Hjem / Samfund / Zimbabwe fejrer VM sejr

Zimbabwe fejrer VM sejr

Det er med stor glæde at Dagensblæser vil ønske Zimbabwe tillykke med den store sejr, som det første Afrikanske land der har vundet VM!

Kampen endte 4-2 med nogle sublime mål blandt andet fra de dygtige afrikanske spiller på Zimbabwes landshold.

En hændelse af den kaliber giver selvfølgelig anledning til fejring, kontra de Kroatiske gader hvor nederlaget til den ikke så velstående Afrikanske nation var et slag lige i ansigtet på selv den værste nazi-racist. Men nok om dårlige tabere! Lad os alle tage indtrykkene ind og nyde hvordan man fejrer en VM sejr på rigtig Afrikansk maner.

Som vi kan se er Zimbabwes befolkning i højt humør, og godt i færd med at fejre den smukke sejr. De var endda så glade at selv politi som var på arbejde, ikke kunne lade være med at deltage i festlighederne.

Nu kan det være at læseren undrer sig over hvorfor der i videoen om festlighederne indgår Franske gade og bynavne, men fortvivl ej, Dagensblæser har det fra sikre kilder at det med sikkerhed ikke er Frankrig der er tale om. Frankrig er vel et europæisk land, og Dagensblæser er ret sikker på at ingen af det europæiske folkeslag er negere? Men vent… www.dr.dk/ligetil/frankrig-vinder-vm-finalen-i-fodbold

“Frankrig vinder VM finalen i fodbold”? Det må være en fejl må det ikke? Det må være en fejl må det ikke, er det mere af DRs løgnerpresse smuds? 

Vent lidt, flagene i videoen fra fejringen er ikke Zimbabwes flag, det er Frankrigs. Og det er slet ikke en fejring i Afrika, det er negere der komplet terroriserer de franske gader, Champs-Elysées ligner en afrikansk krigszone.
Det kan være svært at tage ind, men det er altså det punkt nogle europæiske lande har nået. Et landshold hvor mere end halvdelen af spillerne er afrikanere, gader der svømmer i negere og perkere, biler som bliver væltet, butikker der bliver smadret, brandvæsen som med nød og næppe slipper forbi horderne af negere. Det ligner en scene fra “planet of the apes” forskellen er bare at det altså er virkeligheden.
Forhåbentlig kan dette vanvid få nogle Franskmænd til at åbne øjnene op for hvad der er ved at ske med deres land – de ikke engang kan fejre en VM sejr uden at det bliver anarki lignende tilstande. Vi så endda en Inder skrive en youtube kommentar der lød på “wtf, its safer in Delhi”, ja han har ret, Frankrigs gader, i hvad der burde være en fejringens tid, er tættere på et 3. Verdens shithole end et reelt 3. Verdens land er.

Da vi ikke er helt grønne når det kommer til disse såkaldte “chimp outs” (negere der går amok på stor skala) er der faktisk udviklet en skala. Ud fra denne skala kan vi placere Frankrig efter VM på klasse 3 da vi ikke har set en nøgen neger på nogle af videoerne (gudskelov), det er alvorligt nok, men heldigvis ikke ligesom “Chicago riots” som var et klasse 5 tilfælde, læseren opfordres til at læse om denne hændelse og de modige “roof koreans”, det er øjenåbnende.

Sammenligner man det vanvid som foregår i Frankrig med gaderne i Kroatien, kunne kontrasten ikke være større.

Folket står og synger sammen, ingen vold, ingen brande, ingen tåregas, ingen indbrud, ingen vendte biler eller dødsfald. Ja du læste rigtigt, “dødsfald”, mindst to mennesker har mistet livet i det nationale chimp-out som foregik i Frankrig. Men hvad er den tydeligste forskel, chimp-outet til side? Hvide mennesker så langt øjet rækker, de tabte finalen men de fejrer deres sølvmedalje på bedste vis. Kroatiens civiliseret og fredlige befolkning står sammen som et land, og et folk. Alle de smilende mænd, kvinder og børn der står trygt sammen og fejrer deres nations resultat. Det er sådan et trygt, hvidt land, ser ud.

Noget der i dagens Europa er en sand sjældenhed. Kan du forestille dig at stå og fejre en sejr, sammen med hundredetusinder af mennesker der deler dit blod? Man kan da umuligt sammenligne disse to videoer og tænke at negerhorderne er vejen frem for Europa? Når vi sidder her på side linjerne og kan se hvad for en fremtid vores politikere prøve at skabe for os, er det umuligt for mænd og kvinder af moral og stærk karakter at bare se på imens Danmark med små men hastige skridt bevæger sig imod Frankrig. Hvis du har venner der er hjernevaskede nok, til at tro på helvedes eksperimentet der foregår imod vores folk, vil vi råde dig til at vise dem de to videoer fra denne artikel, ved siden af hinanden. Lad dem se den fremtid dem og deres nære går i møde, lad dem se hvad DRs propaganda prøver at undertrykke. De behøver ikke at tænke på politik, bare om de vil være Kroatien eller Frankrig, tryghed eller frygt, liv eller død.

Dagensblæser håber for alle de Franske brødre vi har, at de kan overkomme denne forfærdelige tilstand og redde deres land. Negerne er nemme at slå tilbage og (((regeringen))) kan væltes (i minecraft). Frankrig skal finde styrken og sammenholdet, og det samme skal vi i Danmark hvis vi vil undgå at skulle klassificere vores egne chimpouts.

Om Gæsteskribent

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
DanielOversætterenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Et YouTube link, med mere chimpout.

youtu.be/HCTi62_1Z1s

Daniel
Gæst
Daniel

Nyt fra KlovneSverige (((Sverigedemokraterna))) går nu ind for homoadoptioner
www.friatider.se/sd-v-nder-s-ger-nu-ja-till-homoadoptioner
Jeg kan ikke længere se forskel på SD og de andre 7kløverpartier mere i Sverige. Heldigvis har svenskerne hele to partier der går ind for hjemsendelser som man kan stemme på (NMR og AfS)

Daniel
Gæst
Daniel

Jo. Men at de cucker så meget (meget mere end kristendemokraterne i Danmark som ikke ligefrem er nationalister) er stadigvæk noget jeg er skuffet over. Jeg tror at de cucker så meget at de får mange skubbet over til AfS og NMR om fire år. Om tre valg så er AfS større end SD.

Oversætteren
Skribent

Jeg savner Rhodesia..