Hjem / Verden / Svenske skovbrande koster øremærkede kroner

Svenske skovbrande koster øremærkede kroner

Der er stor krise under opsejling i Sverige. De mange skovbrande som huserer i denne tørkeperiode, har gjort store skovarealer til aske (og i sjældne dokumenterede tilfælde til lampeskærme og sæbe). Dette er ikke blot et tilbageslag for naturen, som af den frugtbare jord skal skabe ny vækst, men også i kroner og ører for den svenske stat.

De 25.000 hektar som er nedbrændt repræsenterer en værdi af 900 millioner sveashekels (indsæt komisk lavt beløb i danske kroner her for at lave satire med SEK). Disse 900 millioner er lidt af en hovedpine for Löfven og den øvrige svenske regering, da det koster en hel dags multikultur, som der pludselig ikke kan gøres rede for. Alle skove, bygninger og øvrig offentlig ejendom er pantsat for at kunne huse skægbørn fra Krigsland, og dette inkluderer de svenske tømmerområder, og altså også de 900 millioner der er gået op i røg. De skulle bruges den 16. august til udbetalinger af gibsmedat, renovering af “utenforskapsområdar” (muggighettoer), skoler, lærere, dialogpoliti, læger og tolke. Hvordan skaffer man lige den daglige, lille milliard nu?

Det er en ubeskrivelig tragedie at skulle gå en dag uden multikultur i møde, så Löfven har kaldt til handling:

“Ni måste förstå, at vi inte kan tolerere bare en dag utan mångfald i det svenska samhällat. Det går inte. Alles like värde er inte en åsikt, men också en ekonomisk förplicktanda. Derfor uppfördrar jag alla svenskar om at swisha penga til Migrationsverket nu på 079 313 72 88. Gör det alla som en, så vi kan unngå at våra brune, svarta och gula svenskara inte får uppleva en dag uten penga, utan värd och vård. Det kan upplevas som diskrimination. De måsta have penga. Inte bare nu men också den 16: augusti. Tack så hemskt mycket. Våra skogbranner er kanska slukkade nu, som vi taler, men prisen er inte övra. Gamla som unga, kom med dere penga och giv multikulturen din stöt. Vis rasister og främlingshatera at vi står upp for multikulturen i Sverige!”

16. august er allerede kendt som Elvis’ dødsdag. Lad ikke dagen blive husket for den dag, hvor Sverige ikke kunne holde det nysvenske samfund kørende. Har du penge i overskud, så send dem i en kuvert mærket “Svartskallar & blattar, august” til Löffe, c/o Rigsdagen, Stockholm.

Det er muligt vore egne afgrøder tørrer ind, men frugterne af multikultur skal vi høste i generationer. Så vi kan ikke være bekendt ikke at tage os af de brune menneskemasser nu, når nu de skal tage sig af os i fremtiden. Vis solidaritet med den nye befolkning, om det så er her eller over sundet.

Det brænder udenfor byområderne. En helt usædvanlig hændelse i Skandinavien.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
BjarneburgGrandeSvaber60Morten NorupJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ja det bliver nok økonomien, der sætter tingene igang..

Bjarne
Gæst
Bjarne

Morten Norup, er du egentlig jøde?

Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim

Maybe we’re all Jews now.

Morten Norup
Gæst

@Johan,
Du aner ikke hvad en jøde er.

Morten Norup
Gæst

Bjarne,
Naturligvis er jeg ikke en ækel Edomit. (Satans afkom).

Men det er du måske?

Bjarne
Gæst
Bjarne

Dit evindelig vrøvl kunne godt tyde på det.

GrandeSvaber60
Gæst
GrandeSvaber60

Håber resten af landet brænder ned, og de få hvide svenske tøser der overlever, kommer en tur forbi DK og smaker på kyckan min.

burg
Gæst
burg

>>edgy<<

burg
Gæst
burg