Hjem / Verden / Eritreas snyltermasser ydmyget i schweizisk ret

Eritreas snyltermasser ydmyget i schweizisk ret

Hver gruppe der kommer fra fjerne kontinenter til det nordlige Europa, har hver deres narrativ og klynkehistorier om hvorfor deres rejse til den anden ende af jordkloden, for at suge på lappen er gyldig. Nogen var så heldige at bo i et land med krigshandlinger i udvalgte områder, og derfor måtte de flygte til… ja, 1.000 kilometer væk. Og så ekstra 2.000 kilometer. Og så lige 3.000 kilometer oven i hatten. Men det er super tilfældigt at rejsen ender i Smørhulseuropa, hvor forræderiske eliter har indført importmekanismer af denne brune plage. Ofte betegnet som “asylprocessen”; reelt blot en systematisering af befolkningsudskiftningen af de europæiske indfødte.

Men som sagt. Der er mange tynde historier fra de varme lande, om hvorfor præcis de skal babysittes på livstid hos hvide. Den værste går dog ubetinget til de rædselsfulde rumvæsennegere fra Eritrea (kun somaliere ser som race mere vanskabte ud end dem, for at være helt ærlig). Undskyldningen fra én og alle er, at de ikke vil udføre militærtjeneste. At rende rundt i længere tid med et stykke træ skåret som et gevær (som åbenbart også det fallerede tyske militær gør nu), er mere end disse gløderørspærekraniefødte typer vil udsætte sig selv for.

Det er disse luksuskujoner som Røde Kors huser og fodrer i tusindvis i Danmark, mens processen der skal gøre dem til danske statsborgere kører derudad. Negere der ikke vil udføre militærtjeneste. Danmark havde i øvrigt en anden situation i halvfemserne, hvor serbiske desertører fik fuld tudetid i medierne, fordi deres pinagtige svig kunne udløse fængselsstraf hvis de blev sendt tilbage. Det viste sig dog, at den milde straf ikke var værre end den danske ditto og uslingene måtte slukøret prøve lykken andensteds.

Selv menneskeaber kan trænes med lethed til at blive våbenføre supersoldater.

En enkelt elitestyrke med superchimps kunne formentlig nedkæmpe Eritreas hær på 14 dage.

Den går ikke længere i Schweiz. Alpelandet som er komplet oversvømmet af fremmede, trods deres selvstændighedsstatus udenfor galehuset EU, har fundet at stikke af fra værnepligt ikke er den gyldne billet til at sutte yveret på Milka-koen.

A Swiss court has struck a lethal blow against the fake “asylum” claims by Eritrean invaders in that country by ruling that being drafted into military service in that country is no grounds for “asylum.”

According to Switzerland’s Federal Administrative Court, rejected Eritrean “asylum seekers” may still be deported to their home country even if they face being called up for compulsory national service.

The court ruled that the deportation of asylum seekers whose application was rejected is “both legal and reasonable.”

The decision was made in response to an Eritrean’s appeal against the decision to deport him, which was submitted on the grounds that he would be forced to enlist in national service if he was returned to Eritrea.

The ruling is another legal blow to Eritreans whose “asylum requests” have been rejected after the same court ruled last August that Eritreans who had left the country after completing national service could be forcibly removed because there was no general danger in Eritrea.

Ud Schweiz. Ud af Europa. Det er ikke jeres hjem. Ikke tidligere, ikke nu, ikke i fremtiden. Skrid!

Så de dovne afrokujoner blev totalt ydmyget af retssystemet, som fandt at man ikke skal beskyttes på et andet kontinent for at stikke af, at man godt kan afvises og tilbagesendes og at forholdene i Eritrea generelt er fredelige (efter negerstandarder).

Løsningen på disse velfærdsparasitter, er ikke at behandle deres asylsager og fortælle dem at de desværre ikke kan blive fordi magelighed, ansvarsflugt og dovenskab ikke er brugbare noder til at spille deres klagende violinmusik med.

Nej, vi skal selvfølgelig af med vores asyslsystem, have landegrænser der eksisterer i kødrummet, og ikke blot som streger på et stykke papir. Vi skal have strenge visumregler for folk fra lande med uønskede elementer (d.v.s. alle lande), og hårde straffe for dem som bryder dem.

Dette vil reelt betyde at der kommer nul komma nul uønskede fremmede. Bare et lille tip til den hovedløse kyllingeregering på Borgen.

Men lad os lege at der stadig kommer lykkeriddere med for meget melanin og for lidt realitetssans. Så er det vand og brød i en måned. Ikke bare udrejse. Det skal svi lidt. Der skal være en beretning om hårde betingelser fra lille Danmark at tage med hjem til Lorteland. Uisolerede barakker, vand med myggelarver og en selvbetjeningsløkke i gården, som man hver dag kunne tjekke for livstrætte eritreafolk og andre ulovligt tilrejsende.

Som sagt, det kan lyde som grumme sager, nærmest sadistisk, men det er det ikke. For når man ikke kan få velfærd og livsophold, så kommer der ingen. Der kommer ingen. Ingen.

I-n-g-e-n.

Der skal ikke skrues på mange knapper for at stoppe fremmedtilstrømningen til Europa. Det er den simple sandhed, som politikere, mediefolk og interesseorganisationer ikke vil nævne.

Det samme gør sig gældende omkring afviklingen af multikultur og en fredelig repatriering af alle de fremmede. Det er ikke på nogen som helst måde en svær, endsige uoverkommelig opgave. Men det fortjener sin egen artikel, da dette lader til at være de sortpillede personer i vores periferis kæphest.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
KomponistenEric KreutzmannOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Østrig er allerede begyndt at tale om asylcentre udenfor Europas grænser. Det kommer til at ske. Det er bare et spørgsmål om tid..

Komponisten
Gæst
Komponisten

Utrolig at hvide mennesker skal køre hinanden rundt i love, paragraffer, grådige advokater, samt klynkeri om 1001 (((menneskerettigheder))) og andre tudehistorier om gibsmedat fra de varme lande.

Hvis man er neger skal man bare ikke bo eller være i Europa, færdigt arbejde.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

For godt 70 år siden væltede en stor lastvogn, der var fyldt til randen med 6 mio. bananer. Hvis du ikke vil have negre i Europa, betyder det, at du vil udslette yderligere 6 mio. bananer.

Komponisten
Gæst
Komponisten

#removebanan