Hjem / Verden / Tjekkiet uddeler lussing til Italien: NEJ til negere!

Tjekkiet uddeler lussing til Italien: NEJ til negere!

Efter at den nye italienske regering, bedst repræsenteret af den handlekraftige Matteo Salvini, skiftede kurs angående systematisk masseimport af afrikanske lykkeriddere, så er det gået ret fint. Men alligevel har de tilsyneladende indhentet 450 yderligere sortskaller. Dem vil de gerne have fordelt og det er åbenbart premierminister Guiseppe Conte, der har gået med hatten i hånden og forsøgt at uddele denne menneskelige plage til hans EU-kolleger.

Nu går Tjekkiets premierminister Andrej Babis ud og giver Italien tørt på. Babis indser at selv et tykt bundt spaghetti bliver blødt og svækket, når det oversvømmes. Sidst de havde krisemøde omkring denne let undgåelige situation med snyltere, så blev de enige om at stoppe dette vanvid – IKKE fortsætte med at skibe sorte masser i land. Han siger at yderligere import og fordeling er vejen til helvede og hvem kan være uenig? Her er et citat fra Andrej Babis. Han taler blandt andet om, at de fik afskaffet de kvoter som Frankrig, Tyskland og andre hanrejsnationer ville uddele bøder og sanktioner for, hvis man ikke tog imod brune horder.

“We pushed hard at the last European Council meeting for quotas to be abandoned and for migrant redistribution to be voluntary. This was agreed on and we will abide by it. Taking in more migrants is going the wrong way.”

Udenrigsministeren Jan Hamácek supplerer:

“We will offer Italy other forms of aid—we are ready to help materially, financially, and even send our police officers to Italy, but as regards Prime Minister Conte’s request to take in asylum seekers—that will be rejected.”

Hamácek vil dog gerne støtte italiensk ledede sikkerhedsinitiativer der kan skabe ro i det libyske kystområde, så denne udrejselyst bringes til ophør.

Det lykkedes fint med distributionen af en lussing til Spaghetland, men ikke så meget med uddelingen af afrotæger.

Det mest opløftende er dog at regeringen i Tjekkiet bakkes op af en samlet opposition. Alle som én siger nej til negere.

The government’s stand has received support across the political spectrum. Opposition parties unanimously backed the government’s decision at the weekend, saying the only possible solution to the problem was to tighten EU border protection and solve the invasion problem in the countries where they originated.

Christian Democratic Party leader Pavel Belobrádek summed up the common viewpoint saying “we must help Italy, but not by pouring water into a leaky barrel.”

Tænk sig hvis vi havde et samlet Folketing der enstemmigt tog rollen som det danske folks stemme og beskytter. Utænkeligt. Men tænk engang. Et politisk styre, hvor man altid havde det danske folks interesser som sin styrepind. Hvor man i enhver given situation tænkte på hvorledes man kunne sikre sit folks eksistens og en fremtid for danske børn. Et Danmark uden de Radikale…. og de Konservative… og Enhedslisten…. og så videre.

Meget inspirerende.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenburgMorten NorupKikeUSkøger anmass Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Vi skal have et Danmark uden nogle der sidder i Folketinget pt, i de dage muslimerne holdt ramadan, i maj. Skrev de hemmeligt under på Marrakech-aftalen (sygt at opkalde en Europæisk aftale efter en by i Marokko). Medierne sagde blot at den handlede om mere støtte til især blinde, men man skrev under på mere migration fra fucking Afrika…

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Europas befolkning: “vi gider ikke flere muslimer.”

EU: “okay så, måske skal vi skrue bare en smule ned for den muslimske indvandring.”

— En halv time senere —

EU: “hey, hvad siger I til INFINITY NIGGERS?”

KikeU
Gæst
KikeU

Men de er jo ikke homofobe naziislamister der værdsætter kernefamilien, så bevares det er jo ikke noget problem ser du.

Morten Norup
Gæst

Det hele peger på snuderne.
Glem alt perkerne, det problem kan ikke løses før Jødernes opgør er klaret.

Oversætteren
Skribent

Sjovt som Tjekket er så vildt based. Det er min opfattelse, at Tjekkiet er lidt mere Vesteuropæisk end nogle af de andre østeuropæiske lande, men deres holdning til multikultur er godt nok så lidt vesteuropæisk som den kan blive..

Skøger anmass
Gæst
Skøger anmass

De har skam også taget skøgekulturen med sig mere end 6 million %. #removeskøge

Oversætteren
Skribent

Er det ligeså slemt som fx i Danmark?

KikeU
Gæst
KikeU

Det er næsten værre. Det er mere sandsynlig du finder en jomfru på Disko Dasko i Århus end det er at finde en kvinde i Tjekkiet der ikke har været pikkaruselleret af mindst 50.

burg
Gæst
burg

Måske er slaviske kvinder mindre monogame, end nordiske?

Oversætteren
Skribent

Mit indtryk er ellers, at det er lige omvendt..

burg
Gæst
burg

Alle ludere i Vesten kommer da fra Østen? Hvor har du fået det indtryk, fra virkeligheden, eller på et online forum?

Oversætteren
Skribent

Du har ret i, at mange prostituerede i Danmark er fra Østeuropa, men tænker, at det mest er et økonomisk spørgsmål. Men ja, de er nok ikke så rene derovre, som man måske går ud tro.. De har jo også adgang til prævention i vidt omfang..

burg
Gæst
burg

Tænker også på fødselsrater, som jo er værre i øst og syd, end her. Er bare ikke selv så vild med folk på den nationale fløj, der sviner nordiske kvinder til alt for meget. Synes det er demoraliserende faktisk, især for unge mænd.

Oversætteren
Skribent

Der er nu rigeligt, at kritisere nordiske kvinder for idag.. Sandheden er sandheden selvom nogle nok udfolder sig lidt for hysterisk i deres kritik..

Morten Norup
Gæst

(((Matteo Salvini)))