Hjem / Indsigt / Det vigtigste argument?

Det vigtigste argument?

Der er et ret vigtigt spørgsmål omkring Danmarks skæbnekamp: På hvilket grundlag kæmper vi? Der er nemlig en tendens til at blive akademisk og autistisk detaljeorienteret omkring ting, der måske ikke er relevante at have som fokus.

Jeg kan dog sagtens forstå det. At dokumentere at denne specifikke etniske gruppe er inkompatibel fordi de er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne, at en anden har en lav intelligens og er med til at trække gennemsnitsintelligensen ned i Danmark, er selvfølgelig belejlige fakta at have på hånden. Det føles som gode argumenter. Jeg vil også helst have en top ti over hvorfor somaliere er jordens værste affald parat hvis emnet bringes op. Det samme hvis emnet falder på vietnamesere eller sigøjnere.

Men vi skal ikke argumentere for fremmedes uønskede tilstedeværelse ud fra deres karakteristika. Det er en gal sti at betræde. Vi kan finde folk der er klogere end gennemsnitsdanskeren. Mindre kriminel, endda. Det er ikke de rette kriterier at basere sine argumenter på.

Danmark tilhører danskerne. Danmark ER det danske folk. Nationen udspringer fra folket. Vi har ét hjem på Jorden. Kun et. Det er vores og vores alene. Vi afviser alverdens fremmedes ret til at komme her på det grundlag. Kinesere har Kina. Polakker har Polen. Jeg kan have en interesse i at vide noget om verdens mange folkeslag og disses gode og dårlige sider. Men det er ud fra mit eget folks interesser at jeg kæmper. Det er dér nationalismens sunde fornuft er højtflyvende fnidder overlegen. Beslutninger i et samfund taget ud fra hvad der er bedst for folket, gør de fleste beslutninger krystalklare. Menneskeracers oldtidsherkomst, intelligens, kriminalitet, kulturstader og så videre falder nok indenfor ens interesseområder, men vi skal ikke argumentere for retten til vores land ud fra det danske folks egenskaber i kontrast til andres. Bevares, de danske er fremragende, som fortiden dokumenterer, og kan atter skabe et trivselssamfund, men vores gudsgivne ret til Danmark (inklusiv Grønland), overleveret gennem strid og hårdt arbejde i tusindvis af år fra vores forfædre, er ikke til forhandling.

Vi skal sikre vort folks eksistens og en fremtid for danske børn. Det er vores opgave. Hvordan man går til normies og trækker dem med er mere et taktisk spørgsmål, men energien skal fokuseres lidt bedre på selve grundlaget. Hvis man er i tvivl om hvor galt det kan gå, når man svigagtigt vælger ikke at anerkende sit eget folks eksistens, så se på det øvrige politiske landskab og det anationale, kønsløse mareridtssamfund de er villige til at acceptere.

Fremmede kan være gode. Fremmede kan være dårlige. Jeg er ikke interesseret. Danmark er mit land. Det er ikke noget nogen har lov til at give væk.

Hvad end der strømmer ind af argumenter omkring fremmedes krav på ophold i Danmar er svaret: Synd. Skrid. Statsborgerskab? Synd. Skrid. Født her? Synd. Skrid. Intelligent og ren straffeattest? Synd. Skrid. Ud af mit land! Min hensyntagen starter og slutter med hvad der er bedst for Danmark og det danske folk.

BONUS: Man kan også benytte ovenstående indsigt i relation til det hyperautistiske tidsspilde omkring hvilken specifik styreform Danmark burde have i en teoretisk fremtid. Er du forskånet for denne debat, så pris dig lykkelig. Det er en slags ideologisk snobberi, som indsnævrer løsningsmulighederne for at opnå et dansk Danmark. Hvis man foretager sig en masse fornuftige, aktive ting, så er det da en ok hobby at debattere den mest optimale ideologi at implementere, men hvis det er ens eneste bidrag, så nej tak. Der må da være noget man kan levere af intellektuel eller praktisk karakter, udover virkelighedsfjerne, navlepillende LARP-sessioner. Det børe være ispinden man kan få, når man har udført sine huslige pligter.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
ClausKristian NissOlmerGustaf TrolleJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

“Der er et ret vigtigt spørgsmål omkring Danmarks skæbnekamp: På hvilket grundlag kæmper vi? Der er nemlig en tendens til at blive akademisk og autistisk detaljeorienteret omkring ting, der måske ikke er relevante at have som fokus.”

Præcis.

Jeg følger de modige frihedskæmper i Nordfront, og jeg ser ofte folk som prøver at forplumre debaten omkring deres arbejde, med flueknepperi omkring detaljer som er ligegyldig lige pt.

Efter min mening så handler det her og nu, kun om at stoppe strømmen af fremmede, og få de som bor her sendt hjem. Det handler 100% om vores børns fremtid.

Og så ser jeg en eller anden klaphat diskutere om hvem der skal være landsfader, i en teoretisk fremtid. Hold nu op for pokker.

Husk de 14 ord. “We must secure the existence of our people and a future for white children”

Godt skrevet Hr. Boatsinker.

Johnny
Gæst
Johnny

Muslimerne er jo blot et symptom. Jøderne og deres samfundsfjendsk arbejde er vores primære mål, at sætte en stopper for. Fjern jøden, og vi kan slippe af med sygdommen.

Morten Norup
Gæst

Fint skriv og i den grad essensen af problemet med hovedparten af Alt-right (Alt-Kike?).

Derudover er det et forsvindende lille segment, der evner at studere de historiske og religiøse årsager til Vestens destruktion.
– For ateister må vel undre sig blot en anelse over hvorfra det endeløse had til “europæerne” stammer.
Det er faktisk hele essensen bag svaret og løsningen.

PS. Imod en degenereret moral, et kommunistisk styre, sodomitternes pædofile overgreb samt Jødernes indførsel af de muslimske agitator findes der kun een løsning, nemlig Bibeltro kristendom, som I øvrigt intet har at gøre med den kvindagtige og pervertede folkekirke.
– Og nej, den feministerne brillerne Johan Nord er ikke en Bibeltro kristen.

God dag til alle.

PS. Kevin Macdonald er pligtlæsning.
– Og ikke blot “Culture of Critique.

Mvh.

Morten Norup
Gæst

Elendig auto ordbog

Johnny
Gæst
Johnny

Haha ja den kan godt være irriterende.

Gustaf Trolle
Gæst
Gustaf Trolle

Jeg kan ikke se din logik. På den ene side skal vi være pragmatiske og tilsidesætte ideologiske præferencer, men samtidigt udpeger du en særlig version af kristendommen og 100% fokus på jøderne som den eneste vej frem?

Så længe målet er at sikre fædrelandet, er vejen dertil vel ligegyldig?

Oversætteren
Skribent

Og hvad gør man så med etniske Danskere, der ikke er loyale overfor deres hjemland? Mange direkte modarbejder jo deres nations eksistens faktisk..

Johnny
Gæst
Johnny

Det er et svært spørgsmål at besvare. Der er så mange faktorer der spiller ind.

Hvor bor de? Hvor tæt er de på multikultur? Hvad er deres sociale status? Hvor langt oppe i røven har de deres hovedet?

Hvad jeg typisk ser er at, de bor langt væk fra multikulturen, bor i et velhavende nabolag. De er såkaldte champagne socialister. Og du kan ikke omvende dem.

Men det korte svar er, kødkværn.

Kristian Niss
Gæst

De skal uddannes. Ikke i jødelort, men i naturlov. De fleste er bare misledt, og dem der er Onde eller har begået groft folkeforædderi skal retsforfølges.

Kristian Niss
Gæst

Hvis du har det ligesom “Claus”, så ansøg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Fremragende artikel. Bravo Bravo Bravo! Kunne ikke være mere enig. Så længe man arbejder ud fra sætningen “Vi skal sikre vort folks eksistens og en fremtid for danske børn.” så er man på rette spor. Og vore ledere skal altid arbejde ud fra “Hvad er bedst for det danske folk og dermed Danmark. Vi har en indfødt ret til vores landområde punktum.