Hjem / Verden / Trump indtager England, venstreorienterede bruger kvart million på ballon

Trump indtager England, venstreorienterede bruger kvart million på ballon

Præsident/Gudekejser Donald J. Trump den første af Trumpmerikas forenede Trumper har i denne uge været på statsvisit i Pakistan i hovedstaden Islamabad… Nej vent, det var faktisk Storbritannien og dens hovedstad London, men disse dage kan det være svært at se forskel.

For at være sikker på at Airforce Ones piloter vidste at det var London de havde fundet og ikke Islamabad, planlagde en flok venstreorienterede at flyve en gigantisk heliumballon over byen. Ballonen var nu ikke udelukkende for at hjælpe lufttrafikken, den var ment til at håne Trump ved at være formet som en orange baby med gult hår, en smartphone i den ene hånd og et surt ansigtsudtryk, DRUMPF BTFO!!!11!!1!

 

Den ballonnen var ment til at skulle flyve højt, vise hele verden at London ikke kan lide den onde DRUMPF, og vise hvor seje og humoristiske venstrefløjen er. Til formålet havde man crowdfunded lidt over £30000 engelske pund, hvilket svarer til lidt over en kvart million danske kroner, og som man kan se på billederne var der store planer for ballonen!

Men det går som bekendt ikke altid som præsten, eller i dette tilfælde de venstreorienterede hashvrag, prædiker. For nok havde de fået en tilladelse til at lege med deres heliumidol, men de havde liiiiige glemt at nævne over for dem der skød penge i projektet at de ikke måtte flyve den mere end nogle få meter over jorden… Og at den mååååske ikke var heeelt så stor som billederne kunne få en til at tro.

Her er en ballon til en kvart million der rigtig kan vise DRUMPF hvad London mener!!!

Kan du se ballonen? Det er den lille orange og gule ting øverst i midten af billedet. Ok, den ser måske større ud fra jorden af

Helt klart en kvart million kroner værd! Trump må have været virkelig sur over den mens han snakkede med Europaminister Theresa May og var i audiens hos dronning Elizabeth adskillige kilometer væk.

Jeg siger ikke at de der samlede pengene ind til projektet er løbet med en masse penge, jeg siger bare at jeg har svært ved at tro at en ballonmager kan kræve en kvart million for den ballon uden at knække over af grin.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenGustaf TrolleJohnnyLord LollandM K Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Og Londons 10 millioner pakiborgere kunne opkaste et par hundreder folk til denne mediepromoverede klynkefest. Lav energi!

M K
Gæst
M K

NEEDZ MOAR STAMINA!!!

Oversætteren
Skribent

De taber.. Og de ved det også..

Johnny
Gæst
Johnny

Da jeg læste om det, troede jeg det var en kæmpe ballon, men det var en lille mini-put ting. Jeg har haft større balloner hos mine børns fødselsdag, haha.

How will DRUMPF ever recover?!?

Gustaf Trolle
Gæst
Gustaf Trolle

Hvis ballonmageren har krævet en kvart million for det dér, er han med garanti /ourguy/.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Der ankom flere til Trump rally!

View post on imgur.com