Hjem / Danmark / Politisk ordfører for Venstre: etnisk udrensning NU!

Politisk ordfører for Venstre: etnisk udrensning NU!

 

Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld. Jeg laver normalt aldrig klikfælder som overskrifter, men den synd har jeg med ret stor sikkerhed begået her. Lad mig opridse kort: Venstre er et parti som man svært kan respektere. Man kan næsten bedre respektere de Radikale, for de soler sig i det mindste i deres landsforræderi, og fortæller Gud og hver mand hvorfor de bør føres til kranen. De sviger deres forfædre med åben pande. Det er ulækkert og perverst, men et eller andet sted ærligt.

Venstre er en konstruktion fra et reklamebureau. Hvad skal vi sige for at narre flest mulige på én gang? Hvilke personer bør repræsentere os? Hvilken symbolpolitik kan bedst muligt dulme vælgerne og de akutte problemer de påpeger som vigtige? Nu har de åbenbart set at Nye Borgerlige er kommet langt med “se mine frikadellenationale patter” og har således som politisk ordfører valgt en kvinde ved navn Britt Bager.

“Jeg er altså mega interesseret i politik og, ligesom, mine holdninger er vildt relevante og sådan noget, ligesom”. Nej, bare rolig hun taler flydende i floskler og intetsigende korrektheder som den gennemsnitlige samfundsnedbrydende politiker i Klovnedanmark.

Kattedame på støttehjul, som skal skovle flere stemmer ind med neutrale holdninger og mere-af-det-samme-retorik. Ja, kvinder bør ikke involvere sig i politik eller ledelse, men de passer måske godt ind i det demokratiske spil med at manipulere, spille på følelser og tale i langdrag uden substans. Det danske demokrati er allerede i sin konstruktion en katastrofe og er gennem den fatale brøler med at give kvinder stemmeret, blevet et feminiseret, samfundsødelæggende system der trækker Danmark ud over afgrunden. Ikke et sted hvor man forventer personer, der kan levere brandtaler som får folket klappende op at stå og klar til at ofre livet for deres sejrsvisioner.

Hos Venstre har Inger Støjberg, mest kendt for at savle over en afghansk bager fra det kriminelle miljø, været den såkaldte strammer hos Venstre. Damen der ikke som sådan ønsker nogen redning af Danmark gennem en egentlig ukompliceret repatrieringspolitik, men blot vil semi-begrænse indstrømningen til Danmark og lave en række pinlige symbolpolitiske ting sammen med den øvrige klovneregering. Dette er Venstres bedste bud på (ikke) at løse den multikulturelle knude de selv har skabt.

Men Britt Bager kommer vel susende med en kæberasler til Svage Inger, og sender hende til tælling, mens hun råber “hallo søster Dummkopf, skulle du ikke smide de perkere ud eller hva’?!?”? Hun hagler vel kritik ned over Støjberg for kun at have svage udsagn og endnu svagere politik? Nej. Nej, nej, nej, nej. Britt Bager er som Venstre-klatrere er flest. Hun er de fremmedes ven. En modvægt til Auschwitz-Inger. En Yin til Ingers gaskammer-Yang.

I et program kaldet Lippert erklærer hun, at selvom Venstre har lavet små stramninger, så har det været med tårerne boblende frem og absolut ikke en tilfredsstillende politisk proces. Ingers pralen over udlændingepolitiske ligegyldigheder er gået Britt Bager på.

– Jeg er sikker på, at når du tager den alleryderste i vores parti på udlændingeområdet, som jo nok er Inger Støjberg, og så mig, der tegner hele partiet, så står vi nødvendigvis ikke samme sted, fortæller Britt Bager.

– Vi er 34 mandater, og vi repræsenterer rigtig mange vælgere, og de vælgere har heller ikke samme synspunkt på det her. Så jeg synes, det er en kæmpe styrke, at der er plads til debat i et folketingslokale, forklarer hun.

Det er fint der er plads til forskellighed angående holdninger, men disse to opmærksomhedssøgende skabninger bør begge to holde sig i hjemmet og passe deres børn. I vores kvindedominerede politiske landskab vil ingen, lige fra kommunisterne til de ekstreeeme unge i DFU, være med til på nogen måde at sikre eksistensen af det danske folk. Således kan man ikke forvente noget fornuftigt fra det dominerende regeringsparti. Partiet hvor Inger Støjberg skulle være “den alleryderste”. Men hvis de havde en vision der gik længere end næste valg, og blot en flig af overlevelsestrang på Danmarks vegne, så valgte de en stærk person til at tegne Venstres politik. En person der kunne løsne op for den lammende politiske korrekthed og begynde for første gang i moderne tid at tage folkets interesser med sig ind på Borgen. At begynde at adressere det multikulturelle helvede. At påtage sig skylden. Og arbejde for en løsning.

Sådan burde Venstre repræsentere sin ghetto- og udlændingepolitik.

Nu giver jeg gerne gode råd, og ovenstående er det bedste man kan give til Venstre. At placere en intetsigende “midtersøgende” (ekstremistisk befolkningsudskifter), søvndyssende blondine som den person der skal udstikke tåbevisionerne, udstiller det kønsløse, handlingslammede Venstre. Men reklamebureauet har med sikkerhed givet dem alle de rigtige råd, og Britt Bager passer formentlig perfekt ind i deres medieprofil. Eller noget.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Max von LützowMorten Norupשלמה חיימוביץ 'גולדשטייןJohnnyburg Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Systemet kan ikke redde os.. Kun os selv..

Morten Norup
Gæst

Først når de moderne europæere vågner af dvalen og aktivt søger et totalt opgør med dekaders ondsindet indoktrinering, endeløs perversion af videnskaben samt et gennemført identitetstyveri og naturligvis begraver hovmodet sammen med den jødiske sociologi og udviklingslære (evolutionsteorien), da vil det være muligt at redde osv. selv og på det tidspunkt får snuderne og deres håndlangere det varmt, I bogstaveligt forstand. (Her henviser jeg til Obadiah’a profesi over Edom, som er snuderne).

Book of Obadiah 1:18
“And the house of Jacob shall be a fire, and the house of Joseph a flame, and the house of Esau stubble: and they shall be kindled in them, and shall devour them: and there shall be no remains of the house of Esau, for the Lord hath spoken it. ”

Mvh.

Morten Norup
Gæst

Til de Bibel-svage, så er Jacob (også kaldet Israel, der kommer af “Ish ra El”, som betyder, “manden, der hersker med Gud”) den hvide race.
Joseph er fader til de 2 stammer Efraim (UK), og Manasse (USA).

Oversætteren
Skribent

Er evolutionsteorien et problem? Jeg tænker umiddelbart mere, at den kan hjælpe os ud af vores problemer?

burg
Gæst
burg

lol.

Morten Norup
Gæst

Men udbred endeligt hvorledes du ser det som en hjælp?

burg
Gæst
burg

Skal jeg også redegøre for, hvordan tyngdekraften hjælper den hvide race?

Hold nu op, gå ned til en hundeavler og hør lidt om, hvordan de laver ny hunderacer, hvis du ikke tror på evolution.

Morten Norup
Gæst

Det pinagtige udsagn demonstrerer da med al ønskelig tydelighed din svage begavelse eller i hvert fald din ugidelighed ift. at sætte dig ind i de ting, du gør dig klog på. Læs nu lidt op på din religions dogmer inden du gør dig selv yderligere til grin.
Som tidligere opdrætter, hundetræner og frivillig ved Dansk Kennelklub og Schæferhundeklubben har jeg en smule indblik i emnet.

1) Kan du overhovedet dokumentere at tyngdekraften eksisterer så giver jeg en tur på Noma til dig og en ven.

2) Udbred lige hvordan hundeavl har at gøre med troen på at vi nedstammer fra sten og senere endnu aber.
– Man har aldrig kunnet bevise en egentlig evolution (i.e. den jødiske perversion af videnskaben), altså stammer alle hunde fra samme forfader, – nemlig en hund og ikke en amøbe.

Johnny
Gæst
Johnny

Lidt off-topic.

En Tysk platak fra 1932 spåede at Frankrig vill blive 100% muggie, inden for 100 år

twitter.com/_demog/status/1018583422480994304

Johnny
Gæst
Johnny

Dansk politik er som en snegl der langsomt kravler der ud af, og efterlader en slimet spor af middelmådighed.

Der næsten ingen forskel på vores partier. Hvor er det ægte alternativ i dansk politik?

שלמה חיימוביץ \'גולדשטיין
Gæst
שלמה חיימוביץ \'גולדשטיין

Det er os

Morten Norup
Gæst

Johnny,

Grunden til at jøde-magten agiterede så voldsomt for indførslen af demokrati (flertalstyranni) er masserne altid har været let-påvirkelige, ubegavede og i deres følelsers vold.

Morten Norup
Gæst

Johnny,

Ps. der findes ikke eet eneste parti hvis ordførere g folk, der kan komme i nærheden af en magtposition, ikke enten er blevet komplimenteret* eller bliver slagtet af (((pressen))), der kommer ALDRIG et politisk alternativ – det tør man ikke tillade efter Hitlers flotte succes.

Det er ikke 2vanvittige konspirationer” at vore meningsdannere, politikere, journalister, embedsmænd mv. er valgt gennem diverse loger ect. for at undgå modstand.

Morten Norup
Gæst

Mange tak Johnny! Vigtigt. Den skal bruges i mine programmer.

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Hun ville aldrig få min stemme! Hun har ikke danskernes interesser på hjerte og dermed ikke min.