Hjem / Indsigt / Ungarn slår alarm. Vil Danmark lytte? (*ADVARSEL: gennemført sy’t*)

Ungarn slår alarm. Vil Danmark lytte? (*ADVARSEL: gennemført sy’t*)

Ok. Danmark er infiltreret i alverdens lort. Det er ingen nyhed jeg her bringer til torvs. Hver gang Danmarks skiftende regereinger og udsendinge tilslutter sig noget over- og internationalt organs vilje, så er det med rimelig sikkerhed til skade for os. Bevares, en eller anden sperg kan nok finde noget som “aaaackshhually” er til gavn for vores nation, men generelt så er er EU, NATO, FN, med mere, ulyksaglige  tragedier som vedblivende skyller ind over os og spreder hver deres kræftbylder i vores lille samfund.

Menneskerettigheder, flygtningekonventioner og aftaler omkring indvandring er alle usminkede midler til at smadre hvide nationalstater generelt og Danmark specifikt. Det er åbenlyst at det ikke er til fordel for det danske folk, at overlade suverænitet til organer som vil afsætte verdens bioaffald til os og tildele dem rettigheder på bekostning af vores forfædres blod og sved; vores efterkommeres hellige arv.

Ungarn hører alarmklokkerne ringe højt og trækker sig nu fra FN’s migrationsaftale inden den er færdig. Indholdet er uhyggeligt og titlen på planen afslører det.

Hungary has said it will withdraw from a new UN migration pact before its final approval and called the agreement a “threat to the world.”

The Global Compact For Safe, Orderly and Regular Migration was approved by every UN member nation except the United States, which withdrew from the agreement last year.

Hungarian Foreign Minister Peter Szijjarto said the pact goes “entirely against Hungary’s security interests” and that it posed a threat to the world because it “could inspire millions” of migrants. He said the agreement was “extreme, biased and facilitates migration.”

Szijjarto said the premise of the UN migration pact was that migration is “a good and inevitable phenomenon” but that Hungary considers migration “a bad process, which has extremely serious security implications.”

Så den ungarnske regering ser ganske rigtigt at en systematisk import af en uendelig strøm af negere er en trussel mod verden. Det er en aftale som formelt skal forpligte hvide lande til at overtage lortelandes (jeg prøver at undgå ordet kneppeaffald på Dagens Blæser) overskudsavl, på  “sikker, regelmæssig vis, i god ro og orden”(!).

Godt at Ungarn trækker stikket og gentager deres standpunkt om, at de ikke ønsker at være endnu et offer for globalismens krav om masseindvandring og multikultur. Godt for dem. Hold kursen. Og alt det der.

Men foruden Ungarn og USA har alle lande sagt god for denne klodekvælende omvæltning af det vi har kendt som civilisationer hidtil. Det inkluderer Danmark! Vi har tilsluttet os noget der hedder The Global Compact For Safe, Orderly and Regular Migration!

FN-organet International Organisation For Migration er ledet af William Lacy Swing om hvem man kan lære at,

Swing, a former U.S. ambassador, has previously demanded the European Union (EU) open her borders to migrants and described endless third world migration to Europe as “inevitable”.

Selve hjemmesiden for organisationen, hvor aftalens komplet sindssyge krav og hensigtserklæring kan læses af enhver, er for stor en omgang at dissikere i denne artikel. Men klik-klikketi-klik selv, og se hvad vi trækkes med i. Vanvittig og absurd læsning. Har de danske politikere bedt om folkets røst i forbindelse med dette? Nej, siger du?? Chokerende.

Vi har et problem med landsforræderi, som er helt ude af kontrol. Vi bliver nødt til at udtræde af alle overnationale organer, institutioner og konstruktioner indtil vi finder ud af hvad fanden der foregår. Vi bliver nødt til at sætte demokratiet på pause og lade et militærtribunal styre os i rolig havn, indtil vi finder ud af hvad helvede vi er rodet ind i…

Ja, måske er det ikke en realistisk løsning. Men det er vigtigt at udpege hvad og (((hvem))) der trækker os og andre europæiske land i selvudslettende retninger, og hvilke organisationer og sammenslutninger der benyttes til disse formål. FN er en af de værste, mest destruktive ting på Jorden i dag, og se blot hvad vores repræsentanter nikker ja til og sætter deres underskrift på. Se hvorledes de forærer vores børns fremtid til Bobo fra Afrika. Det er ikke mystiske ting aftalt i mørke rum og skjult for offentligheden. Det foregår åbent og præsenteres som topmålet af godhed, velgørenhed og fremskridt.

The.

Global.

Compact.

For.

Safe.

Orderly.

And.

Regular.

Migration.

Kran…..

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenשלמה חיימוביץ 'גולדשטייןburgOversætterenKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Mange positive nyheder fra Ungarn. Desværre kan man ikke altid sige det samme om Danmark. Måske bliver tingene ikke bedre, før nogen begynder at fodre vores INFINITY NIGGERS med politikere. (Det er selvfølgelig ment rent hypotetisk, ikke som en opfordring.)

Komponisten
Gæst
Komponisten

Igår spillede min kammerat og jeg warcraft III the frozen throne, hhv. racerne Human og Night elves, hvor vi smadrede en hel base med INFINITY NIGGERS. Vi fik dog kamp til stregen af de to modspillere (vi spillede over battlenet) med deres respektive gamertags “GIBSMEDAT_repawaysions” og “Schlomoniggahempire_globaldominationstein”, men efter vi opgraderede vores baser til tier 3, kunne vi producere så mange bananer, at vi ved taktisk snilde, fik smidt alle bananerne over på Scholomoniggahempire_globaldominationstein’s base, hvorefter han blev overrendt af sin medspiller “GIBSMEDAT_repawaysions” ‘s INFINITY NIGGERS.

burg
Gæst
burg

lol

שלמה חיימוביץ \'גולדשטיין
Gæst
שלמה חיימוביץ \'גולדשטיין

Jeg tror du skal lade svampene ligge for en stund 😂

Oversætteren
Skribent

Hvorfor trådte USA ud af aftalen? Det er da lige noget for deres anglo-liberalisme..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jøsses…