Hjem / Danmark / Åbenlys inuitimperialisme: ICC Grønland

Åbenlys inuitimperialisme: ICC Grønland

Vi har hørt om (((Isi Foighel))), der i Folketinget gennem mange år arbejdede for at bortrive Grønland fra Moder Danmark og det danske folk. Vi har set inuitter med ufattelig frækhed åbent tale om selvstændighed, og permanent inuitkolonisering af denne juvel af en ø. Vi har set dem lave provokationer på Grundlovsdag. Vi har set en valgkamp vedrørende deres plastikparlament, hvor deres storhedsvanvid ikke blev mødt af indgreb fra én eneste danske politiker. Ikke engang statsministeren, der tværtimod opildnede dem og omtalte dem som en separat nation!

Vi har kort og godt fundet os i rigtig meget fra dette tilvandrede fangerfolk.

Men det stopper ikke der. Har du hørt om ICC? Det står for Inuit Circumpolar Council. Det er en imperialistisk organisation, som søger at implementere hvad end de beslutter i den lovgivning, der hersker hvor inuitterne har slået sig ned. Dette inkluderer i højeste grad Grønland, som vedtager egne love og regler, mens danskerne på frækkeste vis holdes uden for indflydelse. På deres egen ø. Man må bide sig diskret i fingeren for at håndtere sin berettigede vrede.

ICC Greenland participates engaged in international, regional, national and local forums to establish dialogue and advocate for the incorporation of the resolutions and actions through the member organizations of ICC Greenland and the society to contribute to the national understanding and nation building. Furthermore the organization helps to assist and advise the public authorities and private sector to implement the decisions and policies adopted by the ICC so far as possible that it will be incorporated into Greenlandic legislation etc.

Det står sort på hvidt. Ikke at de i øvrigt lægger skjul på det, men de har foruden deres fornærmende, såkaldte hjemmestyre altså også sideløbende en organisation der åbent taler om nationsskabelse. En nation af inuitter på stjålet land.

Dansk land.

Så vågner du op, Lars Løkke Rasmussen. Giv ordren til hæren om at slå dette organiserede oprør ned NU! Spaniolerne fik smidt muhamedanerne på porten (en stund) efter mange århundreder med en uværdig eksistens som andenrangsfolk på eget territorie. Danskerne har en langt nemmere opgave med dette barnlige, lastfyldte folkefærd.

Kære inuitter: Grønland tilhører ikke jer. Vi danskere havde håbet på en form for fredelig sameksistens, når vi i en nær fremtid vil gøre Grønland pæredansk igen. Men jeres frækhed er for stor og vores tålmodighed er brugt op. Valgkampen i år var den fede sæl som fik isflagen til at flække. Nok er nok.

Jeres imperialistiske organisation har hærget længe nok og forgiftet vores ø alt rigeligt. Som tidligere udbasuneret kan vi finde en plads til jer langt, langt, langt nordpå. Men alle de nuværende byer, det være sig Godthåb, Sønder Strømfjord, Sukkertoppen eller Julianehåb, er officielt udpegede som rent danske områder. I spiller stort og I vil tabe stort.

Danmark og Grønland for danskerne. Må utallige danske børnefamiliers trivsel og mangfoldighed være det fremtidige bevis på inuittens uddrivelse.

Jeg tjekkede min hjerne grundigt med mit tålmod-o-meter, og det viste intet udslag. Dette resultat stemte overens med min egen fornemmelse, der ligeledes pegede i retning af opbrugt tålmodighed med den tundramongolske frækhed.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
OlmerEric KreutzmannburgClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Vrede Intensiveres”

Johnny
Gæst
Johnny

Inuiter, ud på en isflage med dem allesammen, og send dem sydpå til Haiti.

Hvis isen så smelter på halvvejen, tja bom bom.

Tom Venster
Gæst

Hahaha! Liker disse artiklene om inuitplagen. Dette folket er vel først og fremst et bevis på at ikke alle nordboere er av høy kvalitet. Det ville jo vært KJEMPESYND om noen kastet dem på havet :DDD

burg
Gæst
burg

Eskimoer er beviset på, at “kold-vinter-teorien” er idiotisk.

Oversætteren
Skribent

Haha.. De er indavlet..

burg
Gæst
burg

At tro på en hjemmebrygget evolutionsteori, er ærligt talt idiotisk.

Danskerne var da også særdeles få i sin tid, men derfor udviklede vi os jo stadig til det folk vi er i dag…

Helt ærligt, glem alt om idiotiske evolutionsteorier… Bare elsk dit folk, og sørg for at det bevares.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Kold vinter-teorien siger, at høj IQ er resultatet af landbrug i kolde klimaer. Eskimoer forlod ikke jægerstenalderen før de kom i kontakt med europæere i løbet af sidste årtusinde. Den evolutionære mekanisme, der iflg. kold vinter-teorien skulle føre til øget intelligens, har altså ikke påvirket eskimoer og andre arktiske folkeslag, hvorfor disse heller ikke er blevet klodens mest intelligente.

Men faktisk har inuitterne en højere IQ end lignende folkeslag. Indianere ligger omkring 85 i gennemsnit, mens inuitter har en gennemsnitlig IQ på ca. 90.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Arktisaboriginerne bør være særdeles glade for, at jeg ikke har Minecraft installeret på min computer.

Olmer
Blæser læser
Olmer

En relativt nem måde at få bugt med den ø stjælende inuit på.. sænk prisen på guldøl og snaps til næsten ingenting. Så er det ret hurtigt overstået. Bevares der er noget shlomo over det men vi kan jo se det virker..