Hjem / Akbaring / Vesten lover at huse terrorgruppe fra Syrien

Vesten lover at huse terrorgruppe fra Syrien

DR er en pestrede af løgn, undergravning og fortielser. Det har Dagens Blæser gjort det danske folk opmærksom på ved flere lejligheder. Nu har to af deres fnisende kattedamer, Lise Karlshøj Ipsen og Sophie Brochdorff Himmelstrup, skrevet en infam hvidvaskning af en af de værste terrorgrupperinger i Syrien, de Hvide Hjelme. Mange af terroristerne som Israel, USA, Storbritannien og diverse sunniregimer i Mellemøsten finansierede, for at destabilisere Syrien og Bashar al-Assads regering, tog ind i Syrien og begik krigsforbrydelser.  Ligesom i Libyen. Når så hæren slog tilbage, sagde man ‘OY VEY, OND DIKTATOR SLÅR CIVILE IHJEL’, og forsøgte ad den vej at forberede vejen for en international indgriben, så Israels rodløse lobby kan få sin dagsorden igennem.

Det mest virksomme er ikke at skære halse over og sprænge bomber. Det er løgnen.

Rusland stoppede ad flere omgange Obama fra at påbegynde en amerikansk intervention, med påskud om at Syriens hær skulle have benyttet giftgas. Her kommer de såkaldt Hvide Hjelme ind. Det er dem som har været propagandaværktøjet, når man har villet finde grunden til at dæmonisere den sekulære helteregering i Damaskus. De Hvide Hjelme er grene af de forskellige terrorgrupper, som laver “nødhjælpsarbejde”, mens de er aktive medlemmer af Al Qaeda, IS eller Al-Nusra. Dette er ganske veldokumenteret. De mange falske videoer, med støvede eller sprællende mennesker, som man har kunnet set blive afsløret som fup, har ofte inkluderet disse langskæggede mænd, med hvide hjelme og logo. Som alle de andre hovedafhuggende organisationer er de finansieret af blandt andet vestlige regimer.

Politikere, kattedamer og (((andre aktivister))) har herefter udråbt disse kalifatsygeplejere som helgener, der helt neutrale begiver sig ind i krigszoner, de ikke har skyld i er krigszoner, og hjælper deres sårede mujahedinfætre.

Hvad siger DR så om dem i deres artikel om deres evakuering?

Israel siger, at de i nat har evakueret hundredvis af medlemmer af hjælpeorganisationen De Hvide Hjelme og deres familier fra Syrien til Jordan.

Israel har fra dag ét hjulpet (((Islamisk Stat))), såvel med logistik og træning, som med hospitalsindlæggelser for deres sårede krigere. Intet under at jøderne vil evakuere deres allierede terrorister, når nu deres lykke er vendt og deres Syrien-forbrydelser er slået fejl.

Evakueringen skal være foregået via det Israel-kontrollerede område Golanhøjderne, som ligger ved den syriske grænse til Israel.

Noget af en hån at transportere terrorgrupper ud, via det område møntklipperne har kapret fra Syrien.

– Amerikanerne og briterne har presset på for, at det her skulle ske, fordi de har støttet De Hvide Hjelme og givet dem penge til deres redningsarbejde i Syrien.

– De har selv haft store ofre i den forbindelse – mange af dem er blevet dræbt, siger Michael S. Lund.

Men de har på grund af deres arbejde vundet berømmelse uden for Syrien. De har blandt andet været i spil til Nobels fredspris.

Det ultimative bevis på Klovnejordens båthornstilstand var da Barack “Dronedræber” Obama fik fredsprisen alene fordi han er halvneger. At de Hvide Hjelme var i spil er en hel grotesk situation.

De frivillige beskriver sig selv som neutrale i konflikten, men beskyldes af præsident Assads tilhængere samt Rusland for at være terrorister eller støtter af terrorister.

– De mener, at de i virkeligheden arbejder for ekstremistiske grupper som al-Qaeda og IS. Og det er også en af grundene til, at man har forsøgt at få dem ud. For hvis de var blevet, så regner man med, at de var røget i fængsel.

Kan man ikke have to hatte, nødhjælpsengel og sunniterrorist, uden at disse skal sammenblandes??? Hallå, ligesom.

Når jeg ser disse folk tænker jeg “fredspris”.

Vurderingen var derfor, at både hjælpearbejderne og deres familiers liv var i fare, hvis de ikke blev reddet ud.

Israel er ikke direkte involveret i krigen i Syrien, men de to lande har været i konflikt i årtier. Trods evakueringen siger den israelske hær, at Israel fortsat vil føre en ikke-interventionspolitik i forhold til krigen i Syrien.

At vedvarende bombetogter og konstante krænkelser af syrisk luftrum kan kaldes en ikke-interventionspolitik, kræver noget af en fræk pen.

Og evakueringen er da heller ikke Israels egen ide, understreger Michael S. Lund:

– Det her er ikke en plan, som er udtænkt i hverken Israel eller Jordan, det er efter vestligt pres.
Til Tyskland, Canada og Storbritannien

– Så en af grundene til, at det har kunne lade sig gøre, er, at de her mennesker hverken skal blive i Israel eller i Jordan, siger han.

Hjælpearbejderne og deres familier har fået midlertidigt asyl i Jordan, men vil blive fragtet videre til Storbritannien, Tyskland og Canada, som har sagt ja til at tage imod dem.

I et tweet udtrykker den britiske udenrigsminister, Jeremy Hunt, begejstring over redningsaktionen.

– Fantastiske nyheder, at Storbritannien og venner har sikret evakueringen af De Hvide Hjelme og deres familier. Tak til Israel og Jordan for at handle så hurtigt på vores opfordring, skriver han blandt andet.

Det endelige offer, foruden den kvarte million (eller en halv er det måske i dag?) som har måttet lade livet for (((neokonservativ))) destabiliseringspolitik i Syrien, er de indfødte europæiske folk i de lande som nu permanent skal være vært for de importerede terrorister. I alle de respektive lande de plantes i, har de store arabiske sunnimiljøer de kan trives i, og problemet med blodtørstige muhamedanere bliver blot større.  Det værste er at vi nok vil se flere jubelreportage om disse helte, når de ankommer til Europa og USA.

Hvem ved, måske kommer Yahya Hassan op at skændes med en af dem på en gågade i Århus, og så har vi da i det mindste lidt morskab ud af denne vredesfremkaldende, forræderiske forbryderimport. Til de danske politikere der har været med til at dæmonisere Assad og finansiere terrorister: walla jeg knepper jer!

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyClaus BoatsinkerOversætterenOle Olesen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Fuldstændig KORREKT ! Det bizarre er ..at hele Spetaklet i Mellemøsten UDELUKKENDE sker fordi JØDERNE og ISRAEL har ønsket det… og DE har så godt greb om politikerne i Vesten..inklusive Danmark ..at DE kan få disse til at føre krig ..for sig… medens man selv kan føre sig frem som uskyldslam.
Os der stadig kan tænke i Vesten skal være opmærksomme på den Kursændring Jøderne har foretaget i vore lande fra at have været Primus Motor i Masseinvandringen ind i Europa .. til også at omfatte JØDE Grupper der modsætter sig denne Indvandring (for ex NewSpeak , Trykke- (U)frihedsselskabet med flere )
… PÅ EN BETINGELSE .. : at vi samtidig støtter den Jødiske IMPERIALISME og deres GENOCID i Mellemøsten ….
Jo … de er nogle LUSKEBUKSE …

Oversætteren
Skribent

Hvilken interesse har Israel i Syrien?

Johnny
Gæst
Johnny

Syrien er også en del af “Greater Israel”

Hvis du laver en image search på Greater Israel, så kan du se hvad jeg mener.

Det kommer fra deres religiøse profeti.