Hjem / Indsigt / Nationalister til aktion for virke- og ytringsfrihed

Nationalister til aktion for virke- og ytringsfrihed

Ytringsfrihed er mere end blot friheden til at beskrive sine fjender, som man har lyst og fægte med den verbale klinge man synes bedst fungerer. Det er også friheden til at kunne eksistere i den infrastruktur der skal være tilgængelig for alle. I dag er det ikke blot elektricitet, vandforsyning, gas (oy vey) eller et telefonabonnement der skal være ukrænkelige for betalende kunder. Det er også basale tjenester som adgang til kommunikationsmonopoler og betalingstjenester. Disse to livsvigtige ting er blevet taget som gidsler af en rodløs, globalistisk elite af møntklippende kyllingesvingere, i deres modbydelige krig mod hvide dissidenter der kæmper for deres folks eksistens. Kunne de lukke for brave nationalisters vand, gjorde de også det.

Kampagnen for at få et politisk indgreb er undervejs. Vi kan ikke stable vores egne betalingssystemer på benene, da de nuværende kortmastodonter har muligheden for at stoppe en alternativ infrastruktur. Det er hvad egen research og ekspertbistand har nået frem til. Lige nu er kryptovaluta det eneste alternativ.

Løsningen er, at tvinge virksomheder som (((PayPal))) og platforme som Twitter til via lovgivningens vej at stoppe deres diskrimination og terrorvirksomhed mod anderledes tænkende, lovlydige hvide enkeltpersoner og organisationer.

Er det muligt? Det vil vise sig. Vejen mod sejr er i hvert fald afhængig af, at man prøver sit bedste og kæmper det man kan. Defaitisme er i den grad vores andenværste fjende, og det tjener ikke vores sag at male Fanden på væggen 7 dage om ugen. Althøjren og hvid nationalisme har en kraftig stemme, og kan udmærket skabe opmærksomhed omkring en dagsorden.

Se denne Red Ice video fra Lana Lokteff som ganske fint beskriver hvad problemet er og hvad løsningen kan være.

Støt i øvrigt Red Ice, der igen er under angreb for deres aktivisme. Køb en t-shirt eller giv en klat shekels direkte.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
burgBjarneClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Red ice har generelt et meget højt niveau.. Man kunne kalde dem Nordens Grænse light..

Bjarne
Gæst
Bjarne

Red Ice producerer materiale af virkelig høj kvalitet. Hvor mange normies er ikke blevet fanget af deres flotte videoer og nænsomt ført, med Heinz og Lana i hånden, til deres første red pill?

burg
Gæst
burg

– “Heinz og Lana”

jeg døde, lol