Hjem / Andet / Amerikanske Demokrater får en usædvanligt dårlig idé
Ugandan opposition lawmakers fight with plain-clothes security personnel in the parliament while protesting a proposed age limit amendment bill debate to change the constitution for the extension of the president's rule, in Kampala, Uganda September 27, 2017. REUTERS/James Akena

Amerikanske Demokrater får en usædvanligt dårlig idé

Til november er der valg i USA. Det drejer sig, foruden en række guvernørvalg, om at vælge 33 af de i alt 100 medlemmer af det amerikanske senat samt alle 435 medlemmer af repræsentanternes hus.

I sammenhæng med dette valg står Demokraterne over for en skæbnesvanger beslutning—skal de åbent tilkendegive deres ønske om at omdanne USA til et brunt land uden grænser, eller skal de vælge en marginalt mere status quo-venlig tilgang, der lidt endnu lader den hvide befolkning tro, de er ved roret?

Nærmere betegnet skal Demokraterne stemme om, hvorvidt de ønsker at afskaffe Immigration and Customs Enforcement (ICE), den myndighed, hvis opgave det bl.a. er at stå for at anholde og deportere illegale indvandrere. En sådan afskaffelse støttes allerede af samtlige demokratiske medlemmer af det amerikanske senat.

Dette er selvfølgelig en helt enormt dårlig idé. Som man kan læse på side 72 af denne undersøgelse, er 69% af amerikanere imod at afskaffe ICE. Blandt republikanske vælgere er 78% imod, mens det gælder for 73% af uafhængige vælgere. Selv blandt demokratiske vælgere er hele 59% modstandere af de facto åbne grænser.

At Demokraterne til trods for disse tal overvejer at gå til valg på “afskaf grænsesikkerhed”, viser vel bare, at partiet er styret af en forstandsløs (((klovnesekt))), hvis eneste mål er at værdisignalere til brune mennesker. Normalt ville dette næppe være en god ting, men når det med stor sandsynlighed vil skade dem til valget, kan man kun fryde sig.

I dag består den demokratiske partitop stadigvæk primært af jøder og hvide mennesker. Når de allerede nu opfører sig så dumt, som de gør, kan det være svært at danne sig et billede af, hvilken containerbrand, det vil udvikle sig til, når det engang fuldkomment er i hænderne på junglefolk med en gennemsnitlig IQ på under 90.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Max von LützowburgEric KreutzmannOversætterenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Har republikanerne ikke flertal i både repræsentanternes hus, og senatet?

Oversætteren
Skribent

Underligt at de ikke skifter kurs, når den nu ikke virker længere..

burg
Gæst
burg

Måske er det en bedre idé, at lade det vilde Vesten genopstå? Så kunne der nok komme lidt grobund, for lokale fællesskaber.

Jeg tænker faktisk, at de mere moderate indenfor indvandring/integration er en større fjende, på længere sigt…

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Folk stemmer jo alligevel i høj grad efter deres økonomiske interesser og standsmæssige baggrund. Indvandring er nedprioriteret i folkets bevidsthed. Konsekvenserne ved det kan ikke ses nu og her.