Muggiskøge symbol for Venstres totale forfald

Spred kærligheden

Hvis man er så uheldig at færdes på den del af de sociale medier der omhandler dansk politik, kan man have stødt ind i en promiskuøs indvandrerperson m/k ved navn Anahita Malakians. Hun er tilsyneladende fortaler for det nogen vil kalde “luderadfærd” eller “hyperpromiskuøs skøgeopførsel”. Hun er med andre ord Danmarks Kardashian.

Hendes opslag omhandler åbenbart blandt andet fortællinger fra hendes besøg på AIDS-klinikken, hvor hun testes for alverdens tilragede sygdomme fra hendes benspredende rundtur i det danske natteliv. Føj og fy.

Denne sørgelige eksistens og hendes udskejelser er i sig selv ikke værd at give spalteplads, men hun er tillige Venstre-politiker og indfletter dette faktum i sine opslag.

Det er det syge, forfaldne demokrati vi har i udpinte Danmark i 2018: de fremmede kan stemme, de fremmede kan stille op i vores højtbesungne valg, og selv når de ydmyger deres parti med en for normale mennesker totalt ulækker opførsel og livsførelse, så har det ingen konsekvenser.

Se det selv ved at søge på det ovenfor nævnte navn på for eksempel facebook. Det er ikke kønt på nogen som helst måde eller niveau. Jeg har lige spist aftensmad og jeg har rent faktisk kvalme nu.

Velbekomme, Venstre-vælgere. Kan I lide det? Har I masseimporteret jeres bedste folk? Behager gadebilledet jer? Blev det multikulturelle Danmark det i forventede? Nyder I jeres eksotiske kandidater?

 

Efterlad et svar

7 Kommentarer på "Muggiskøge symbol for Venstres totale forfald"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Eric Kreutzmann
Skribent

Der er akut brug for en handelsaftale med Iran, der indeholder dannelsesrejser til disse modbydelige skøger.

Morten Norup
Gæst

Nu må vi ikke ende med at promovere Jødernes løgne om iran omend det ikke just er det samme land, som før Israel smed Shaen på porten.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Er det her Natt Danelaw vi har besøg af? Det lyder som hans onde pen!

Claus
Gæst
Claus

Nej. En anden af landets største tænkere. En helt ingen har fortjent.

Johnny
Gæst
Johnny

Not all heroes wear capes.

Bjarne
Gæst
Bjarne

Cap? Like a flexfit cap, nigga? Alle mine ghetto perker helte bærer cap, adidas cardigan og nike air max.

Johnny
Gæst
Johnny

LOL