer dem. Normalt har jeg respekt for politi, lov og orden, men ikke når det bruges til undertrykke den oprindelige befolkning.

En kammerat blev anholdt og fik 1.500 kr. I bøde for en romersk hilsen, fuldstændig vilkårligt, fordi det åbenbart ikke passede en passerende politibil at en ellers fredelig gruppe danske drenge havde det sjovt. Man kan jo kun forestille sig de 2 politibetjente skulle føle sig Alpha på drengens bekostning fordi de vidste de kunne slippe afsted med det og I modsætning til de konstant stikker halen mellem benene når det kommer til det importeret parallel samfund.

Daniel
Gæst
Daniel

Betalte personen bøden med det samme? Jeg havde taget den i både by, lands og højsteret med sådan en sag. Der er sager hvor man kan frikendes for sådanne ting.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg går ud fra at kammeraten er i Konservativ Ungdom siden du linker til dem………

Big if true
Gæst
Big if true

Test

Kom ind i Kampen
Gæst
Kom ind i Kampen

1. Ja. Det er ufatteligt sjældent en borger vinder en sag omkring ordensbekendtgørelsen, i det den er netop skrevet så subjektivt. ie. talmudisk, i det hvis politiet finder det forstyrrer offentlig orden, så er det påstand mod påstand og i det står en borger, og det en Hvid mand specielt, uendeligt svagt.

Og gider man virkelig bruge så mange tid og ressourcer på 1.500,- hvor udslaget er temmelig usikkert? Det er selvfølgelig en vurderingssag på personligt plan.

2. Det vil jeg ikke kommentere på 😀

Daniel
Gæst
Daniel

Daniel Carlsen er blevet frikendt en gang i Retten for 266b

vidensbasen.anklagemyndigheden.dk/api/portals(6e302527-f0b3-4a5e-889a-668aa67e5491)/Print/h/6dfa19d8-18cc-47d6-b4c4-3bd07bc15ec0/VB/0adc60f2-504d-4270-bd8c-2e41e4f3aee0

Side 30 (første link under frifindelser) Jeg er selv overrasket over at han bliv frikendt for det.

Kom ind i Kampen
Gæst

Det er straffeloven, helt præcist 266b han blev sigtet efter. Ordensbekendtgørelsen hører lige præcis ikke under straffeloven og er netop indrettet så skrivebordsafgørelser er normen. Du kommer kun i retten for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen hvis du ikke betaler eller specifikt bede om det(teknisk set det samme). Deraf hviler bevisbyrden på dig, hvilket er umuligt at opnå og det bliver påstand mod påstand, hvilket i 5,999,999 tilfælde ud af 6 millioner altid ryger ud til politiets fordel.

Morten Norup
Gæst

Interesserer det da ingen mennesker HVORFOR Jøderne hader os og ønsker os udryddet?!

Mvh.

Johnny
Gæst
Johnny

Hr, og Fru Danmark forstår ikke en pind. De får deres nyheder fra DR eller TV2.

Og jeg forstår dem godt, for jeg var en af dem, før jeg vågnet op og så igennem alle løgnene.

De fleste i lille Dannevang ved ikke hvem der står bag, og hvorfor.

Men du kan ikke gå op til en tilfældig Dansk Folkeparti vælger, og begynde at tale om holohoax, de vil kløjs i kaffen, og stoppe med at høre efter hvad du siger.

Johnny
Gæst
Johnny

De Danske præster og biskopper er jo nok de mest hjernevaskede individer i Danmark.

Alt fra bøsse bryllup, til refugees welcome. Det er skammeligt at høre på dem, de lever i en fantasi verden.

En interessant observation jeg har gjort mig er, at jo længer væk fra Gud du kommer (og konservative værdier) jo længer mod venster fløjs politik du svinger.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Hov.. Den arm kender jeg da! Er man ødelagt hvis man kan kende en person kun på hans arm?? 😂

Johnny
Gæst
Johnny

Det er en Norsk gentleman, hvis jeg ikke tager fejl 😉

Kristian Niss
Gæst

Jeg hader ytringsfrihed.

Der skal være plads til at sige en del, men ikke alt. Man burde blive retsforfulgt og straffet for udtale sig folkefjendtligt.

“Sandheden frygter intet” er ikke visdom. Sandheden har en svaghed som løgnen ikke har; den skal gå en lige gang. Løgnen derimod er fri til at sno sig som det kræves, til at skifte form og farve efter behov. Hvis sandheden intet havde at frygte ville denne hjemmeside og Den Nordiske Modstandsbevægelse ikke eksistere. At belyse sagen og have fri debat er i bedste fald værdiløst hvis debatten er mellem to jødiske narrativer. Information bliver fordrejet og undertrykt, sandheden overdøvet af løgn.

Staten er et sværd. Hvis sandheden er uvillig til at gribe sværdet og lader løgnen bruge det mod sig, så kommer vores nuværende møgsamfund til at virke lige så eventyrligt som Weimarrepublikken virker i dag.

Big if true
Gæst
Big if true

Meget poetisk beskrevet.

burg
Gæst
burg

LOL, så laver Jonatan Spang endnu engang grin med Svensken 😀