Hjem / Danmark / Radikale vil masseimportere fremmede (LOL)

Radikale vil masseimportere fremmede (LOL)

Som tidligere nævnt på Dagens Blæser så er de Radikale politikeres landsforræderi nærmest forfriskende. De har et inspirerende gå-på-mod i deres ensidigt landsødelæggende forræderiske politik. Der er ingen uld-i-mund…

“JA, vi står bag multikulturen.”

“JA, vi er bedøvende ligeglade med om I bliver voldtaget, røvet eller hvad end I har af ubelejlige hændelser.”

“JA, vi ser neutralt på at kvarter for kvarter, by for by fyldes med hundredtusindvis af ulandsfolk.”

“JA, vi vil af med Danmarks grænser og nedlægge alle nationalstater. Læg jer til at dø. leverpostejsgnaskende, cis-heteronormative, hvide danskerdjævle.”

Men det går ikke stærkt nok. Det har taget over 50 år at nå den første million. Og det er stadig under halvdelen af nyfødte der er brune nydanskere. Dafuq, Løkke, åbn nu lige døren helt op!

En af de største udfordringer for dansk økonomi er, at der simpelthen ikke er hænder nok her i landet til at udføre alt det arbejde, som både den offentlige og den private sektor har brug for.

Og derfor skal det gøres markant lettere for udlændinge – også fra lande udenfor EU – at komme hertil og tage et job.

Sådan lyder det fra Martin Lidegaard, Det Radikale Venstres finansordfører, i et interview med TV 2s politiske redaktør Anders Langballe.

– Tag bare den offentlige sektor: Her mangler der lige nu 4000 pædagoger. Jeg tror, at det er hvert andet plejehjem, der mangler sosu-assistenter. Vi mangler sygeplejersker og læger. Det samme gør sig gældende i den private sektor. Der er mange virksomheder, som ikke kan producere de varer, de gerne vil, siger Martin Lidegaard.

Han fortæller efterfølgende, at det blandt andet havner om at støvsuge skabninger op i Nordafrika og tømme posen udover Danmark. Pudsigt nok er løsningen det stik modsatte af Lidegaard og fremmedlobbyens kurs. Vi har ikke brug for pædagoger. Uden de fremmede ville disse misopdragende børneforpestere være arbejdsløse i stor stil og kunne bruges i andre, mere produktive brancher. For eksempel ældreplejen. Og læger, hvis de kun skulle koncentrere sig om danske patienter, ville have en lav arbejdsbyrde. Sundhedsvæsenet drænes af de ufattelige mængder fremmede. Vores nyttige (og unyttige) hænder har travlt med at servicere de sorte og brune masser på alle offentlige niveauer.

Løsningen er at vise de fremmede døren og genetablere et dansk Danmark. En overkommelig opgave.

Danmarkshistoriens uden sammenligning største forræderi var importen af “gæstearbejdere”, der blev startskuddet til befolkningsudskiftningen og den demografiske katastrofekurs, som truer med at blive et decideret folkemord. De Radikale siger “MUMS MUMS, MERE TAK!”, og klynker om mangel her og der.

Dansk Folkeparti indvender mod Lidegaard (korrekt), at der da er rigelig indstrømning af tusindvis af fremmede og at de Radikale og Udansk Industri aldrig kan få nok.

Men løsningen nævnes ikke. Den er ikke ønsket, for den er synonym med eksistensen af det danske folk og en fremtid med masser og masser af danske børn.

Det er bare at sætte incitamenterne på plads og genskabe en familievenlig kultur på alle områder.

Her er dine danske arbejdere, Lidegaard!

Vi skal have et dansk Danmark. Vi skal selv skabe fremtidens danskere. Det vi ikke kan formå at producere af såvel goder som skrammel, det må andre så producere. Løsningen er ALDRIG at fylde landet op med fremmede. Men en konsekvens af den hidtidige diskurs er at sende forrædere for en dommer, for de ufattelige forbrydelser der allerede er sket. Kranerne venter.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

De Radikale kunne jo starte med at fjerne alle arbejdsløse udlændinge fra landet.. Efter det kan vi snakke om mangel på arbejdskraft.. Men det vil de jo nok ikke.. Fordi det har aldrig handlet om økonomi..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ret vildt at arbejde så hårdt for sit eget lands ødelæggelse…